Το Τζέισον Αντιγόνη εξομολογείται: «Γιατί δεν θέλω να έχω φύλο»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Το Τζέισον Αντιγόνη εξομολογείται: «Γιατί δεν θέλω να έχω φύλο»
Ασε μας ρε Ιάσωνα με τις παλαβομάρες σου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το πιο πιθανο ειναι οι βλακειες που λεει να μην ειναι μονο χομπι αλλα και επαγγελμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:19ναι, κοιτα, ολοι εχουν ενα χομπι. το μεροκαματο πως το βγαζει, ξερουμε; ευκολο να εισαι ολη μερα στα χομπι σου αν η διαβιωση σου ειναι εξασφαλισμενη ουρανοκατεβατα.paul25 έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 12:41Τον παραδεχομαι τον τυπο παντως εχει τα "αρ@δια" να πραττει οπως θα επρεπε να πραττουν ολοι οι πολιτες. Κανει πληρη χρηση των ελευθεριων του και των δικαιωματων του που του πσρεχονται ως πολιτη για να προωθησει τα συμφεροντα του, μεχρι και να βαλει υποψηφιοτητα για βουλευτης θελει. Μαθηματα ηθους και ορθου πνευματος ενεργου και δρωντα πολιτη απο το jason-Αντιγονη κυριοι και κυριες του φορουμ.
Δεν ειναι ο αθωος τρελος του χωριου.
είχε τύχει και το είχα ακούσει όταν έκανε την αίτηση για διαγραφή του φύλου και την πρόσθεση ονόματος και λέει παπαγαλία αυτά που λένε οι αμερικάνοι του σιναφιού του. Μιλάμε ούτε το κόμμα δεν αλλάζει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Γιατί να μην τον αποδεχθείς; Αυτοί που σπρώχνουν έχουν σκοπιμότητες και εσύ πέφτεις στην παγίδα. Αν τον αποδεχθείς θα σταματήσει να "πουλάει".
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό.
the end
τον Κλεομένη τον τραμπουκίζουν γι αυτό είπα ότι έχει αρχ@@@@
το Τζέισον τι να κλάσει που παντού τον έχουν στα όπα-όπα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Συμφωνώ με τον Πάνα. Τα τζέισον γενικότερα τρέφονται με τις αντιδράσεις που -ελπίζουν ότι- θα προκαλέσουν. Είναι το οξυγόνο τους. Η αποδοχή τα εκμηδενίζει/σκοτώνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Βινόσαυρος
ελπιζουμε να δικαιωθεί στην έφεση
αφού τον αποδέχεται και η κοινωνία
για αυτό που είναι.
για αυτό που είναι.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 18:30ελπιζουμε να δικαιωθεί στην έφεση
για αυτό που είναι.
Που είδες οτι το αποδέχεται;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Βινόσαυρος
απο τον πανα και την γαληLEONAS έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 18:36Βινόσαυρος έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 18:30ελπιζουμε να δικαιωθεί στην έφεση
για αυτό που είναι.
Που είδες οτι το αποδέχεται;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 17 Οκτ 2018, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Υπερκουλτουριάρης
Καφρίλα. Είμαι πολυ τρανσοανωμαλο friendly. Δεν μου δημιουργούν καμιά εχθρότητα αυτά τα άτομα, μόνο μια συμπόνια. Και δεν είναι εύκολο να είσαι έτσι. Ότι και να σου πει για το πόσο cool και νορμάλ είσαι, η Ανίτα ή η Μελέτη όταν θα σε καλέσει στην εκπομπή της, την αλήθεια την βλέπεις στην καθημερινότητα σου.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ θα χαρώ όταν γίνουν γνωστά αυτά τα ποστ σου και δε μπορείς να βρεις δουλειά πουθενά.

Γενικά όλους αυτούς τους θεωρώ μαλάκες ως υποπερίπτωση των id politics ΑΛΛΑ τους υποστηρίζω φανατικά επειδή υπάρχουν πολύ χειρότεροι μαλάκες που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να τους βαράνε, να τους βρίζουν, να τους φτύνουν ή χειρότερα.
Μια συνάδελφος της γυναίκας μου έχει φίλο τραβέλι. Εκεί που καθόντουσαν σε ένα μαγαζί και έπιναν τον καφέ τους, μπαίνει ένας περαστικός, ρίχνει ένα μπουκέτο στο τραβέλι, το φτύνει και φεύγει βρίζοντας τους πούστηδες. Είναι πολύ άρρωστο το κομμάτι της κοινωνίας που θεωρεί ότι προκλητική είναι η συμπεριφορά του τραβελιού και όχι του περαστικού.
Μια συνάδελφος της γυναίκας μου έχει φίλο τραβέλι. Εκεί που καθόντουσαν σε ένα μαγαζί και έπιναν τον καφέ τους, μπαίνει ένας περαστικός, ρίχνει ένα μπουκέτο στο τραβέλι, το φτύνει και φεύγει βρίζοντας τους πούστηδες. Είναι πολύ άρρωστο το κομμάτι της κοινωνίας που θεωρεί ότι προκλητική είναι η συμπεριφορά του τραβελιού και όχι του περαστικού.
Συμβιβαστηκε τελικα και το Jason.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το (πρωην) Τζεισον - Αντιγονη νοικουρευεται
από Space_Passenger » 01 Ιουν 2024, 14:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Ιουν 2024, 15:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
01 Ιουν 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φύλο δηλώνετε;
από hellegennes » 09 Μαρ 2024, 23:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 64 Απαντήσεις
- 2442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
20 Μαρ 2024, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φύλο θα επιλέξεις να είσαι?
από seismic » 10 Φεβ 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
10 Φεβ 2024, 23:30
-