Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και καιρό και μάλιστα πολύ ψύχραιμα, πάρα πολύ ψύχραιμα.
Καλά έκανε και απάντησε στον τυχάρπαστο τουιτερά που τον προσφωνεί "αδερφή" για να τον πληγώσει.
Καλά έκανε και απάντησε στον τυχάρπαστο τουιτερά που τον προσφωνεί "αδερφή" για να τον πληγώσει.
- Cecily Anne
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Δε χρειάζεται να ακούσεις και να διαβάσεις τίποτα. Είναι κούκλος, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος, έχει χιούμορ. Η μέση ελληνική ακρίδα τρώει μια π...α καπουτζίδικη στη μάπα στη σύγκριση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μια χαρά κι αξιοπρεπής είναι ο Καπουτζίδης.Δικαίωμα του να είναι ό,τι θέλει . Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα, ούτε έχουμε Μεσαίωνα , Ισπανία και Ιερά Εξέταση για να τον κάψουμε στην πυρά.
- taxalata xalasa
ανδρεψανε και οι αδερφες...
που ναι τα καλα τα χρονια.;
που ναι τα καλα τα χρονια.;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εντάξει, όχι και κούκλοςCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:34Δε χρειάζεται να ακούσεις και να διαβάσεις τίποτα. Είναι κούκλος, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος, έχει χιούμορ. Η μέση ελληνική ακρίδα τρώει μια π...α καπουτζίδικη στη μάπα στη σύγκριση.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ναι αγγελικουλα μου ναι...Μαδουραίος έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 10:01Ουγκανά πονάτε και πήζετε;
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... li-aderfi/

- Μαδουραίος
Στην σπηλιά του Νταβέλη οπισθοδρομικό γίδιKotas έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:08ναι αγγελικουλα μου ναι...Μαδουραίος έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 10:01Ουγκανά πονάτε και πήζετε;
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 15 Μάιος 2022, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
οπισθοδρομικέ.... 

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Cecily Anne
Θα αστειεύεσαι κουκλί ζωγραφιστό είναι. Και δίμετρος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:05εντάξει, όχι και κούκλοςCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:34Δε χρειάζεται να ακούσεις και να διαβάσεις τίποτα. Είναι κούκλος, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος, έχει χιούμορ. Η μέση ελληνική ακρίδα τρώει μια π...α καπουτζίδικη στη μάπα στη σύγκριση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε, μήπως μιλάμε για διαφορετικό άτομο;Cecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:38Θα αστειεύεσαι κουκλί ζωγραφιστό είναι. Και δίμετρος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:05εντάξει, όχι και κούκλοςCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 19:34
Δε χρειάζεται να ακούσεις και να διαβάσεις τίποτα. Είναι κούκλος, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος, έχει χιούμορ. Η μέση ελληνική ακρίδα τρώει μια π...α καπουτζίδικη στη μάπα στη σύγκριση.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
εγω λογια μεγαλου ανδρος μεταφερω, δεν τα υιοθετω (ή μηπως τεκνοθετωΜαδουραίος έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:08Στην σπηλιά του Νταβέλη οπισθοδρομικό γίδιKotas έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:08ναι αγγελικουλα μου ναι...Μαδουραίος έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 10:01Ουγκανά πονάτε και πήζετε;

- Cecily Anne
Ή είσαι στραβόςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:41ρε, μήπως μιλάμε για διαφορετικό άτομο;

-
Δεν έχει κι άδικο. Πουστης μεν αλλά και πετυχημένος είναι και σχετικά αξιοπρεπής
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τον γκούγκλαρα, εντάξει σχετικά καλός είναιCecily Anne έγραψε: ↑15 Μάιος 2022, 20:46Ή είσαι στραβός
εγώ τον θυμάμαι από εκείνο το σίριαλ που είχε κάνει και ήταν γτπ τότε
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02