Νήμα υδραυλικών πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη
Το αν είχα βασικές γνωσεις φαίνεται τώρα που δικαιώνομαι που οι περισσότεροι πέταξαν τα χαρβαλα που είχαν και ξαναγυρισαν στο πετρέλαιο.
Δεν εγραφα για δικό μου λεβητα γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση και πότε δεν έκανα ούτε μια δουλειά από τα φόρουμ.
Δεν εγραφα για δικό μου λεβητα γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση και πότε δεν έκανα ούτε μια δουλειά από τα φόρουμ.
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Στον δήμο δουλεύεις;LEONAS έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 14:31Λευκός Λύκος έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 13:02Παροτι δεν ήταν δικιά μου δουλειά να καθαρίζω φρεάτια έχω καθαρίσει,όσο γινόταν γιατι δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία.
Εσύ έχεις καθαρίσει;
Εγώ 20 χρόνια καθαρίζω φρεατια και σχαρες
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Μάιος 2018, 17:20Στον δήμο δουλεύεις;LEONAS έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 14:31Λευκός Λύκος έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 13:02
Παροτι δεν ήταν δικιά μου δουλειά να καθαρίζω φρεάτια έχω καθαρίσει,όσο γινόταν γιατι δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία.
Εσύ έχεις καθαρίσει;
Εγώ 20 χρόνια καθαρίζω φρεατια και σχαρες
Ναι
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
Re: Νήμα υδραυλικών πχώρουμ
Ωπ.
Να που ειχα δικιο.
Να που ειχα δικιο.
stergiosbik έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 23:31Παπατζης εισαι και μαλιστα μεγαλος.
Για το μονο που δεν ειμαι βεβαιος,γιατι εχει περασει καιρος,ειναι για το τι δουλεια κανεις ακριβως.
Το ειχαν βρει οι συμφορουμιτες.
Ή στο δημοσιο ή δημοτικος υπαλληλος.
σαν ακουσα πως καθαριζε 20 χρονια φρεατια
ειπα αυτος σε καποιο δημο δουλευει
υγ δεν είμαι υδραυλικος συνεχειστε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: Νήμα υδραυλικών πχώρουμ
Αυτός είναι υδραυλικός με χιούμορ:
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κουής ξεσκίσε τα βρωμομποτακια του πχωρουμ!!!
από Οργισμένος » 30 Σεπ 2024, 07:55 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
30 Σεπ 2024, 08:43
-