Η 8ωρη εργασία και το δικαίωμα για καλύτερες συνθήκες εργασίας δεν κατακτήθηκαν με ειρηνικές διαμαρτυρίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 00:21Επί του θέματος, πολλά μπορούν να ειπωθούν για την αποτελεσματικότητα κάθε είδους διαμαρτυρίας (η Γκρέτα αρέσκεται να λέει ότι ιστορικά οι μη βίαιες διαμαρτυρίες έχουν τριπλάσιες πιθανότητες επιτυχίας - δεν ξέρω αν ισχύει).
Ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή
Δεν είδες τι τιτανοτεράστια μαλακία μου απάντησε;hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 02:07Σιγά μην γίνεται κατανοητό. Ρώτα τον Νάνο αν συμφωνεί ή σε θεωρεί αντιδραστικό.elchav έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 14:24Ελπίζω οι sympathizers γκρέτα και εξτινξιον ρεμπέλιον να κατανοούν ότι δίνουν πάσα με άδειο τέρμα στους climate change deniers αυτού του κόσμου.
Αρχίζει και γίνεται κατανοητό, ε παιδάκια;
έξτρα πόντους καθυστεριάς για το γεγονός ότι σταμάτησαν το μέσο που παράγει τους πιο χαμηλούς ρύπους CO2 ανά επιβάτη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το γεγονός ότι οι sjw και λοιπά soyboys έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κλίματος, μειώνει το ζήτημα σε τέτοιο βαθμό που το καταντά μια γελοιότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 18 Οκτ 2019, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά αναλογίας και εξομοίωσης. Αυτά είναι βασικά εφόδια που δε μπορώ να δώσω τώρα.

όποτε μπορέσεις όμως, δώσε, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:29Δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά αναλογίας και εξομοίωσης. Αυτά είναι βασικά εφόδια που δε μπορώ να δώσω τώρα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Είπα ότι ήταν άστοχη και σου εξήγησα γιατί. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:29το γεγονός ότι οι sjw και λοιπά soyboys έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κλίματος, μειώνει το ζήτημα σε τέτοιο βαθμό που το καταντά μια γελοιότητα

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ναι, αλλά ποιος θα θέλατε να το πάρει εργολαβία για να ευαισθητοποιηθείτε ή τέλος πάντων να μην σας είναι απωθητικό και αντιαισθητικό;; Ο Τσακ Νορις; Ο Μπιλ Γκεητς; Ο Τραμπ; Ο Κιάνου Ριβς; Ο Μιχαλολιάκος; Ο Άρνι; Η Πάολα; Το GNTM;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:29το γεγονός ότι οι sjw και λοιπά soyboys έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κλίματος, μειώνει το ζήτημα σε τέτοιο βαθμό που το καταντά μια γελοιότητα
Το κάνει η ΕΕ με αρκετή επιτυχία, δε χρειάζονται αυτόκλητοι entitled σωτήρες, που δεν έχουν ιδέα από το φαινόμενο και καταλήγουν να διοργανώνουν clown fiestas.
Δε ζούμε στο Gotham City να περιμένουμε τον Μπατμαν να μας σώσει
Δε ζούμε στο Gotham City να περιμένουμε τον Μπατμαν να μας σώσει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Πες τα, γαμώ την κενωνία μου. Έχω βαρεθεί να το φωνάζω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Οι ειδικοίΛεγεών έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 15:20Ναι, αλλά ποιος θα θέλατε να το πάρει εργολαβία για να ευαισθητοποιηθείτε ή τέλος πάντων να μην σας είναι απωθητικό και αντιαισθητικό;; Ο Τσακ Νορις; Ο Μπιλ Γκεητς; Ο Τραμπ; Ο Κιάνου Ριβς; Ο Μιχαλολιάκος; Ο Άρνι; Η Πάολα; Το GNTM;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:29το γεγονός ότι οι sjw και λοιπά soyboys έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κλίματος, μειώνει το ζήτημα σε τέτοιο βαθμό που το καταντά μια γελοιότητα
η ευαισθητοποίηση δεν επιτυγχάνεται μέσα από καραγκιοζιλίκια και υστερίες, το αντίθετο μάλιστα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ακριβώς, είναι το συνηθισμένο fallacy που ισχυρίζονται οι συντηριτικοί για σχεδόν τα πάντα. Μην διαμαρτυρηθείς για την αστυνομοκρατια, διοτι την δημιουργείς, μην διαμαρτυρηθεις για τα δικαιωματα των lgbt, γιατί δημιουργεις αντίδραση, μην διαμαρτύρεσαι για το Χ, Ψ διότι δημιουργεί αντίδραση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 00:21Ένας γνωστός αχυράνθρωπος είναι όλο αυτό με το βούτυρο στο ψωμί των εχθρών.
