Απεξάρτηση σε περίπτωση που είναι και δήμαρχος παίζει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 09:56Ιδού η θέση του εγκέφαλου (από το νήμα για τον καρανίκα)Η αφαίρεση επιμέλειας που ζητάνε πολλοί είναι ακραίο μέτρο, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο. Εάν όμως υπάρχει μηχανισμός κοινωνικής πρόνοιας θα πρέπει να σπεύσει κατ' αρχήν να διαπιστώσει εάν υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης εντός της οικογενείας (προς παιδιά και σύζυγο), και σε δεύτερο στάδιο (και μόνο εάν αποδειχθεί ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα) να προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη στον πατέρα
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νομίζω ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ρίχαμπ ο μπουτάραρος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πλέον είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος ότι η Ίφιδα είναι ωραίο γκομενάκι, το αναφέρω διότι σε αυτή την περίπτωση μπορώ να συγχωρήσω σχεδόν τα πάντα.
.
.
Ναι φαίνεται εξάλλου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:02Νομίζω ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ρίχαμπ ο μπουτάραρος
.
.
Νομίζω είναι ώρα να πάρουμε όλοι ενα τσιλ πιλ και να ηρεμήσουμε λιγάκι, ναι; Καλημέρα από μένα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν παρακολουθείς όλα τα νήματα, έχει βάλει φωτογραφία της στο παλιό.

Πάλι δίκιο είχα;
.
.
Προβλέπω να αναλάβουν οι Ρουβήκωνες και τέτοιες υποθέσεις.
Τώρα που κάνουν προσλήψεις προσωπικού, θα πάρουν και κοινωνιολόγους.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα. Διαφωνεί κανείς, ότι είναι κατάπτυστος ο τύπος που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά του όταν έβριζε τον αρούπωτο;
Εντάξει, δεν μιλάμε για τις υπερβολές του τύπου "πάρτε του το παιδί" και τα ρέστα, αυτά κατά τη γνώμη μου είναι βλακείες.
Αλλά ότι ο ίδιος είναι απαράδεκτος και ότι αφού είχε το παιδί του μαζί απλά δεν έπρεπε να εμπλακεί όσο "αγανακτισμένος" και να ήταν, το αμφισβητεί κανείς;
Εντάξει, δεν μιλάμε για τις υπερβολές του τύπου "πάρτε του το παιδί" και τα ρέστα, αυτά κατά τη γνώμη μου είναι βλακείες.
Αλλά ότι ο ίδιος είναι απαράδεκτος και ότι αφού είχε το παιδί του μαζί απλά δεν έπρεπε να εμπλακεί όσο "αγανακτισμένος" και να ήταν, το αμφισβητεί κανείς;
νομίζω υπερβάλεις, τον Δήμαρχο έβριζε, ειναι και ο Μπουτάρης, ήταν μία απο τις λιγότερο υποκριτικές σκηνές που έχει δεί ο μικρός απο τον μπαμπά, ίσως κάνει και καλό.shrike έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 10:15Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα. Διαφωνεί κανείς, ότι είναι κατάπτυστος ο τύπος που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά του όταν έβριζε τον αρούπωτο;
Έχουν γεμίσει οι παιδικοί σταθμοί με παιδιά μεταναστών και δεν βρίσκουν οι Έλληνες θέσεις για τα παιδιά τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 945 Προβολές
-