Τον βουτυροπαιδα τον χέζει η γάτα, όπως οι εφοπλισταί τον Μητσοτέα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Μάιος 2021, 23:34Καρχιες όταν ο λαϊκός Κινέζος παίρνει φρέσκο παγκολινο για πανσετάκια του λέτε ο μαι γκατ τι απολιτιστη αηδία, θα γεμίσουμε ιούς κι ανεβάζετε τη μάσκα.
Όταν όμως ο βουτυροπαις σας παει στη Μύκονο να γιορτάσει την επιχείρηση γαλάζια ελευθερία και σας κερνάει καφέχεσμα τσιβετ, λέτε αχ τι κοσμοπολίτης τσετλεμαν και κάνετε γλωσσοπαρκέ στον πάτο του φλιτζανιού.
150 ευρώ πληρώνουν οι πλούσιοι για έναν καφέ από .....σκατά γάτας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 150 ευρώ πληρώνουν οι πλούσιοι για έναν καφέ από .....σκατά γάτας.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εσείς οι απλοί θνητοί πιείτε από τους απλούς τους συμβατικούς της πλεμπας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Δεν πίνουμε καφέ. Ο καφές, ο καπνός και η ζάχαρη είναι τα κατεξοχήν προϊόντα του ιμπεριαλισμού. Το ίδιο και η τομάταΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:04Εσείς οι απλοί θνητοί πιείτε από τους απλούς τους συμβατικούς της πλεμπας.
Η Ελλάδα που αντιστέκεταιΣτην Ευρώπη πωλείται μόνο στο Harrods στο Λονδίνο και το δεύτερο μαγαζί που το έχουμε, εδώ ευρωπαϊκά είμαστε εμείς. Έλληνας πελάτης δεν έχει δοκιμάσει ακόμα αυτό τον καφέ».

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Από όπου και αν είναι, έχουν 150 ευρώ να πληρώσουν για ένα καφέ.Καλώς ή κακώς, αυτό το στοιχείο τους κατάτασσει στους πλούσιους πρακτικά.
- hellegennes
Και το νερό.Σενέκας έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:07Δεν πίνουμε καφέ. Ο καφές, ο καπνός και η ζάχαρη είναι τα κατεξοχήν προϊόντα του ιμπεριαλισμού. Το ίδιο και η τομάταΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:04Εσείς οι απλοί θνητοί πιείτε από τους απλούς τους συμβατικούς της πλεμπας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πλούσιος με 150 ευρώ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:15Από όπου και αν είναι, έχουν 150 ευρώ να πληρώσουν για ένα καφέ.Καλώς ή κακώς, αυτό το στοιχείο τους κατάτασσει στους πλούσιους πρακτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Για έναν καφέ μιλάμε πάντα.hellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:25Πλούσιος με 150 ευρώ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 00:15Από όπου και αν είναι, έχουν 150 ευρώ να πληρώσουν για ένα καφέ.Καλώς ή κακώς, αυτό το στοιχείο τους κατάτασσει στους πλούσιους πρακτικά.
- hellegennes
Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αυτό είναι κάπως στερεοτυπικό και δε ξέρω κατά πόσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Σαουδάραβες π.χ στους οποίους αναφέρεται οhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:00Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.
Μπέρια δεν είναι νεόπλουτοι. Ούτε ξέρουμε αν μέσα στους αγοραστές του καφέ με τα περιττώματα της γάτας δε βρίσκονται τίποτα λόρδοι του Η.Β.
Εν πάση περιπτώση, νεόπλουτος ξενεόπλουτος κάποιος που δίνει 150 ευρώ για ένα καφέ σημαίνει πως μάλλον είναι λίαν ευκατάστατος.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:11Αυτό είναι κάπως στερεοτυπικό και δε ξέρω κατά πόσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Σαουδάραβες π.χ στους οποίους αναφέρεται οhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:00Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.
Μπέρια δεν είναι νεόπλουτοι. Ούτε ξέρουμε αν μέσα στους αγοραστές του καφέ με τα περιττώματα της γάτας δε βρίσκονται τίποτα λόρδοι του Η.Β.
Εν πάση περιπτώση, νεόπλουτος ξενεόπλουτος κάποιος που δίνει 150 ευρώ για ένα καφέ σημαίνει πως μάλλον είναι λίαν ευκατάστατος. πολύ καραγκιόζης
- hellegennes
Εγώ ξέρω λέτσους που χρωστάνε σε όλην την κοινωνία και δεν έχουν να φάνε αλλά αγοράζουν iPhones και πίπες και πίνουν κάθε μέρα καφέ έξω και αγοράζουν ακριβές τσάντες εντ σταφ. Και δεν είναι λίγοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:11Αυτό είναι κάπως στερεοτυπικό και δε ξέρω κατά πόσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Σαουδάραβες π.χ στους οποίους αναφέρεται οhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:00Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.
Εν πάση περιπτώση, νεόπλουτος ξενεόπλουτος κάποιος που δίνει 150 ευρώ για ένα καφέ σημαίνει πως μάλλον είναι λίαν ευκατάστατος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Καραγκιόζης ναι, αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα προς συζήτηση.Beria έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:17ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:11Αυτό είναι κάπως στερεοτυπικό και δε ξέρω κατά πόσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Σαουδάραβες π.χ στους οποίους αναφέρεται οhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:00Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.
Εν πάση περιπτώση, νεόπλουτος ξενεόπλουτος κάποιος που δίνει 150 ευρώ για ένα καφέ σημαίνει πως μάλλον είναι λίαν ευκατάστατος. πολύ καραγκιόζης
Παιδιά, δεν τρώμε πράγματα που απορρίπτει ο κώλος της ψευτογάτας. Βασικός κανόνας στη ζωή.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το μοντέλο «δανείζομαι και για τις πληρωμές των τόκων έχει ο Θεός» είναι μάλλον κυρίαρχο στη κοινωνία μαςhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:17Εγώ ξέρω λέτσους που χρωστάνε σε όλην την κοινωνία και δεν έχουν να φάνε αλλά αγοράζουν iPhones και πίπες και πίνουν κάθε μέρα καφέ έξω και αγοράζουν ακριβές τσάντες εντ σταφ. Και δεν είναι λίγοι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:11Αυτό είναι κάπως στερεοτυπικό και δε ξέρω κατά πόσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Οι Σαουδάραβες π.χ στους οποίους αναφέρεται οhellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2021, 01:00Αυτός που θα πληρώσει 150 ευρώ για έναν καφέ είναι είτε νεόπλουτος είτε -συχνότερα- κακομοίρης που θέλει να νιώσει ή να την δει πλούσιος.

και δε χρωστούν πουθενά, θα έπρεπε μάλλον να αλλάξουν επάγγελμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι υπερβολική η θεοποίηση της γάτας στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες;
από Ανδροπαραδίνομαι » 18 Οκτ 2024, 22:43 » σε Ζώα & άνθρωπος - 2 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Οκτ 2024, 22:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πλούσιοι αληταράδες, που ο νόμος δε τους αγγίζει.
από Kauldron » 10 Νοέμ 2023, 12:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Νοέμ 2023, 13:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πλούσιοι της Καλιφόρνια σώζονται προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς πυροσβέστες
από Frappezitis » 21 Ιούλ 2023, 19:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Ιούλ 2023, 17:38
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25