Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Φεβ 2025, 23:31

Saturn έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:21
Πασιφάη έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:12
Saturn έγραψε:
19 Φεβ 2025, 22:59

Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.

Αν θες να δηλώσεις απλώς οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, μπορείς να το κάνεις στο Περι Ανέμων με μεγαλύτερη επιτυχία.
Σουβλάρα, είμαι ξεκάθαρη στις τοποθετήσεις μου, δεν θα μπω σε περαιτέρω τριπάκια. Ξαναλέω, μάλλον ψάχνεις για εχθρούς, στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν μπορώ να βοηθήσω. Επίσης για να πω και μια γαμωαλήθεια, απ'την στιγμή που ξέρεις τι περνάω, θα το βούλωνες με συνοπτικές διαδικασίες. Α...ξέχασα. Δεν ασχολήθηκες να μάθεις περισσότερα. Δε γαμείς ρε φίλη. Καλή καρδιά. Φινίτο απο μένα.
Παίξε μπάλα και ό,τι σε φωτίσει ο θεός σου.

Επειδή η επίκληση στα προσωπικά ΕΙΝΑΙ πουστιά, θα με αναγκάσεις αν απαντήσω δημόσια ενώ δεν θέλω:

Ούτε ξεκάθαρη ήσουν ούτε απέφυγες τα τρυπάκια. Κανέναν εχθρό δεν ψάχνω, ψάχνω διευγκρινήσεις στις γενικεύσεις που άστοχα επιχείρησες.
Μου κούνησες το δάχτυλο, χαρακτήρισες "πουστιά" τη συμμετοχή μου στο νήμα , εφόσον ΔΕΝ θέλησες να διευκρινήσεις τί στα κομμάτια λες και μου απάντησες οτι το "παρακάνω" .

Και κολλάς μετά και τα περι προσωπικού, στο άσχετο, χωρίς κανένα λόγο, και να σου πω και κάτι? ανέντιμο ...τέρμα ανέντιμο όμως.
Γιατί εκτός που επιχειρείς να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα χρησιμοποιώντας το δικό σου πρόβλημα, ξεχνάς οτι την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε μείναμε στην ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ δική μου ερώτηση "γιατί νευρίασες εσύ τώρα?" Υπάρχει η αναπάντητη στο βαίμπερ...ακόμα περιμένω
Και στην τελική, γνωρίζεις κι εσυ για εμένα κάποια πράγματα...πολύ σοβαρά και πολύ συγκεκριμένα...ναι?

Λυπάμαι πάρα πολύ μα πάρα πολύ που πρέπει δημοσίως να κάνω αυτό το ξεφτυλίκι εδώ πέρα τώρα. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου...
Αλλά όταν με εγκαλείς δημοσίως με τέτοιες πυρηνικές παπαριές, δεν μπορώ να μη μιλήσω.
Σου έχω επισημάνει ήδη από προηγούμενο ποστ, οτι έσύ ψάχνεις ''για ανεμόμυλους'' με τις εικασίες σου. Το μπολνταρισμένο είναι γιούχου, δεν υπάρχει ειρμός.
Πούστρα δεν υπήρξα ποτέ. Και το ξέρεις. Βρες τα βήματά σου στη ζήση και θα τα ξαναπούμε όταν καθαρίσει το κεφάλι σου.

Επίσης μου έκλασες τ'αρχίδια δημοσίως. Λες και με νοιάζει.
Εγώ βλέπω τον άνθρωπο Σουβλάρα. Εσύ βλέπεις άλλα στη δεδομένη φάση. Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Να'σαι καλά, θα τα πούμε κάποια στιγμή οταν ηρεμήσεις. Μην κάνεις πέρα όσους σ'αγαπάνε. Τέλος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Φεβ 2025, 23:32

Saturn έγραψε:
19 Φεβ 2025, 22:59
Πασιφάη έγραψε:
19 Φεβ 2025, 22:55
Saturn έγραψε:
19 Φεβ 2025, 22:50
Πασιφάη, επειδή είσαι πολυ ντόμπρος άνθρωπος, και ξέρουμε οτι μιλάς στα ίσα και τα χώνεις αβέρτα, υπήρξαν εμμετικά ποσταρίσματα άξια να "μπουκάρεις" και να αποδώσεις "δικαιοσύνη", αλλά δεν σε είδα να το κάνεις κατα το συνήθειο που έχεις. Οπότε μην θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις ψάχνεται για εχθρούς. Μπορεί να ψάχνεται για κάτι άλλο
Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.
Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.

Αν θες να δηλώσεις απλώς οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, μπορείς να το κάνεις στο Περι Ανέμων με μεγαλύτερη επιτυχία.
θα παρακαλουσα να ηρεμησουμε ολοι .

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Φεβ 2025, 23:36

Άλλα για άλλα...

