Καραντίνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Καραντίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Μαρ 2020, 17:33

foscilis έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:31
Nostalgia έγραψε:
17 Μαρ 2020, 16:08
Μαλακες, Παρασκευη εκατσα μεσα, σουκου εκατσα μεσα, βγηκα μονο για κατι ψωνια, χθες εκατσα μεσα, δουλεια απο το σπιτι και το βραδυ φαρμακειο, σημερα παλι μεσα, δουλεια απο το σπιτι, αλλα εχω αρχισει να μην την παλευω. Εκτος οτι εχω φαει κανα κιλο χαλβα, εφτιαξα ενα monkey fist και επαιξα με magnetic balls.

Εαν κρατησει καιρο αυτο το πραγμα θα λαλησουμε τελειως, εσεις πως την παλευετε;

:hammer:
δουλεύω έτσι κι αλλιώς από το σπίτι.

Δεν υπάρχει στ' αλήθεια λύση, 6 χρόνια τώρα έχω διαπιστώσει ότι αν δεν περπατήσω 1 ώρα το πρωί φρικάρω στις 7-8 μέρες.
Γιατί να μην περπατήσεις; Δεν υπάρχει μέρος που να μην έχει κόσμο εκεί κοντά;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 17 Μαρ 2020, 17:35

Nostalgia έγραψε:
Μαλακες, Παρασκευη εκατσα μεσα, σουκου εκατσα μεσα, βγηκα μονο για κατι ψωνια, χθες εκατσα μεσα, δουλεια απο το σπιτι και το βραδυ φαρμακειο, σημερα παλι μεσα, δουλεια απο το σπιτι, αλλα εχω αρχισει να μην την παλευω. Εκτος οτι εχω φαει κανα κιλο χαλβα, εφτιαξα ενα monkey fist και επαιξα με magnetic balls.

Τώρα τί να σου πω
Είμαι ανα περιόδους σε καραντίνα για "χ" εβδομάδες υπό όχι απόλυτα νορμαλ συνθήκες

Καλό κουράγιο!!!! :wave:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Μαρ 2020, 17:36

Beria έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:33
foscilis έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:31
Nostalgia έγραψε:

δουλεύω έτσι κι αλλιώς από το σπίτι.

Δεν υπάρχει στ' αλήθεια λύση, 6 χρόνια τώρα έχω διαπιστώσει ότι αν δεν περπατήσω 1 ώρα το πρωί φρικάρω στις 7-8 μέρες.
Γιατί να μην περπατήσεις; Δεν υπάρχει μέρος που να μην έχει κόσμο εκεί κοντά;
ναι ρε παιδί μου, λέω τι έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αν δε μπορώ να το κάνω. Π.χ. τον προηγούμενο μήνα που είχα τον μικρό άρρωστο.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Μαρ 2020, 17:37

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 17 Μαρ 2020, 17:40

Για μένα το μεγαλύτερο θέμα είναι πως να κρατάω το τρίχρονο μέσα Παίζουμε πολύ μέχρι και μπάλα στο σπίτι βλέπουμε παιδικά ζωγραφίζουμε φτιάχνουμε χειροτεχνίες αλλά ρωτάει συνεχώς ποτέ θα βγούμε; Σήμερα τον έβγαλε στο μπαλκόνι και τον άφησε η γυναίκα να παίξει μετά λουλούδια και τα χώματα και το ευχαριστήθηκε αλλά το μπαλκόνι τώρα είναι βομβαρδισμενη περιοχή :-)
Σκέφτομαι τώρα να τον βγάζω κάνα περίπατο αλλά θα θέλει ποδήλατο μπάλα κούνιες να πάρει τα φορτηγά του και να παίξει έξω γενικά δύσκολο να έχεις μικρό μέσα στο σπίτι συνεχως
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 17 Μαρ 2020, 17:40

Άμα έχεις άλλους ανθρώπους σπίτι, κάπως περνάει η ώρα. Εγώ είμαι μόνος μου και βλέπω σημάδια ρεταρισματος.

Βαριέμαι και τις σειρές, βαριέμαι και την τηλεόραση που πλέον αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια, βαριέμαι και το πχωρουμ.

Κάνω καμιά δουλειά, συγυριζω λίγο, καπνίζω πάρα πολύ (ξεπερνάω για πρώτη φορά μετά από καιρό τα τρία πακέτα ) και τρώω το κασέρι που έχω μαζέψει παίζοντας στοίχημα σε κάτι αλγεριες και νιγηριες.

Ευτυχώς που ήρθε δύο φορές η θεία μου γιατί κατά τα άλλα νιώθω σαν σε φυλακή.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 17 Μαρ 2020, 17:43

Namrail έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:40
Άμα έχεις άλλους ανθρώπους σπίτι, κάπως περνάει η ώρα. Εγώ είμαι μόνος μου και βλέπω σημάδια ρεταρισματος.

Βαριέμαι και τις σειρές, βαριέμαι και την τηλεόραση που πλέον αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια, βαριέμαι και το πχωρουμ.

