Μακάρι το κράτος και η αστυνομία να δείχνανε τόσο ζήλο και σε άλλα περιστατικά με ξυλοδαρμούς,με δολοφονίες κτλ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 21:53Μινγουάιλ, στον πραγματικό κόσμουγ:Showη αστυνομία, έφτασε στον εντοπισμό τους στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από την υποδιεύθυνση της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μέσα από τα βίντεο της επίθεσης αλλά και από καταθέσεις.
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
- Golden Age
Τί ΣΤΑΖΙ...τί NKVD...το μεταπολιτευτιστάν έχει εντρυφίσει στην κομμουνιστικη καταστολή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 21:53Μινγουάιλ, στον πραγματικό κόσμουγ:Showη αστυνομία, έφτασε στον εντοπισμό τους στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από την υποδιεύθυνση της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μέσα από τα βίντεο της επίθεσης αλλά και από καταθέσεις.
Πρέπει να υπάρχει και συνδρομή "διαπρεπών" ψευτοπροοδευτικών πολιτών. Αυτοί που όσα χρόνια μασαμπούκιαζε ο κάθε Τσοχατζόπουλος μας τα 'πρηζαν με το πόσο "κακός" είναι ο "εθνικόφρονας "γείτονας.
Λογικά αν το δεις ή ήμουν από πριν μαλάκας ή δεν ήμουν γενικά μαλάκας. Δεν υπάρχει ζήτημα αν μου αρέσει εμένα κάτι που λες κτλ το ζήτημα είναι άλλο, αν αυτό που είπε ο Μπουτάραρος είναι αισχρό ή όχι (ακόμη και να χεζόμασταν στην τουρκολίρα), εσύ μάλλον λες ότι δεν είναι οπότε μάλλον και γω δεν έγινα ξαφνικά μαλάκας για πάρτη σου γιατί ή ήμουν από πριν ή μάλλον όχι.Ιδεολόγος έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 23:31Μη γίνεσαι μαλάκας επειδή δεν σου αρέσει κάτι που γράφω. Εμένα κιόλας στ' αρχίδια μου για τον Μπουτάρη. Είπα ότι είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε. Εγώ δεν αρνούμαι καμία γενοκτονία ούτε και τρέφω ουδέτερα συναισθήματα γι αυτούς που προκάλεσαν γενοκτονίες.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:10Εγώ το έψαξα λίγο φίλε το βίδεο το εξάλεπτο όντως δεν λέει αυτό που όλοι νομίζουν, λέει κάτι πολύ λογικό γενικά, λέει πχ ότι για να μαζέψουμε τουρίστες από την Τουρκίε στα αρχίδια του οι πρόγονοι των Ποντίων και άλλων Ελλήνων που έσφαξε ο Κεμάλ και οι φίλοι του, σιγά κτλ περασμένα ξεχασμένα έτσι κι αλλιώς λεφτά θα βγάλουμε. Έχεις δίκιο πάντως που επικεντρώνεις το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση, γιατί πραγματικά όλα αυτά αξίζουν που λέει και κάνει ο πανέξυπνος, αποτελεσματικός και νηφάλιος Δήμαρχος άσχετα που η τουρκιεκή λίρα δεν αξίζει σχεδόν τίποτα, τουλάχιστον εμείς θα είμαστε φιλόξενοι. Επειδή τους φίλους μας τους αρέσουν και τα πισωκολλητά τι λες; θα το κάνεις και συ όπως ο πίνκυ; για το καλό μας ρε c.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Golden Age
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 09:47
Είδα σήμερα πως παρουσίασαν τα ΜΜΕ το θέμα. Το μόνο που δεν ανέφεραν είναι το όνομα του μαγαζιού του και προτροπές για βανδαλισμούς σε αυτό.
Κανονικά πρέπει να ξεσκίσει τα ΜΜΕ και τους δημοσιοκάφρους στις αγωγές για στοχοποιήσή του.
