Εργαζόμενοι σε προπαγανδιστικά μμε και ιντερνετ του 0,60
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εργαζόμενοι σε προπαγανδιστικά μμε και ιντερνετ του 0,60
βρβ
εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι ειναι δωρεαν ρε χαβαλε?
εσυ πιστευεις οτι ολοι αυτοι ειναι δωρεαν ρε χαβαλε?
ο τρικαλος που χαθηκε?
ποια πολη, ποια χωρα, ποιο αβαταρ τον ταξιδευει τωρα?
ποια πολη, ποια χωρα, ποιο αβαταρ τον ταξιδευει τωρα?
Φυσικά και υπάρχουν βρε παιδιά. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι...πως εξαργυρώνουν??
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Το 0.60 είναι τρολάρισμα-μύθος που ξεκίνησε από το τουίτερ (νομίζω από τον κανέκο αλλά δεν είμαι σίγουρος)
Οχι δα. Πραγματικά αναρωτιέμαι. Θα πρέπει να έχουν κάποια επιχείρηση. Να προσφέρουν κάτι πρός εκμετάλλευση για να εξαργυρώνουν την αμοιβή τους...
θα συνεισφερω στην κουβεντα λέγοντας οτι ο συναγωνιστης σου ο νανδρος ποσταρε με διαφορα 1 λεπτου ακριβως το ιδιο ποστ σε 2 διαφορετικα θεματα.
"Κακομοιρα μποτακια που θα εξαφανιστειτε μετα το φουμο"
Να πληρωνεται με τη λεξη μποτακια? Η προταση αυτη παιρνει ίσως μπονους οταν μπαινει ολόκληρη?
Ποιος ξέρει? Ρωτα τον ρε..
- Highlander
brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 14:50Το 0.60 είναι τρολάρισμα-μύθος που ξεκίνησε από το τουίτερ (νομίζω από τον κανέκο αλλά δεν είμαι σίγουρος)

*Από τον spiderman.
Ο Νάνδρος; Δεν τον ξέρω προσωπικά. (Νομίζω δηλαδή δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιάπήζον bot έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:13θα συνεισφερω στην κουβεντα λέγοντας οτι ο συναγωνιστης σου ο νανδρος ποσταρε με διαφορα 1 λεπτου ακριβως το ιδιο ποστ σε 2 διαφορετικα θεματα.
Να πληρωνεται με τη λεξη μποτακια? Η προταση αυτη παιρνει ίσως μπονους οταν μπαινει ολόκληρη?
Ποιος ξέρει? Ρωτα τον ρε..

ρητορικο, κατοχυρώθηκε περαν πασης αμφιβολίας, ευχαριστώCloud87 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:32Ο Νάνδρος; Δεν τον ξέρω προσωπικά. (Νομίζω δηλαδή δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιάπήζον bot έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:13θα συνεισφερω στην κουβεντα λέγοντας οτι ο συναγωνιστης σου ο νανδρος ποσταρε με διαφορα 1 λεπτου ακριβως το ιδιο ποστ σε 2 διαφορετικα θεματα.
Ποιος ξέρει? Ρωτα τον ρε..) Αν εξαιρέσεις οτι έχει λίγο πιο επιθετικό στύλ από μένα...και το άβαταρ του προωθεί rape culture
μια χαρά τον βρίσκω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 07 Απρ 2019, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι; Δεν θυμάμαι. Τότε είχα τουίτερ και είχε πέσει πολύ γέλιο.Highlander έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:17brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 14:50Το 0.60 είναι τρολάρισμα-μύθος που ξεκίνησε από το τουίτερ (νομίζω από τον κανέκο αλλά δεν είμαι σίγουρος)
*Από τον spiderman.
Κάποιος από τη ΝΔ είχε τσιμπήσει, νομίζω ο Γεωργιάδης.
μποτακια ενωμενα ποτε νικημένα
αμαρτανουν για το πσωμακι
αμαρτανουν για το πσωμακι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Κάποιοι απλά ζηλεύουν τους άλλους που κάνουν την ίδια δουλειά με μισθό, ενώ οι ίδιοι την έκαναν τσάμπα επί πολλά χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επίδομα ανεργίας μέσω ίντερνετ
από Libre arbitre » 16 Μάιος 2023, 13:03 » σε Οικονομία - 51 Απαντήσεις
- 1513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
11 Μαρ 2025, 14:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελλάδα έχει πιό αργό Ίντερνετ και απο την Αλβανία.
από Μαδουραίος » 20 Απρ 2024, 13:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
20 Απρ 2024, 13:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλεις αυξήσεις σε τηλεφωνία-ίντερνετ μετά τις εκλογές;
από Juno » 22 Ιουν 2023, 00:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Ιουν 2023, 00:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εργαζομενοι...μηδενικων ωρων !!!!
από Frappezitis » 17 Αύγ 2023, 07:14 » σε Οικονομία - 3 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Αύγ 2023, 15:27
-