Κάνω καμιά δουλειά, συγυριζω λίγο, καπνίζω πάρα πολύ (ξεπερνάω για πρώτη φορά μετά από καιρό τα τρία πακέτα ) και τρώω το κασέρι που έχω μαζέψει παίζοντας στοίχημα σε κάτι αλγεριες και νιγηριες.

Ευτυχώς που ήρθε δύο φορές η θεία μου γιατί κατά τα άλλα νιώθω σαν σε φυλακή.
https://ome.tv/
Κάνε random video chat με άσχετους απ όποια χώρα θες.
:lol:

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Μαρ 2020, 17:44

-Ιος που χτυπαει κυριως στο αναπνευστικο απειλει την ανθρωποτητα
-Ναμρειλ παραγγελνει 3 κουτες μαλμπορο
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Μαρ 2020, 17:45

elchav έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:18
είμαι στην 3η ημέρα και σε λίγο αρχίζω να ξεμένω από βουνά της Αττικής

αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, με βλέπω για Κιλιμάντζαρο
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Μαρ 2020, 17:46

Χωρίς γυμναστική θα λαλήσουμε, κουνηθείτε γιατί χανόμαστε.

Κι εγώ συνηθισμένη είμαι να εργάζομαι από το σπίτι τις περισσότερες ημέρες, αλλά τώρα με την απομόνωση κάνω γενική για να εκτονωθώ. Και λιώνω στο Netflix, αντί να κάνω δουλειά και κατηγορώ την κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Μαρ 2020, 17:47

Εγώ λίγες μέρες πριν γαμηθούν τελείως τα supply lines, αγόρασα VR headset (το Oculus Rift S).
Τώρα όποτε θέλω το φοράω και περπατάω στους δρόμους της ερημωμένης Νέας Ορλεάνης καρφώνοντας ζόμπι στο κεφάλι.
Σε λίγες μέρες και Half-Life: Alyx.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Μαρ 2020, 17:47

έλα ρε πούστη υπάρχει τέτοιο πράγμα;

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 17 Μαρ 2020, 17:48

GoBack έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:44
Old holborn λευκό κάνω και έχω απόθεμα για κάνα μήνα. Κάνω πλέον ένα καπνό τη μέρα.

Αντικειμενικά, δεν υπάρχει σωτηρία σε μένα αν με χτυπήσει, έχω ήδη βαρύ θέμα στο αναπνευστικό. Έχω καπνίσει για τρεις ζωές και αναμενόμενα θα το πληρώσω αν με επισκεφτεί ο ιός. Τι να γίνει, επιλογές είναι αυτές. Καλές η κακές, η στην περίπτωσή μου πολύ κακες, τις κάνεις και ζεις (ή πεθαίνεις) με αυτές .

:D

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Μαρ 2020, 17:49

hades έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:40
Για μένα το μεγαλύτερο θέμα είναι πως να κρατάω το τρίχρονο μέσα Παίζουμε πολύ μέχρι και μπάλα στο σπίτι βλέπουμε παιδικά ζωγραφίζουμε φτιάχνουμε χειροτεχνίες αλλά ρωτάει συνεχώς ποτέ θα βγούμε; Σήμερα τον έβγαλε στο μπαλκόνι και τον άφησε η γυναίκα να παίξει μετά λουλούδια και τα χώματα και το ευχαριστήθηκε αλλά το μπαλκόνι τώρα είναι βομβαρδισμενη περιοχή :-)
Σκέφτομαι τώρα να τον βγάζω κάνα περίπατο αλλά θα θέλει ποδήλατο μπάλα κούνιες να πάρει τα φορτηγά του και να παίξει έξω γενικά δύσκολο να έχεις μικρό μέσα στο σπίτι συνεχως
Αν έχετε αυτοκίνητο γιατί δεν τον παίρνεις να πάτε μακριά ψιλοεξω από Αθήνα; και όπου βρείτε χωραφακι, αλανα κτλ χωρίς ψυχή να κυκλοφορεί τον αμολάς να ξεδωσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Μαρ 2020, 17:50

Namrail έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:48
GoBack έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:44
Old holborn λευκό κάνω και έχω απόθεμα για κάνα μήνα. Κάνω πλέον ένα καπνό τη μέρα.

Αντικειμενικά, δεν υπάρχει σωτηρία σε μένα αν με χτυπήσει, έχω ήδη βαρύ θέμα στο αναπνευστικό. Έχω καπνίσει για τρεις ζωές και αναμενόμενα θα το πληρώσω αν με επισκεφτεί ο ιός. Τι να γίνει, επιλογές είναι αυτές. Καλές η κακές, η στην περίπτωσή μου πολύ κακες, τις κάνεις και ζεις (ή πεθαίνεις) με αυτές .

:D
Συγνώμη αλλά είσαι πάρα πάρα πολύ νέος να κάνεις 3 πακέτα την μέρα. Πολύ νέος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών