Θα δείξει.
Αν ισχύουν πάντως οι μαρτυρίες, μαχαίρι υπήρξε.
Και μαχαίρι συνεπάγεται ληστεία με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την απολογία του οποιουδήποτε.
Θα δείξει.
Οι μαρτυρίες για κατοχή μαχαιριού είναι αντικρουόμενες
Μας πάνε κόντρα οι ίδιες οι τοξικολογικέςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 17:47Μόνο εγώ βλέπω ότι στην προσπάθεια του να σπάσει τον πόρτα με τον πυροσβεστήρα είναι στα χαμένα και παραπατάει;οι τοξικολογικές εξετάσεις πως είναι δυνατόν να έχουν βγει καθαρές βλεπωντας ένα ατομο να είναι αλλού;
Χρήση μπάφου, δείχνουν οι τοξικολογικές;Βινόσαυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 18:14Μας πάνε κόντρα οι ίδιες οι τοξικολογικέςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 17:47Μόνο εγώ βλέπω ότι στην προσπάθεια του να σπάσει τον πόρτα με τον πυροσβεστήρα είναι στα χαμένα και παραπατάει;οι τοξικολογικές εξετάσεις πως είναι δυνατόν να έχουν βγει καθαρές βλεπωντας ένα ατομο να είναι αλλού;
Η ιατροδικαστικη ομαδα του πχωρουμ τι απεφανθη τελικα? Ειχε κανει χρηση?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 17:47Μόνο εγώ βλέπω ότι στην προσπάθεια του να σπάσει τον πόρτα με τον πυροσβεστήρα είναι στα χαμένα και παραπατάει;οι τοξικολογικές εξετάσεις πως είναι δυνατόν να έχουν βγει καθαρές βλεπωντας ένα ατομο να είναι αλλού;
Δεν ξερω, ρωτάω.
Βγάλε το γκευ οροθετικός κτλ κτλ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 20:50Η ιατροδικαστικη ομαδα του πχωρουμ τι απεφανθη τελικα? Ειχε κανει χρηση?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 17:47Μόνο εγώ βλέπω ότι στην προσπάθεια του να σπάσει τον πόρτα με τον πυροσβεστήρα είναι στα χαμένα και παραπατάει;οι τοξικολογικές εξετάσεις πως είναι δυνατόν να έχουν βγει καθαρές βλεπωντας ένα ατομο να είναι αλλού;
Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτήν την ζωή.
Βεβαίως,
Δηλαδη ο Ζακ ειχε το μαχαιρι για αυτοαμυναΕσθήρ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 21:26Το μαχαιρι δεν φαινεται πουθενα οταν ειναι μεσα στο μαγαζι.Ξεκαθαρα και κυριως οταν βγαινει εξω.Το βλεπουμε καπου,σε καποια στιγμη,να το κραταει αστυνομικος.Καπου ειχε παρει το ματι μου,οτι το βρηκαν στην τσεπη του ζακ.Σορυ,δεν ειχα κρατησει λινκ.
Μπορει λοιπον να το ειχε απλα επανω του.Ειναι πολυ περιεργο,ενας τετοιος ανθρωπος που ερχοταν σε επαφη και με κυκλωματα ναρκωτικων,αλλα ειχε και τον φοβο,και το ειχε δηλωσει ατο σε συνεντευξη,τον φοβο της επιθεσης σε ατομα σαν αυτον,να το ειχε μαζι του ΠΑΝΤΑ για αμυνα;
Δεν το λεω σαν γεγονος,το λεω ομως σαν ενδεχομενο,δοτι οντως την ωρα που βγαινει απο το καταστημα,μαχαιρι δεν κραταει.Και βλεπουμε τον αστυνομικο να το κραταει,την ωρα που τον εχουν μπουζουριασει οι αλλοι.Δεν φαινεται να το βρηκε στο καταστημα.
Για το δικο σου το μυαλο,σιγουρα.Δεν φτανεις ουτε καν σε τετοια σκεψη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 21:31Δηλαδη ο Ζακ ειχε το μαχαιρι για αυτοαμυναΕσθήρ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 21:26Το μαχαιρι δεν φαινεται πουθενα οταν ειναι μεσα στο μαγαζι.Ξεκαθαρα και κυριως οταν βγαινει εξω.Το βλεπουμε καπου,σε καποια στιγμη,να το κραταει αστυνομικος.Καπου ειχε παρει το ματι μου,οτι το βρηκαν στην τσεπη του ζακ.Σορυ,δεν ειχα κρατησει λινκ.
Μπορει λοιπον να το ειχε απλα επανω του.Ειναι πολυ περιεργο,ενας τετοιος ανθρωπος που ερχοταν σε επαφη και με κυκλωματα ναρκωτικων,αλλα ειχε και τον φοβο,και το ειχε δηλωσει ατο σε συνεντευξη,τον φοβο της επιθεσης σε ατομα σαν αυτον,να το ειχε μαζι του ΠΑΝΤΑ για αμυνα;
Δεν το λεω σαν γεγονος,το λεω ομως σαν ενδεχομενο,δοτι οντως την ωρα που βγαινει απο το καταστημα,μαχαιρι δεν κραταει.Και βλεπουμε τον αστυνομικο να το κραταει,την ωρα που τον εχουν μπουζουριασει οι αλλοι.Δεν φαινεται να το βρηκε στο καταστημα.
Ισως το σχολιο της χρονιας