Πρωτα τον σκοτωνεις και μετα τον στολιζειςCecily Anne έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 12:44Νομίζω σε ηλικία είναι σαν τον μπαμπά μου. Δε λέει. Άλλον.
ΥΓ. Με όλο το σεβασμό στον ε. τραπεζίτη, δεν έχει κάτι η υπέροχη ηλικία του.
Ζευγαρώματα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Ζευγαρώματα.
- Cecily Anne
Ούτε καν, δεν είναι προσωπικό, ίσα ίσα με τον άνθρωπο έχω πολλά να πω σε έναν καφέ (βλ. ζωή στην ελβετία κλπ). Αλλά μιλάμε για ζευγαρώματα. Έχω κάνει κάτι με συνομήλικο (το ελάχιστο) και +3 χρόνια μεγαλύτερος το μέγιστο. Ε άντε εγώ σου βάζω ένα +5 αποδεκτό (με μεγαλύτερο τον άντρα, δεν έχω βίτσια να γίνω μαμά/κόρη κανενός).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
στηρίζω!
έχει και 4 παιδιά
θα κάνει κι άλλα 3 με την Σες!
7 παιδιά!
πρωθυπουργό τον βλέπω και την Σες πρώτη κυρία!

(✿ ♥‿♥)
- Cecily Anne
Θα του αλλάξει χρώμα το πλυντήριο στις κάλτσες, ένα βράδυ που'βρεχε, που'βρεχε μονότονα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
γιατί μπορείς να την καστομάρεις ρε, μπορεί να την κάνεις να μην σε γουστάρει πχ, ποτέ δε ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ύπουλη προσπάθεια να τους μάθω να φτιάχνουν παζλ, νομίζουν οτι τα κομμάτια πάνε το ένα πάνω από το άλλο μόνο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Και ξερω γω όλα αυτά γίνονται επειδή ο enaon θέλει να πει κάτι σαν "είστε και οι δύο sheeple".

αναγκάζομαι να σου πω όχι, καλή προσπάθεια που δεν το πήγες στο ερωτικό, αλλά εσύ δεν νομίζω να μπορούσες έτσι και αλλιώς. 

-