Καυγάς Συριζαιας-Νεοδημοκρατισας στην παραλια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καυγάς Συριζαιας-Νεοδημοκρατισας στην παραλια
1. Η σύνταξη της μάνας είναι μικρή κι έτσι : Αντε γαμησου Μητσοτάκη
2. Η κόρη βρήκε δουλειά επί Μητσοτάκη, ενώ με Τσίπρα άνεργη: Προδότη μαλακα Τσίπρα
Επίσης
1. Η μάνα έζησε Ανδρέα και ένδοξα πασοκικα χρόνια
2. Η κόρη ζει τα καλυτερα του μετα-μνημονιου
ΥΓ. Η κόρη δεν έχει παιδια ή ζει σε ενοίκιο
Αλλιώς θα συμφωνούσε με μανα
Υγ2. Πασοκος, ψήφισε κάποτε ΝΑΙ, έλεγε στον πατερα του ποσο καλά τα παει ο Μητσοτάκης... τα πρωτα χρόνια
Τωρα... Με τηλεφώνησε κ μου πε για τον Τσίπρα...
Ο, τι ήταν ο πιο ηθικός πολιτικος..! Και να ενώσει την κεντροαριστερά. Φυσικά για Μητσοτάκη, μόνο Μπινελίκια
Γτι η Τσέπη.. Μετράει.. Κι έτσι το 41 γίνεται πολυ ευκολα 21...
2. Η κόρη βρήκε δουλειά επί Μητσοτάκη, ενώ με Τσίπρα άνεργη: Προδότη μαλακα Τσίπρα
Επίσης
1. Η μάνα έζησε Ανδρέα και ένδοξα πασοκικα χρόνια
2. Η κόρη ζει τα καλυτερα του μετα-μνημονιου
ΥΓ. Η κόρη δεν έχει παιδια ή ζει σε ενοίκιο
Αλλιώς θα συμφωνούσε με μανα
Υγ2. Πασοκος, ψήφισε κάποτε ΝΑΙ, έλεγε στον πατερα του ποσο καλά τα παει ο Μητσοτάκης... τα πρωτα χρόνια
Τωρα... Με τηλεφώνησε κ μου πε για τον Τσίπρα...
Ο, τι ήταν ο πιο ηθικός πολιτικος..! Και να ενώσει την κεντροαριστερά. Φυσικά για Μητσοτάκη, μόνο Μπινελίκια
Γτι η Τσέπη.. Μετράει.. Κι έτσι το 41 γίνεται πολυ ευκολα 21...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Oπαδικο μενταλιτε, επιφανειακη ιδεολογικη προσεγγιση, πλυση εγκεφαλου, χαμηλου επιπεδου πολιτικη κουβεντα, προσκολληση σε οπτικες του παρελθοντος που δεν ισχυουν πια, πανελιστικα επιχειρηματα εντυπωσιασμου που στερουνται ουσιας.
Οτι θυμαμαι δηλαδη να συμβαινει απο τοτε που ημουν παιδακι.
Ναθινκ του ση χηαρ
Οτι θυμαμαι δηλαδη να συμβαινει απο τοτε που ημουν παιδακι.
Ναθινκ του ση χηαρ

