Civil commando

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Civil commando

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 11 Μάιος 2018, 17:20

mec_ έγραψε:
11 Μάιος 2018, 15:48
Από αυτά καταλήγω ότι η θρησκεία δημιουργεί μία διαφορετική πραγματικότητα για τον θρήσκο που τον δυσκολεύει κάπως στην πραγματικότητα του σήμερα. Με την έννοια ότι ζει σε μια νηφάλια κατάσταση με την πεποίθηση ότι η θεία πρόνοια θα φροντίσει για αυτόν και δεν πρόκειται να χαθεί. Έτσι δεν έχει «φωτιά στα μπατζακια του» για να βρει λύση, δεν το ψάχνει, χάνει ερεθίματα του περιβάλλοντος και μένει πίσω ως προς τις εξελίξεις.
Εντάξει, δεν είναι και ιδιαίτερα κακό αυτό.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 11 Μάιος 2018, 17:51

mec_ έγραψε:
11 Μάιος 2018, 14:51

Εγώ υποτίθεται ότι πρέπει να διδάξω σε αυτά τα άτομα διαχείριση χρόνου, καθορισμό προτεραιοτήτων, στοχοθεσία, focus και παρεμφερή :)
Πιστευεις οτι βοηθουνται οι μαθητες ή οι υπαλληλοι του οργανισμου απο ενα τετοιο προγραμμα.

Εγω τα παραπανω τα θεωρω μπουρδες.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 11 Μάιος 2018, 17:57

Καλυτερα να διδασκατε τους μαθητες πως να ειναι αλφα, πως να ασκουν γοητεια και επιβολη και πως να αμυνονται εναντια στους αλλους αλφα. Αυτες ειναι δεξιοτητες που σιυ χρησιμευουν παντου, σε καθε συναλλαγη.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 12 Μάιος 2018, 14:34

Ορέστης 35 έγραψε:
11 Μάιος 2018, 17:51
mec_ έγραψε:

Εγώ υποτίθεται ότι πρέπει να διδάξω σε αυτά τα άτομα διαχείριση χρόνου, καθορισμό προτεραιοτήτων, στοχοθεσία, focus και παρεμφερή :)
Πιστευεις οτι βοηθουνται οι μαθητες ή οι υπαλληλοι του οργανισμου απο ενα τετοιο προγραμμα.

Μπορεί να τα υποτιμάς, αλλά δεν φαίνεται να έχεις προκόψει ιδιαίτερα.
Ορέστης 35 έγραψε:
11 Μάιος 2018, 17:57
Καλυτερα να διδασκατε τους μαθητες πως να ειναι αλφα, πως να ασκουν γοητεια και επιβολη και πως να αμυνονται εναντια στους αλλους αλφα. Αυτες ειναι δεξιοτητες που σιυ χρησιμευουν παντου, σε καθε συναλλαγη.
Για civil commando συμφωνώ. Όμως το κέντρο στο οποίο αναφέρομαι στοχεύει αποκλειστικά σε επαγγελματικές λύσεις με προγράμματα ολίγων μηνών. Δεν είναι σχολείο ζωής.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 12 Μάιος 2018, 14:55

mec_ έγραψε:
12 Μάιος 2018, 14:34
Ορέστης 35 έγραψε:
mec_ έγραψε:

Δεν υπαρχει αιτιολογικη σχεση. Το σωστο θα ηταν να απαντησεις ποσοι μαθητες βοηθηθηκαν απο τα μαθηματα.

διαχείριση χρόνου, καθορισμό προτεραιοτήτων, στοχοθεσία, focus: Management psychobabble.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 12 Μάιος 2018, 16:00

Ορέστης 35 έγραψε:
12 Μάιος 2018, 14:55
mec_ έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Δεν υπαρχει αιτιολογικη σχεση. Το σωστο θα ηταν να απαντησεις ποσοι μαθητες βοηθηθηκαν απο τα μαθηματα.

διαχείριση χρόνου, καθορισμό προτεραιοτήτων, στοχοθεσία, focus: Management psychobabble.
Το σωστό θα ήταν να σχολίαζες με περισσότερο τακτ, γιατί σαν να μου λες ότι διδάσκω μπούρδες. Για αυτό η απάντηση είναι στο ίδιο στύλ. Μια χαρά βλέπω αιτιολογική σχέση. Λέγεται τεμπελιά. Βαριέσαι ακόμα και να γκουγκλίσεις ένα coinbase Anonymous @ Καλό παιδί, αλλά χαζό και νομίζεις ότι οι άλλοι είναι η μαμά σου να στο κάνει νιανιά.

Το όνειρό σου είναι το καθιστικό εισόδημα. Άραξε βαθιά στην πολυθρόνα, θα βρέξει μάνα εξ ουρανού. Άσε τους μλκες με τα σεμινάρια, τι ξέρουν αυτοί.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 12 Μάιος 2018, 17:37

mec_ έγραψε:
12 Μάιος 2018, 16:00
Ορέστης 35 έγραψε:
12 Μάιος 2018, 14:55
mec_ έγραψε:

Το σωστό θα ήταν να σχολίαζες με περισσότερο τακτ, γιατί σαν να μου λες ότι διδάσκω μπούρδες. Για αυτό η απάντηση είναι στο ίδιο στύλ. Μια χαρά βλέπω αιτιολογική σχέση. Λέγεται τεμπελιά. Βαριέσαι ακόμα και να γκουγκλίσεις ένα coinbase Anonymous @ Καλό παιδί, αλλά χαζό και νομίζεις ότι οι άλλοι είναι η μαμά σου να στο κάνει νιανιά.

Το όνειρό σου είναι το καθιστικό εισόδημα. Άραξε βαθιά στην πολυθρόνα, θα βρέξει μάνα εξ ουρανού. Άσε τους μλκες με τα σεμινάρια, τι ξέρουν αυτοί.
Δεν με ικανοποιει η απαντηση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών