Το πατρικό μου είναι στον Πειραιά και πηγαίνω κάθε βδομάδα, αλλά μένω Αθήνα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:47
Κάτσε ρε συ, στον Πειραιά δεν είσαι; Και τα έστελνες ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα; Δεν ξερω, αυτές οι αποστάσεις μου φαίνονται τρομερό χάσιμο χρόνο για τη ζωή ενός παιδιού.
Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Cecily Anne
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οκ δεν το ήξερα, ναι ΟΚ έτσι έχει νόημαΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:55Το πατρικό μου είναι στον Πειραιά και πηγαίνω κάθε βδομάδα, αλλά μένω Αθήνα.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:47
Κάτσε ρε συ, στον Πειραιά δεν είσαι; Και τα έστελνες ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα; Δεν ξερω, αυτές οι αποστάσεις μου φαίνονται τρομερό χάσιμο χρόνο για τη ζωή ενός παιδιού.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αξία ανεκτίμητη!Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:37Δημόσιο για να έχει φίλους από τη γειτονιά. Είναι πολύ σημαντικό να σου χτυπάει το κουδούνι ο φίλος σου το απόγεμα, ή να βρισκόσαστε στο παρκάκι της γειτονιάς
Όσους έχω γνωρίσει από ευαγγελική και από αναβρυτα είναι πολύ οκCecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:43Ο χριστός και η μάνα του, όλα τα βαρεμένα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ήταν είτε από από την ευαγγελική ήταν από Γαλλικές. Μιλάμε τώρα για ντιπ πυρπολημένα ούφο.
Για κάτι 17αρια είχα ακούσειΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:50Παρακαλώ επίσης πολύ, αλλά μάλλον κάνεις λάθος:
δίδακτρα 2022-2023: 6500-7000 ευρώ
Πάνω από κολλέγιο, Μωραΐτη, πιρς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Cecily Anne
dna replication έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:57αξία ανεκτίμητη!Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:37Δημόσιο για να έχει φίλους από τη γειτονιά. Είναι πολύ σημαντικό να σου χτυπάει το κουδούνι ο φίλος σου το απόγεμα, ή να βρισκόσαστε στο παρκάκι της γειτονιάς

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μια χαρά είναι τα παιδιά από Ευαγγελική (το 2000 τουλάχιστον ήταν χοχο και γαμώ).
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:43Ο χριστός και η μάνα του, όλα τα βαρεμένα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ήταν είτε από από την ευαγγελική ήταν από Γαλλικές. Μιλάμε τώρα για ντιπ πυρπολημένα ούφο.

- Υδράργυρος
Δυστυχώς έπεσα θύμα παραπληροφόρησης.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 21:01Μπορείς να πας εδώ:
https://www.hill.gr/el/eggrafes
και να πατήσεις "Πίνακας διδάκτρων"

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Το απόγεμα που γυρίζω κομμάτια από τη δουλειά βλέπω στο μποτιλιάρισμα της εθνικής σχολικά λεωφορεία με ταλαιπωρημένα μικρά παιδιά. Σκέφτομαι τι τραβάνε αυτά τα παιδιά που έχουν ωράρια και μετακινήσεις που καταβάλουν μεγάλους ανθρώπους, ποσο μάλλν αυτά
Καλή είδηση σημαίνει, πόσο κακό να είναι;;;
ΥΓ: Σα να λέμε, Πανιωνάρα Κυπελλούχος Ελλάδας. Πφφφ...

τι ευαγγελική τιναφτορε; Εγώ ξέρω τα σχολεία έχουν νούμερα. πρώτο,δευτερο..εκατοστοτρίτο κλπ.
Άσε που μπορεί να μπλέξουν, δικιά μου και να χτυπάνε τίποτα κουδούνια...Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 21:02dna replication έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:57αξία ανεκτίμητη!Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:37Δημόσιο για να έχει φίλους από τη γειτονιά. Είναι πολύ σημαντικό να σου χτυπάει το κουδούνι ο φίλος σου το απόγεμα, ή να βρισκόσαστε στο παρκάκι της γειτονιάςΘα αφήσεις παιδί να βρει φίλο του σε παρκάκι; Ναι αν είναι στο Λύκειο και έχουν μαύρη ζώνη στο καράτε ίσως να το επιτρέψω. Μέχρι τότε, ας αρκεστούμε να χτυπάνε τα κουδούνια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Υδράργυρος
Τα νούμερα είναι στα δίδακτρα, και είναι πενταψήφιαmao mao έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 21:25τι ευαγγελική τιναφτορε; Εγώ ξέρω τα σχολεία έχουν νούμερα. πρώτο,δευτερο..εκατοστοτρίτο κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πληροφορική: δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Puma » 15 Ιουν 2023, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Ιουν 2023, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Libre arbitre » 03 Φεβ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
04 Φεβ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κρυφή παγίδα για πάγωμα αυξήσεων στον ιδιωτικό τομέα λόγω μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο!
από Οργισμένος » 15 Δεκ 2024, 17:58 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
15 Δεκ 2024, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτικό χρέος ....βζιιιννννν 260 δισ. ευρώ
από Frappezitis » 24 Νοέμ 2023, 21:50 » σε Οικονομία - 5 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-