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ψήφισα εγώ ΝΔ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μη κάνεις σα τη κόρη στη παραλία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- George_V
Απορώ πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Ότι ψήφισα ΝΔ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κι εγώ για ΝΔ σε έχω
Ακόμα κι αν δεν ψηφισες... Στηρίζεις Μητσοτάκη!
Ακόμα κι αν δεν ψηφισες... Στηρίζεις Μητσοτάκη!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Οτι η ψηφος πρεπει να ειναι ανα οικογενειακη μοναδα και να την ριχνει ο αντρας.George_V έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 12:59Είπα να το βάλω στην Εσωτερική Πολιτική αλλά τελικά το έβαλα στα Κοινωνικα.
Πήγαμε σήμερα στη θάλασσα και παραδίπλα ήταν μια μάνα με την κόρη της που έκαναν μπάνιο.
Η κόρη 40+ η μάνα 70+.
Η κόρη Νεοδημοκρατισα η μάνα Συριζαια.
Δεν άκουσα πολύ από τον καυγά και από το ξεκίνησε αλλά ένα κομμάτι του διαλόγου τους είχε ως εξής:
Μάνα: Σα δε ντρέπεσαι μωρη που στηρίζεις τους προδότες Σαμαρά και Μητσοτάκη!
Κόρη: Γιατί εσύ δε ντρέπεσαι που στηρίζεις τον προδότη Τσίπρα?
Μάνα: Προδότης ο Τσίπρας? Ήταν προδότης ο Αντρέας μωρη? Ε όσο ήταν προδότης ο Παπανδρέου είναι και ο Τσίπρας. Καθόλου προδότης!
Κόρη: Έλα τώρα σου κόψε τη σύνταξη και έφερε τις Πρέσπες ξεπουλώντας τη Μακεδονία!
Μάνα: Καμιά Μακεδονία δεν ξεπούλησε. Λύσαμε ένα θέμα που δεν μπορούσατε να λύσετε εσείς και τώρα λυσσαξατε! Και τη σύνταξη μου δεν την έκοψε ο Τσίπρας. Οι ξένοι την έκοψαν. Αλλά δε κοιτάς τα χάλια του δικού σου που έβαλε τον Αλβανό στο ψηφοδέλτιο για να πάρει αλβανικές ψήφους. Αν δεν τον ψήφιζαν οι Αλβανοί ούτε 10% δεν έπαιρνε ο άχρηστος.
Κόρη: Δεν είναι Αλβανός μάνα! Βορειοηπειρώτης είναι. Έλληνας.
Μάνα: Αλβανός είναι και για αυτό βγήκε πρώτος ο Κούλης στις εκλογές. Με αλβανικές ψήφους.
Κόρη: Καλα καλά τραβά τώρα να ψηφίσεις τον Κασελακη που δεν τον γουστάρεις κιόλας κι άσε με εμένα
Μάνα: Οκ μπορεί να είναι λίγο πουστης ο άνθρωπος αλλά τι να κάνουμε αυτόν έχουμε και αυτόν θα κάνουμε Πρωθυπουργό για να φύγει η χολέρα ο Μητσοτάκης.
Μετά δεν άκουσα άλλο τη συνομιλία γιατί χτύπησε το κινητό μου και πήγα πιο πέρα να μιλήσω και όταν επέστρεψα είχαν φύγει.
Τι συμπεράσματα εξάγουμε από αυτό διάλογο?
- George_V
Πώς φτάσατε σε αυτό το συμπέρασμα?
Είμαι περίεργος να δω το λογικό άλμα που κάνατε.
Οτι ο κοινωνικός προγραμματισμός μέσω των μίντια, κάνει καλή δουλειά. Τίποτα πρωτότυπο δεν ειπώθηκε, η κάθε μια αναμασά τα κλισέ του κόμματός της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πασοκική μούργα. Με αυτούς μαλώνουμε και προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε αυτόν τον τόπο.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 13:10ότι η μάνα είναι ηλίθια.George_V έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 12:59Είπα να το βάλω στην Εσωτερική Πολιτική αλλά τελικά το έβαλα στα Κοινωνικα.
Πήγαμε σήμερα στη θάλασσα και παραδίπλα ήταν μια μάνα με την κόρη της που έκαναν μπάνιο.
Η κόρη 40+ η μάνα 70+.
Η κόρη Νεοδημοκρατισα η μάνα Συριζαια.
Δεν άκουσα πολύ από τον καυγά και από το ξεκίνησε αλλά ένα κομμάτι του διαλόγου τους είχε ως εξής:
Μάνα: Σα δε ντρέπεσαι μωρη που στηρίζεις τους προδότες Σαμαρά και Μητσοτάκη!
Κόρη: Γιατί εσύ δε ντρέπεσαι που στηρίζεις τον προδότη Τσίπρα?
Μάνα: Προδότης ο Τσίπρας? Ήταν προδότης ο Αντρέας μωρη? Ε όσο ήταν προδότης ο Παπανδρέου είναι και ο Τσίπρας. Καθόλου προδότης!
Κόρη: Έλα τώρα σου κόψε τη σύνταξη και έφερε τις Πρέσπες ξεπουλώντας τη Μακεδονία!
Μάνα: Καμιά Μακεδονία δεν ξεπούλησε. Λύσαμε ένα θέμα που δεν μπορούσατε να λύσετε εσείς και τώρα λυσσαξατε! Και τη σύνταξη μου δεν την έκοψε ο Τσίπρας. Οι ξένοι την έκοψαν. Αλλά δε κοιτάς τα χάλια του δικού σου που έβαλε τον Αλβανό στο ψηφοδέλτιο για να πάρει αλβανικές ψήφους. Αν δεν τον ψήφιζαν οι Αλβανοί ούτε 10% δεν έπαιρνε ο άχρηστος.
Κόρη: Δεν είναι Αλβανός μάνα! Βορειοηπειρώτης είναι. Έλληνας.
Μάνα: Αλβανός είναι και για αυτό βγήκε πρώτος ο Κούλης στις εκλογές. Με αλβανικές ψήφους.
Κόρη: Καλα καλά τραβά τώρα να ψηφίσεις τον Κασελακη που δεν τον γουστάρεις κιόλας κι άσε με εμένα
Μάνα: Οκ μπορεί να είναι λίγο πουστης ο άνθρωπος αλλά τι να κάνουμε αυτόν έχουμε και αυτόν θα κάνουμε Πρωθυπουργό για να φύγει η χολέρα ο Μητσοτάκης.
Μετά δεν άκουσα άλλο τη συνομιλία γιατί χτύπησε το κινητό μου και πήγα πιο πέρα να μιλήσω και όταν επέστρεψα είχαν φύγει.
Τι συμπεράσματα εξάγουμε από αυτό διάλογο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αυτό που κατάλαβα από τον καυγά ότι ο Τσιπρας έχει ακόμη συμπάθειες στον κόσμο και ότι στην συνείδηση του κόσμου Τσιπρας=Ανδρεας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
Mπαταχτσηδες Λαμογια Απατεωνες Κλεφτες Γυφτοι ΝεοΔημοκρατες
Ο γύφτος Κούλης χρωστάει 200.000 ευρώ σε δύο πρώην εργαζόμενους της Κηρυξ ΑΕ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η μάνα που ήταν περήφανα νιάτα όταν γέννησε την κόρη έγινε τώρα τιμημένα γερατειά αλλά η κόρη δεν έχει μνήμες σοσιαλισμού. 

Τα μοναδικά σωστά που είπε η μαμά που γενικότερα είναι μαλακω
Δεν είναι Αλβανός, ή είναι σε απαλή απόχρωση

Δεν είναι στρέιτ ο Κούλης αλλά κρυφοπουστας
Καμία ελπίδα για στροφή σε επαναστατικά ψεκ κινήματα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιούλ 2023, 16:46
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επηρέασαν οι επισκέψεις σας στην παραλία τη μυστηριακή προεφηβική σας καύλα;
από Εκτωρ » 21 Αύγ 2023, 18:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
01 Σεπ 2023, 18:13
-
-
- 59 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
20 Ιούλ 2024, 17:33
-