αυτός κρατούσε το παιδί τους σαν ασπίδα, σε ένα σοβαρό κράτος, σαν το Ισραήλ, θα τον πυροβολούσαμε και θα έφταιγε, ναι ή όχι;Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 01:41ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 09:47Ταυτοποιήθηκε άντρας που συμμετείχε στον προπηλακισμό Μπουτάρη κρατώντας το παιδί του
- Golden Age
Δεν κρατούσε το παιδί του σαν ασπίδα. Δεν προέβη σε κάποια βίαιη ενέργεια.enaon έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 01:50αυτός κρατούσε το παιδί τους σαν ασπίδα, σε ένα σοβαρό κράτος, σαν το Ισραήλ, θα τον πυροβολούσαμε και θα έφταιγε, ναι ή όχι;Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 01:41ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 09:47Ταυτοποιήθηκε άντρας που συμμετείχε στον προπηλακισμό Μπουτάρη κρατώντας το παιδί του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Μάιος 2018, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πώς, ασπίδα το είχε, αν ήθελαν οι αρχές να του πετάξουν χημικά τι θα το έκανε, θα το έβαζε στην τσέπη;
- hellegennes
Το είπα από την αρχή του νήματος: αφαίρεση κηδεμονίας χρειάζεται. Αλλά επειδή το παιδί δεν φταίει να χάσει τον γονιό του, πρόστιμα και ξανά πρόστιμα εξαντλητικά και μόνιμη παρακολούθηση από κοινωνικούς λειτουργούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτες τις φασιστικές απάνθρωπες γελοιότητες να τις θυμαστε οταν θα κανετε παιδιά κι αν εχετε λίγη ανθρωπια θα νιωσετε πολυ μαλάκες. Επίσης να παρετε την κηδεμονία απ ΟΛΟΥΣ τους προσφυγες-λαθρομετανάστες, απ όλους τους Ρομά, απο όλες τια πατεράδες.που δεν εχουν βαλει προατατευτικά σε ΚΑΘΕ επιφάνεια του σπιτιού τους, απ όλες όσες δεν γεννησαν φυσιολογια δεν θήλασαν, απ όλες που ταισαν με γλυκά τα παιδιά τους, απο κάθε γονιό που κατέβασε το παιδι του σε πορεια και κυρίως απο κάθε.μισάνθρωπο που θελει τα παιδιά να αρπάζονται απ τους γονείς τους γιατί τους βρίσανε το ειδωλο.
Σιχάματα ταχα νοιάζεστε και για τα παιδιά και το τελευταιο που σκέφτεστε ειναι το παιδι
Σιχάματα ταχα νοιάζεστε και για τα παιδιά και το τελευταιο που σκέφτεστε ειναι το παιδι
τί εννοείς τάχα μου, είμαστε αριστεροί όπως στο Ισραήλ, εγώ είμαι αλληλέγγυος με το θύμα.
να απαγορευτούν τα παιδιά, μπορεί να γίνουν ασπίδες. Θέλουμε να σας κοπανάμε ελεύθερα, όλους.
να απαγορευτούν τα παιδιά, μπορεί να γίνουν ασπίδες. Θέλουμε να σας κοπανάμε ελεύθερα, όλους.
Προτροπή σε βία enaon,? Πρόσεχε τον Κοντονή και κάθε μισάνθρωπο εδώ μέσα. Είπες μια μαλ@κία πάνω στα νεύρα σου, άμα δεις να μαζεύουν ξύλα για την πυρά σου, τρέχα και μη κοιτάξεις πίσω
πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Πες οτι στα πλαίσια της ευνομούμενης δημοκρατίας, ήθελαν να πάνε να τους ψεκάσουν και μετά με το πυροσβεστικό να τους πλύνουν.
δεν θα ήταν πλήγμα στην δημοκρατία, αν εξαιτίας της ανευθυνότητας τους, των πολιτών, είχαμε θύματα μικρά παιδιά;
δεν θα ήταν πλήγμα στην δημοκρατία, αν εξαιτίας της ανευθυνότητας τους, των πολιτών, είχαμε θύματα μικρά παιδιά;
- hellegennes
Ρε, τι μαλακίες γράφεις; Εξισώνεις το να δίνεις γλυκά στο παιδί σου με το να το εκθέτεις σε πιθανό θανάσιμο τραυματισμό; Πας καλά;Ίφιδα έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 08:35Αυτες τις φασιστικές απάνθρωπες γελοιότητες να τις θυμαστε οταν θα κανετε παιδιά κι αν εχετε λίγη ανθρωπια θα νιωσετε πολυ μαλάκες. Επίσης να παρετε την κηδεμονία απ ΟΛΟΥΣ τους προσφυγες-λαθρομετανάστες, απ όλους τους Ρομά, απο όλες τια πατεράδες.που δεν εχουν βαλει προατατευτικά σε ΚΑΘΕ επιφάνεια του σπιτιού τους, απ όλες όσες δεν γεννησαν φυσιολογια δεν θήλασαν, απ όλες που ταισαν με γλυκά τα παιδιά τους, απο κάθε γονιό που κατέβασε το παιδι του σε πορεια και κυρίως απο κάθε.μισάνθρωπο που θελει τα παιδιά να αρπάζονται απ τους γονείς τους γιατί τους βρίσανε το ειδωλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σωστό, μπορεί να θέλαμε να κάνουμε χρήση πλαστικών σφαιρών, τα παιδιά είναι έγκλημα να βρίσκονται στην πλατεία σε εκδηλώσεις τέτοιου τύπου.hellegennes έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 08:58Ρε, τι μαλακίες γράφεις; Εξισώνεις το να δίνεις γλυκά στο παιδί σου με το να το εκθέτεις σε πιθανό θανάσιμο τραυματισμό; Πας καλά;
και αληθινών δηλαδή, ο Μπουτάρης τραυματίστηκε, αν του την έπεφταν πιο πολλοί τι θα έκανε, οτι κοιμάται; Ήθελε αληθινές σφαίρες, και μπορεί να είχαμε θύματα αθώα παιδιά χωρίς αιτία, από μερικούς που απλά δεν έχουν μέτρο.
