Μην πάτε Κρήτη, παιδιά.Μην ρισκάρετε την ζωή σας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Space_Passenger
Re: Μην πάτε Κρήτη, παιδιά.Μην ρισκάρετε την ζωή σας
Δεν εχω παει Κρητη και ουτε σκοπευω.
Να πάτε Κρήτη ρεμάλια. Αφήστε τους εκάστοτε μαλάκες να λένε. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το ρίαλ σταφ των αυθεντικών κρητικών, το έζησα και το προσκυνώ.
Το σταφ των ρομακρητικών, είναι για φτύσιμο.
Οι υπόλοιποι ενδιάμεσοι παίζουν στο σύνηθες τουριστικό πρότζεκτ.
Το σταφ των ρομακρητικών, είναι για φτύσιμο.
Οι υπόλοιποι ενδιάμεσοι παίζουν στο σύνηθες τουριστικό πρότζεκτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μισο, αυτός ο Βοακ στον οποίο φαντάζομαι αναφέρεσαι δεν είναι νέα εντελως σχεδίαση και κατασκευή; ή "πατάει" πανω σε παλαιότερη σχεδιαση με επεκτασεις κτλ..
αν ειναι καινούργιο εντελώς, και συμβαίνουν αυτά, είναι να κατεβάσετε ένα σώμα στρατού και να κάνετε τις εταιρίες που έχουν αναλάβει τις μελέτες/υλοποίηση μαζί με τα υπουργεία υποδομών/μεταφορών, οικόπεδα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Γενικώς, η Κρήτη έχει τα ίδια στοιχεία με τη Μάνη. Μια αγριάδα, που είτε την αποδέχεσαι και σε αποδέχεται είτε σε φτύνει.
Και αυτό σαφώς και δεν αφορά στις τουριστικές εκφράσεις, που γίνονται κατανοητές μόνον βάσει λογιστικών διεργασιών, που είναι σαφώς κατανοητές ως ενίσχυση εισοδήματος. Έτερον εκάτερον.
Έχω γυρίσει όλη την Κρήτη και ξέρω τί λέω.
Και αυτό σαφώς και δεν αφορά στις τουριστικές εκφράσεις, που γίνονται κατανοητές μόνον βάσει λογιστικών διεργασιών, που είναι σαφώς κατανοητές ως ενίσχυση εισοδήματος. Έτερον εκάτερον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Αύγ 2024, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οι γατουλες θελουν τις αγριαδεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:28Γενικώς, η Κρήτη έχει τα ίδια στοιχεία με τη Μάνη. Μια αγριάδα, που είτε την αποδέχεσαι και σε αποδέχεται είτε σε φτύνει.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παπαριές μαριτσα μ.
Οι πασοκογενείς κρητικοί, είναι η ντροπή της Κρήτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι γάτες εκτιμούν τις αγριάδες, οι γατούλες και γατούληδες είναι άλλη φάση, τυροπιτόπληκτο μου ληγμένο κουρκουρμπίνι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:31οι γατουλες θελουν τις αγριαδεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:28Γενικώς, η Κρήτη έχει τα ίδια στοιχεία με τη Μάνη. Μια αγριάδα, που είτε την αποδέχεσαι και σε αποδέχεται είτε σε φτύνει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτο το ποστ.
Αυτο.
Καρμπόν.
Αλαφουζος μαθιουλεητινγκ.
Όλα τα είχαμε, αυτό που έλειπε ήταν οι επεμβάσεις των πανάσχετων μαδουριώνε, εθνοκοινωνιστικώνε, λοιπών αναφορικά με το ρίαλ πρότζεκτ του ελληνικού τουριστικού και όχι μόνον πεδίου. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:41Οι γάτες εκτιμούν τις αγριάδες, οι γατούλες και γατούληδες είναι άλλη φάση, τυροπιτόπληκτο μου ληγμένο κουρκουρμπίνι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:31οι γατουλες θελουν τις αγριαδεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2024, 14:28Γενικώς, η Κρήτη έχει τα ίδια στοιχεία με τη Μάνη. Μια αγριάδα, που είτε την αποδέχεσαι και σε αποδέχεται είτε σε φτύνει.
Φιλακια

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
για ριαλ στο δασκαλο?

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά, για να σκοτωθείτε εσείς οι Αιγύπτιοι δεν θέλετε και πολλά. Μια γαμοβαφτιση και έτοιμα τα φερετρα
Πήγες Κρήτη, μπαζουμποχορεύτρια πρώην επίτημη cis συντονίστρια ή θα επιμείνεις στο μπαζουμπομπρέικ ντανς;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
25 Ιαν 2024, 19:38
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΦΕΤΟ?
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 11 Ιούλ 2024, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
15 Ιούλ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που πάτε ρε δεξιά τσo..α να τα βάλετε με το ΚΚΕ
από Frappezitis » 02 Ιουν 2023, 16:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
17 Ιουν 2023, 19:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πατε στο γυμναστηριο του Ταιλερ?
από Στρακαστρουκας » 28 Σεπ 2024, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Σεπ 2024, 10:17
-