Αφού στους κλειστούς χώρους δεν καπνίζει κανείς, ελάχιστοι. Έξω πρέπει να τον φυσάει στην μούρη σου. Μας το παίζεις σκληρός, αλλά αν είναι κάνα καλό γκομενάκι που κάπνιζει, καλά γλύφεις την νικοτίνη από τη γλώσσα της. Λιγουρι!vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Ενω με το τσιγάρο, αυτο κανεις. Με αναγκάζεις να καπνιζω κι εγω μαζι σου, που ειμαι λιγο πιο δίπλα σου.
Για αυτο και υπαρχουν "αντικαπνιστικές υστεριες" οπως λες, και οχι "αντιαλκοολικές ή αντιγλυκές υστερίες".
Τελος στη χουντα των καπνιστών, που υφίστατο μεχρι πριν λιγα χρονια.
Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όξω ρε απ' το νήμα των καπνιστών.
Ουρτ και ουστ λέμε.
Βούδια
Γκαφάλια
Γκζντάνια
Ουρτ και ουστ λέμε.
Βούδια
Γκαφάλια
Γκζντάνια
- Misty_Blue
Μέσα;; Αν και δεν ζω Θεσσαλονίκη έχω εικόνα από μαγαζιά εκεί. Στην πόλη που ζω μόνο έξω επιτρέπεται στα καφέ και bar..Λευκός Λύκος έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Σε τουλάχιστον 3 πολύ γνωστά καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επί Μητροπόλεως. Αμέσως αυτά μου έρχονται στο μυαλό.Misty_Blue έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:06Μπήκες σε πολλές καφετέριες που κάπνιζαν και δεν μπορούσες να μιλήσεις από την κάπνα;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Να σας ξεσκίσουν.
Είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε καφετέρια και να μην μπορούμε να μιλήσουμε από την καπνα;
Οπωσδήποτε πρέπει να απαγορευτεί και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάθε είδους. Βγάζει καλό ντουμάνι.
Να μας πεις που βρίσκονται γιατί εγώ δεν έχω πετύχει bar ή cafe που να επιτρέπεται το κάπνισμα
Εκτός αν τελευταία φορά βγήκες το 2010

Και δεν καταλαβαίνω που σας ενοχλούμε όταν καπνίζουμε έξω..

To scare myself with my own desert places.
Ρε δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε;vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Ενω με το τσιγάρο, αυτο κανεις. Με αναγκάζεις να καπνιζω κι εγω μαζι σου, που ειμαι λιγο πιο δίπλα σου.
Για αυτο και υπαρχουν "αντικαπνιστικές υστεριες" οπως λες, και οχι "αντιαλκοολικές ή αντιγλυκές υστερίες".
Τελος στη χουντα των καπνιστών, που υφίστατο μεχρι πριν λιγα χρονια. Ερχομαστε και η γη (και η καύτρα τους) θα τρεμει!
Μετά τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, που έμαθαν πού βρίσκεται το Πολυτεχνείο στις επετείους, μας προέκυψαν και οι φλούφληδες αγωνιστές των αντικαπνιστών... για να μας διδάκσουν πολιτιζμό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:23Ρε δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε;vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Τελος στη χουντα των καπνιστών, που υφίστατο μεχρι πριν λιγα χρονια. Ερχομαστε και η γη (και η καύτρα τους) θα τρεμει!
Μετά τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, που έμαθαν πού βρίσκεται το Πολυτεχνείο στις επετείους, μας προέκυψαν και οι φλούφληδες αγωνιστές των αντικαπνιστών... για να μας διδάκσουν πολιτιζμό.

Το τυπώνω συντομα σε μπλουζάκι και ανεβαζω φωτο μου στο νημα με τα αουτφιτ για να πήκσετε!

- vantono
Ποιά μουρη μου να το φυσάει? Ο εναλλακτικομπαφιάρης απο το θερινό σινεμα που καθεται μπροστά μου μαζί με τη φώκια του με τα ριχτάρια απο διπλα, ντουμανιάζουν και φυσοκοπάνε την καπνίλα τους και ο αερας που φυσάει κοντρα μου την φερνει ολη κατα πάνω μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Αφού στους κλειστούς χώρους δεν καπνίζει κανείς, ελάχιστοι. Έξω πρέπει να τον φυσάει στην μούρη σου. Μας το παίζεις σκληρός, αλλά αν είναι κάνα καλό γκομενάκι που κάπνιζει, καλά γλύφεις την νικοτίνη από τη γλώσσα της. Λιγουρι!vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Ομοίως και στην παραλία, αλλα εκει αρκετά πιο σπάνια.
ΡΕ ΕΡΧΟΜΑCTE LEME!!
-
Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Απο Μπαιντεν ξεκινησε η υστερια...
αλλα ειδικοι κατηγορουν πως μια τετοια κινηση θα πετυχει το αντιθετο.
Biden admin working to effectively ban cigarettes in 11th hour proposal a 'gift' to cartels, expert says
https://www.foxnews.com/politics/biden- ... xpert-says
.
αλλα ειδικοι κατηγορουν πως μια τετοια κινηση θα πετυχει το αντιθετο.
Biden admin working to effectively ban cigarettes in 11th hour proposal a 'gift' to cartels, expert says
https://www.foxnews.com/politics/biden- ... xpert-says
.
Με την όπισθεν ως συνήθως.vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:33Ποιά μουρη μου να το φυσάει? Ο εναλλακτικομπαφιάρης απο το θερινό σινεμα που καθεται μπροστά μου μαζί με τη φώκια του με τα ριχτάρια απο διπλα, ντουμανιάζουν και φυσοκοπάνε την καπνίλα τους και ο αερας που φυσάει κοντρα μου την φερνει ολη κατα πάνω μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Αφού στους κλειστούς χώρους δεν καπνίζει κανείς, ελάχιστοι. Έξω πρέπει να τον φυσάει στην μούρη σου. Μας το παίζεις σκληρός, αλλά αν είναι κάνα καλό γκομενάκι που κάπνιζει, καλά γλύφεις την νικοτίνη από τη γλώσσα της. Λιγουρι!vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14
Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.
Ομοίως και στην παραλία, αλλα εκει αρκετά πιο σπάνια.
ΡΕ ΕΡΧΟΜΑCTE LEME!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:34Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
- vantono
Κανένα πρόβλημα, θα σας απαγορέψουμε και τα αυτοκίνητα, ακόμα καλύτεραAnnibas έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:09Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:34Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...

Με ένα σμπαρο

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προσεχώς σύλλογος βρωμόκωλων ελλάδος, σύλλογος σαπιοδόντηδων ελλάδος, σύλλογος κλανιάρηδων ελλάδος κοκ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κατω των 45 διαφωνουν με την ιδρυση Ιδιωτικων πανεπιστημιων ,οι ανω των 45 συμφωνουν
από Frappezitis » 02 Μαρ 2024, 23:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Μαρ 2024, 00:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσινάει η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων
από Parrot » 14 Δεκ 2023, 16:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
14 Δεκ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση το πιο πετυχημένο τμήμα αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 10 Ιούλ 2024, 13:14 » σε Αθλητικά - 18 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-