Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Έκτακτο: Μούφα η είδηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έκτακτο: Μούφα η είδηση
Ήδη στο άλλο είναι παρα πολλές οι σελίδες και χάνεσαι.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:00Έλα μωρέ το άλλο είναι στην ιατρική και αφορά γενικά τον κορονοιο καλύτερα να γράφουμε σε ένα γιατί με πολλαπλά νήματα θα γίνεται χάος και θα γράφονται τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά τοπικ.
αν μας κοψοχολιασες αδικως κανονισε να αυτομπαναριστειςΤσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.

- Highlander
Μούφα μου φαίνεται γιατί το γράφουν μόνο κάποια πολύ μικρά σαιτ τώρα ότι είναι θετικό τύπου peloponnisosnews και pellanews.Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Το βήμα νομίζω ότι το έχει σβήσει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το είδα και γω πριν .Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Δεν γράφει στο βήμα πως ήταν θετικό κάτι.
Περιμένουν αποτελέσματα.
Το site που το αναμεταδωσε έγραψε πως είναι θετικό.
Θα δούμε.
- Highlander
Οι σελίδες έτσι κι αλλιώς θα είναι πάρα πολλές γιατί το θέμα είναι σοβαρό, καλύτερα να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα στην ιατρική, να βλέπουμε και το χρονικό, παρά να γράφουμε από δω κι από κει.Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:02Ήδη στο άλλο είναι παρα πολλές οι σελίδες και χάνεσαι.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:00Έλα μωρέ το άλλο είναι στην ιατρική και αφορά γενικά τον κορονοιο καλύτερα να γράφουμε σε ένα γιατί με πολλαπλά νήματα θα γίνεται χάος και θα γράφονται τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά τοπικ.
Μακάρι γιατί έχω χεστεί πανω μου.Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:03Μούφα μου φαίνεται γιατί το γράφουν μόνο κάποια πολύ μικρά σαιτ τώρα ότι είναι θετικό τύπου peloponnisosnews και pellanews.Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Το βήμα νομίζω ότι το έχει σβήσει.
ενα ΜΠΑΝ τωρα στον κυριο!!!!
- Highlander
Είχα δει στο vimaonline πριν καμιά ώρα να λέει ότι είναι θετικό αλλά πρέπει να το διέγραψαν. Δε μου φάνηκε και πολύ σόι σαν είδηση εξαρχής.taliban έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:03Το είδα και γω πριν .Τσουνάμις έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:01Μακάρι να είναι λάθος γιατί η αρχική πηγή είναι από το Βήμα και εκεί δε βρίσκω κάτι. να το διέγραψαν επειδή δεν ισχύει΄, η μου ξέφυγε εμένα;Highlander έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 22:59Για το Αττικό Νοσοκομείο πάντως είχα διαβάσει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Μπορεί να είναι άλλος βέβαια αυτός.
Δεν γράφει στο βήμα πως ήταν θετικό κάτι.
Περιμένουν αποτελέσματα.
Το site που το αναμεταδωσε έγραψε πως είναι θετικό.
Θα δούμε.
Άλλα σαιτ μεταδίδουν ότι το κρούσμα του Αττικού βγήκε αρνητικό.
Εγώ το βλέπω τώρα στο τρομακτικό, πριν μια ώρα ειδηση
https://www.tromaktiko.gr/279867/ektakt ... nosokomio/
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Highlander
ΔΕΝ είναι σοβαρά τα σαιτ που το έχουν σαν είδησηΣουβλίτσα έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 23:06Εγώ το βλέπω τώρα στο τρομακτικό, πριν μια ώρα ειδηση
Πριν μια-δύο ώρες βγήκε στο vimaonline και τώρα δε βλέπω εκεί να γράφει για θετικό κρούσμα.
Μούφα πρέπει να είναι.
- NewModelArmy
Διαγραψτε το τοπικ.Ελεος.
Ο Πάτερ είπε είναι υβριδικός ιός
Τι είναι αυτό;
Με απλά λόγια
Τι είναι αυτό;
Με απλά λόγια
Εαν το είχε το Βήμα και το έσβησε, ίσως περιμένουν και το δεύτερο δείγμα και μετά να πουν
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 3006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10