κι ότι δε φέρει Θανατηφόρες κακώσεις. Το μόνο εύρημα ήταν ένα εγκεφαλικό ανεύρυσμα και περιμένουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσειςNero έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 17:02απέκλεισε με κάποιο τρόπο το πόρισμα του ιατροδικαστή τη δολοφονία?Otto Weininger έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 16:56Στον πούτσο σου τα ιατροδικαστικα πορίσματα έτσι;blackpaint έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 16:29
μπραβο σου, καστομ Φ, εγινε ενας φονος κι εσυ κατηγορεις το θυμα. Ευγε.Νόμιζα ότι το πόρισμα ήταν ότι τα αίτια ήταν ασαφή
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
πω πω δάκρυσα....
τι λες βρε παιδι μου. πάντως, αν δεν έλεγε τόσα το άρθρο, εγώ από το βίντεο το μόνο που θα βλεπα, θα ήταν ένα πρεζάκι φτιαγμένο, που προσπαθεί να μπει σε ένα κατάστημα και δυο λογικούς ανθρώπους να το εμποδίζουν.
που να φανταστώ ΤΕΤΟΙΟ δράμα πίσω από όλα αυτά....
τι λες βρε παιδι μου. πάντως, αν δεν έλεγε τόσα το άρθρο, εγώ από το βίντεο το μόνο που θα βλεπα, θα ήταν ένα πρεζάκι φτιαγμένο, που προσπαθεί να μπει σε ένα κατάστημα και δυο λογικούς ανθρώπους να το εμποδίζουν.
που να φανταστώ ΤΕΤΟΙΟ δράμα πίσω από όλα αυτά....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Εχω τρεξει και εγω σε καταστημα για να προστατευτω.
Απο γκρουπις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
από την πτάνα την ζωή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ούτε ληστής παίζει
το ούτε ναρκομανής θα το δείξουν οι αιματολογικές
στο βίντεο πάντως δεν φαίνεται να τον ακολουθούν, αλλά απλά να μην τον αφήνουν να μπει
κλασσική αντίδραση όταν βλέπεις έναν ναρκομανή να προσπαθεί να εισέλθει στον χώρο σου
το ούτε ναρκομανής θα το δείξουν οι αιματολογικές
στο βίντεο πάντως δεν φαίνεται να τον ακολουθούν, αλλά απλά να μην τον αφήνουν να μπει
κλασσική αντίδραση όταν βλέπεις έναν ναρκομανή να προσπαθεί να εισέλθει στον χώρο σου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Συγγνωμη αλλα με τιποτα αλλο δεν εχουν να ασχοληθουν οι Ελληνες;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΜπλεΜπουμπυς
ΟΙ χουντογεροι που τον φαγανε ας ετοιμαζονται για την ψειρου.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Χουντικοι ηταν τελικα;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 17:30ΟΙ χουντογεροι που τον φαγανε ας ετοιμαζονται για την ψειρου.
- Golden Age
Γιατί όχι και για τα γκούλαγκ;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 17:30ΟΙ χουντογεροι που τον φαγανε ας ετοιμαζονται για την ψειρου.
Golden Age έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 16:37[...]
«[...] Οσον αφορά τα αίτια θανάτου του, εκτιμούμε ότι είναι κάποιο οίδημα ή άλλο πρόβλημα υγείας όπως συνέβη και σε πρόσφατο περιστατικό θανάτου 47χρονου χρήστη ναρκωτικών στην Ομόνοια αλλά και την περίπτωση του θανάτου 20χρονου σπουδαστή τον Μάιο του 2017, σε φεστιβάλ στο Γκάζι, μετά από χρήση χαπιών που του είχαν δώσει μέλη σπείρας από το Καρπενήσι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν διαφωτιστεί πολλές πτυχές της υπόθεσης».
Σε αυτές τις αναφορές προχώρησαν μιλώντας προ «Το Βήμα» αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που παρακολουθούν όλο το πλέγμα ερευνών σχετικά με τον θάνατο του 32χρονου πριν από 12 ημέρες στο κέντρο της Αθήνας
[...]
https://www.tovima.gr/2018/10/02/societ ... tis-el-as/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 03 Οκτ 2018, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αποτι διάβασα δεν κινδύνευε από κάποιον. Η θολούρα του τον έφαγε. Κρύβεσαι εσύ όταν τσακώνονται απέναντι δύο άσχετοι; Αν δεν τραβήξεις βιντεάκι, το πολύ πολύ να φύγεις. Να κρυφτείς για να προστατευτείς, γιατί;
Για να αποφύγεις τους ελέφαντες ίσως;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ή ο,τι άλλο νομίζεις ότι βλέπεις...sys3x έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 17:36Για να αποφύγεις τους ελέφαντες ίσως;
- Υδράργυρος
Χρυσαλητικη ζουγκλα το κεντρο της αθηνας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-