Μπορούμε με αυτο τον τρόπο να προκαλέσουμε όσους διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη διαμαρτυρία, να σταματήσουν, γιατι θα προκαλέσουν αντίδραση.
Φυσικά, ενα κίνημα βάσης πρέπει να επανεξετάζει τις τακτικές του και να της προσαρμόζει αναλόγως. Λάθη ειναι φυσικο να γίνονται.
Και επειδή ακούστηκε κάτι για ΕΕ, η δράση της ΕΕ και πηγάζει από την πίεση των πολιτών. Και η πίεση των πολιτών υπάρχει γιατι έχουν ευαισθητοποιηθεί, ορισμένοι κοιτάζοντας τα επιστημονικα δεδομένα, αλλοι απο διαμαρτυρίες, αλλοι απο ενα συνολο λόγων.
Τέλος, ο τίτλος του νήματος είναι λανθασμένος. Δεν ευαισθητοποιουν το κοινό για την κλιματική αλλαγή αλλά για την κλιματική κρίση.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι ειδικοί έχουνε μιλήσει προ πολλού. Το πρόβλημα ειναι πως η πολιτική ελιτ δεν λαμβάνει τα αναλογα μέτρα, δεσμια των διαφόρων συμφερόντων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 15:50Οι ειδικοίΛεγεών έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 15:20Ναι, αλλά ποιος θα θέλατε να το πάρει εργολαβία για να ευαισθητοποιηθείτε ή τέλος πάντων να μην σας είναι απωθητικό και αντιαισθητικό;; Ο Τσακ Νορις; Ο Μπιλ Γκεητς; Ο Τραμπ; Ο Κιάνου Ριβς; Ο Μιχαλολιάκος; Ο Άρνι; Η Πάολα; Το GNTM;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 14:29το γεγονός ότι οι sjw και λοιπά soyboys έχουν πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κλίματος, μειώνει το ζήτημα σε τέτοιο βαθμό που το καταντά μια γελοιότητα
η ευαισθητοποίηση δεν επιτυγχάνεται μέσα από καραγκιοζιλίκια και υστερίες, το αντίθετο μάλιστα
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Δεν είναι αλήθεια αυτό. Πρόκειται (και) για πολιτικό πρόβλημα οπότε η grassroots δραστηριότητα είναι απολύτως δικαιολογημένη. Σιγά μην το αφήσουμε στη φίλη μου τη Ν.την υπάλληλο της Κομισιόν που ναύλωσε ένα λεωφορείο να φέρει τους χωριανούς από τον Αχλαδόκαμπο και άλλο ένα να φέρει το σόι του γαμπρού από την Πολωνία για να τη δούνε να φτάνει επιτέλους το 1.60 με τα εικοσάποντα τακούνια που φόραγε στο γάμο της και τριγύρω ένα νυφικό των 9.500 ευρώ που ήταν πτυσσόμενο για όταν θα έπαιζε το Σήμερα Γάμος Γίνεται αλλά τελικά χάλασε ο μηχανισμός και κρεμόταν σαν ψωλή.
- hellegennes
Δηλαδή εσύ σαν τι νομίζεις ότι προσφέρει αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
14 Δεκ 2023, 00:33
-
-
Νέα δημοσίευση Η κλιματική αλλαγή στο βόλο ξεκίνησε το 1955!!!
από Frappezitis » 07 Σεπ 2023, 16:25 » σε Ιστορία - 6 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
08 Σεπ 2023, 14:46
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
05 Απρ 2024, 09:52