Είναι πιθανά θανάσιμο να δίνεις στο παιδί γλυκά, δε το ήξερες; Είπα κι άλλα. Είναι πιθανά θανάσιμο να βάζεις τα παιδιά σου σε βάρκες όπως οι λαθρομετανάστες,είναι πιθανά θανάσιμο να μεγαλώνεις παιδιά μέσα στη βρώμα και χωρίς εμβόλια όπως οι Ρομά, είναι πιθανά θανάσιμο να μην έχεις βάλει προστατευτικά σε κάθε γωνία του σπιτιού σου γιατί μπορεί να πέσει να χτυπήσει το κεφάλι του, είναι πιθανά θανάσιμο να κατεβάζεις τα παιδιά σου σε πορείες, ενώ το να του προσφέρεις σκόνη αντί για το γαλατάκι της μαμάς είναι επίσης πιθανά θανάσιμο αφού δε του δίνεις όλα εκείνα που το προστατεύουν απο αρρώστιες κλπ.
Απ τη στιγμή που δε τό χετε σε τίποτα να αρπάζετε παιδιά ή να εύχεστε την οικονομική εξαθλίωθη μιας οικογένειας δεν καταλαβαίνω που τό πρόβλημα με τα παραπάνω. Είμαι στο δικό σας μόουντ τους σαδιστή μνησίκακου
εναον, αν βλέπαμε ότι ο πατέρας, παρόλο που μαζεύτηκαν ματ και πέταξαν χημικά αυτός παραμένει εκεί μαζί με το παιδί του, ναί θα είχες δίκιο. Παιδιά απ τους γονείς τους δε τα αρπάζεις με "λογικές" κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια. Στην πραγματικότητα, ο πατέρας με το παιδί του παραμάσχαλα έβριζε τον Μπουτάρη σας. Τελεία. Είναι κακή γονεική συμπεριφορά, είναι πολύ κακό παράδειγμα για το παιδί, αλλά δεν είναι πιθανά θανάσιμο για το παιδί, να βρίζει ο πατέρας του το δήμαρχο.
Συνέλθετε λίγο και βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό σας προτού ξεράσετε μίσος που είναι πιθανά θανάσιμο για το παιδί, αφού δεν ξέρετε πως θα έπαιρνε την απομάκρυνση απ τους γονείς του, ούτε την οικονομική εξαθλίωση του "πρόστιμα, ξανά πρόστιμα εξαντλητικά.
ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Απ τη στιγμή που δε τό χετε σε τίποτα να αρπάζετε παιδιά ή να εύχεστε την οικονομική εξαθλίωθη μιας οικογένειας δεν καταλαβαίνω που τό πρόβλημα με τα παραπάνω. Είμαι στο δικό σας μόουντ τους σαδιστή μνησίκακου
εναον, αν βλέπαμε ότι ο πατέρας, παρόλο που μαζεύτηκαν ματ και πέταξαν χημικά αυτός παραμένει εκεί μαζί με το παιδί του, ναί θα είχες δίκιο. Παιδιά απ τους γονείς τους δε τα αρπάζεις με "λογικές" κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια. Στην πραγματικότητα, ο πατέρας με το παιδί του παραμάσχαλα έβριζε τον Μπουτάρη σας. Τελεία. Είναι κακή γονεική συμπεριφορά, είναι πολύ κακό παράδειγμα για το παιδί, αλλά δεν είναι πιθανά θανάσιμο για το παιδί, να βρίζει ο πατέρας του το δήμαρχο.
Συνέλθετε λίγο και βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό σας προτού ξεράσετε μίσος που είναι πιθανά θανάσιμο για το παιδί, αφού δεν ξέρετε πως θα έπαιρνε την απομάκρυνση απ τους γονείς του, ούτε την οικονομική εξαθλίωση του "πρόστιμα, ξανά πρόστιμα εξαντλητικά.
ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 945 Προβολές
-