By the way, δεν ήθελα να κλ@σω κανενός τα παπάρια, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε κάποια βασικά λάθη που εκφράστηκαν δημόσια ήθελα

Τους ανεμόμυλους και τα ρέστα δεν τους αντιλαμβάνομαι εν προκειμένω αλλά δε βαριέσαι

Κάνω ήδη κακό στην υγεία μου να συμμετέχω στο φόρουμ για το θεμα για το οποίο ξαναμπήκα εδώ μέσα. Αν ήθελα να ξ@νω και το δικό μου μουνί, θα ξημεροβραδιαζόμουν ακόμα στα λημέρια ...χρόνο μπόλικο έχω
Δεν λέει να με επιβαρύνω περισσότερο για επιμέρους μαλακίες

Τέλος από εμένα εδώ. Έδωσα τις απαντήσεις μου αλλού...όποιος θέλει τις παίρνει...όποιος δεν θέλει ..τις αγνοεί , από ό,τι καταλαβαίνω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Φεβ 2025, 23:38

Νon4me έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:32

θα παρακαλουσα να ηρεμησουμε ολοι .
Ορθώς και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να καθαρίσει το νήμα από τα εκτός θέματος, εαν κρίνει η διαχείριση σωστό, δεδομένου όμως οτι δεν θα μείνουν εκκρεμότητες που να αφορούν το πρόσωπό μου

Και επιτέλους, έχω πει πόσες φορές, αλλάξτε τον τίτλο..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Φεβ 2025, 23:42

Βρε κορίτσια, από τη στιγμή που ζαλίζεστε στα πολιτικά νήματα γιατί δεν μένετε στα περιανεμικά, που σφυρηλατούν αντί να διαλύουν τις δοκιμασμένες φιλίες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Φεβ 2025, 23:44

Saturn έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:36
Άλλα για άλλα...

By the way, δεν ήθελα να κλ@σω κανενός τα παπάρια, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε κάποια βασικά λάθη που εκφράστηκαν δημόσια ήθελα

Τους ανεμόμυλους και τα ρέστα δεν τους αντιλαμβάνομαι εν προκειμένω αλλά δε βαριέσαι

Κάνω ήδη κακό στην υγεία μου να συμμετέχω στο φόρουμ για το θεμα για το οποίο ξαναμπήκα εδώ μέσα. Αν ήθελα να ξ@νω και το δικό μου μουνί, θα ξημεροβραδιαζόμουν ακόμα στα λημέρια ...χρόνο μπόλικο έχω
Δεν λέει να με επιβαρύνω περισσότερο για επιμέρους μαλακίες

Τέλος από εμένα εδώ. Έδωσα τις απαντήσεις μου αλλού...όποιος θέλει τις παίρνει...όποιος δεν θέλει ..τις αγνοεί , από ό,τι καταλαβαίνω
Άστο ρε μάνα μου. Άστο να πάει. Με νοιάξιμο στο λέω. Ό,τι αντιλαμβάνεσαι. Μαζί σου ΔΕΝ παίζει να σκοτωθώ που να βαράς τον κώλο σου χάμω. Ξέρεις γιατί; Διότι εγώ προσωπικά, βάζω πολύ ψηλά τη φιλία και αφήνω στην άκρη τις παπαριές. Κρατώ τα σημαντικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Φεβ 2025, 23:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:42
Βρε κορίτσια, από τη στιγμή που ζαλίζεστε στα πολιτικά νήματα γιατί δεν μένετε στα περιανεμικά, που σφυρηλατούν αντί να διαλύουν τις δοκιμασμένες φιλίες;
Ακόμη δεν έχεις πλαγιάσει μουστόγρια; Άντε μου στο γερο διάολο.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Φεβ 2025, 23:45

:011:

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 19 Φεβ 2025, 23:46

Δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα σας βρε ψεκοκουτσομπολες

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Φεβ 2025, 23:47

Σάλτα γαμήσου Γιαννόπουλε (όποιος απο σας έχει βάρδια, τέλος παντων)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Φεβ 2025, 23:48

Έχω δακρύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 19 Φεβ 2025, 23:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Φεβ 2025, 23:48
Έχω δακρύσει.
Πάρε μαντήλι να σκουπιστείς. Είναι δεδομένο δε, πως δεν έχεις φίλους να επικοινωνείς γενικότερα, τις όποιες διαφωνίες ή καλές στιγμές. Σκατόψυχη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Φεβ 2025, 23:54

Ουδέν σχόλιον.

Παραπέμπω πάλι στην υπογραφή μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Φεβ 2025, 23:57

Η ξεμωραμένη να πάει να ρίξει μια ματιά σε αναρτήσεις που προσβάλουν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον νεκρό και τους συγγενείς , πριν ακόμη γίνει η ταφή του ανθρώπου και να αφήσει τις χαιρέκακες ιαχές (της πορδής, μόνο τέτοιες ιαχές είναι ικανή να εκπέμπξει)

Την έβγαλα μια φορά από το ιγκνορ πιο πίσω και έπεσα επάνω στους εμμετούς της, μην την κάνετε παράθεση να συγχίζομαι περισσότερο

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 20 Φεβ 2025, 00:00

Ειπε τπτ (καινουριο ) η τηλεοραση που δεν πολυ βλεπω για την τροπη της υποθεσης ?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών