τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση
Τραβέλια παντού.
Κι ας σκούζουν οι τρανσφοβικές φεμινίστριες και οι συντηρητικοί.
Κι ας σκούζουν οι τρανσφοβικές φεμινίστριες και οι συντηρητικοί.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Φυσικά και κάνουμε, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.zteo έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 16:35Δηλαδή σαν κοινωνία κάνουμε η όχι αποδεκτή την αλλαγή φύλου σε ένα άτομο?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Δεν υπάρχει λόγος να σε κάνει trigger ο Mike, μιλάμε για εγκεφαλική ανάπτυξη νηπίου συνδυασμένη με εξαιρετικά εύθραυστο αντρισμό.John Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:04σαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
συγκρατήσου ρε Γιάννη, μη μιλάς έτσι εσύ είσαι μορφωμένοςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:04σαλτα και γαμησου ρε σκουπιδι

υγ πονάς ζαίε;
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πήγαινε στον καθρέφτη, στάσου μπροστά, κοίτα τον εαυτό σου και με ειλικρίνια κάνε την ερώτηση "Μήπως είμαι μαλάκας;"
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
- John Brown Gun Club
αφου σε αυτο το ξεφτιλισμενο διαδικτυακο σκουπιδοτοπο εκ των πραγματων επιτρεπεται να εκφραζεται κανεις οσο χυδαια
και υβριστικα επιθυμει, σκοπευω να κανω χρηση αυτου του δικαιωματος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
έργο_μακέτο έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:10Πήγαινε στον καθρέφτη, στάσου μπροστά, κοίτα τον εαυτό σου και με ειλικρίνια κάνε την ερώτηση "Μήπως είμαι μαλάκας;"

Εάν ο κύριος Μικές είναι τρολ, τότε είναι επίμονο και αποτελεσματικό όσον αφορά την πυροδότηση εντάσεων
Εάν δεν είναι τρολ, και αυτές είναι οι απόψεις του, τότε χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να βρει. Άμεσα
είναι εκπληκτική η αποδοχή της διαφορετικότητας όπως εκφράζεται απο τις απόψεις των συμμετεχόντων.
χαρά σας...
χαρά σας...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- John Brown Gun Club
ποναω επειδη αναπνεεις ακομαΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2022, 17:10συγκρατήσου ρε Γιάννη, μη μιλάς έτσι εσύ είσαι μορφωμένος
υγ πονάς ζαίε;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ο κύριος Μικές είναι η διαφορετικότητα και δεν γίνεται αποδεκτή;
- Μαδουραίος
Ο Μικές είναι ο Aprilianos
να μην αγωνιζονται τα τραβελια με τις γυναικες ειναι αποψη που χρειαζεται βοηθεια
Beria 2022 μ.Χ.
ααα δεν ξέρω τι είναι ο μικες...
για τη διαφορετικότητα που γράφεται στον τίτλο του τοπικ αναφέρομαι
ψιλά γράμματα όμως..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
26 Μάιος 2023, 12:26
-
- 13 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης προς Πολάκη: Τον πούλο απ το κόμμα μου....ουστ !!!
από georgebi » 25 Ιούλ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Ιούλ 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eξελιξεις στην Γκαμπον - Τον πουλο και απο εκει Γαλλια-ΕΕ-ΗΠΑ
από Frappezitis » 30 Αύγ 2023, 21:00 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2212 Προβολές
-