Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
μια ζωή παρτσακλό, ποιος ασχολείται
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Η Σολωμού αν φύγει το χέρι του συντρόφου θα γίνει ιπτάμενη θεά.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.
Την έχεις δει από κοντά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
φιξντstergiosbik έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:32Ειναι απολυτως βεβαιο πως και η Σολωμου οταν γ@μιετ@ι γουσταρει στο φουλ βρωμοξυλο και φτυσιμο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ειναι αλλος ο λογος οταν η Γυναικα ασκει βια οποιασδηποτε μορφηςFata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δλδ αν καποιος πει '' τις εριξα δυο αναποδες να της φυγουν τα μασελια '' δεν τρεχει τπτ δεν ασχολουμαστε γιατι ειναι μαλακας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Όχι μόνο τιβι. Απλα λέω ότι είναι πάρα πολύ όμορφη. Βασικά σε πρόσωπο και μαλλια αναφέρομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:56Η Σολωμού αν φύγει το χέρι του συντρόφου θα γίνει ιπτάμενη θεά.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Την έχεις δει από κοντά;
-
Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένα μείον σε κιλά με πολύ μαλλί. Δε βαράει ούτε χαρτοπετσέτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:56Η Σολωμού αν φύγει το χέρι του συντρόφου θα γίνει ιπτάμενη θεά.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Την έχεις δει από κοντά;
σου ειναι πολυ δυσκολο να μην γραψεις μαλακιεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Όχι δεν είναι άλλος λόγος. Ο ίδιος είναι(αν δεν είναι σε άμυνα).Αγις έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:58ειναι αλλος ο λογος οταν η Γυναικα ασκει βια οποιασδηποτε μορφηςFata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
- Fata_Morgana
Πολύ λάθος το σκεπτικό σου. Καμία σφαλιάρα δε διακιούται να ρίξει καμία γυναίκα και κανένας άντρας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Οι σωστές γυναίκες δε χειροδικούν , ρίχνουν παντόφλα ή πιο δολοφονικό τσόκαρο αέρος - αέρος. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 24 Ιαν 2025, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οταν γραφω κατι θα τοχεις ευαγγελιο κ θα το βουλωνειςFata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:15Όχι δεν είναι άλλος λόγος. Ο ίδιος είναι(αν δεν είναι σε άμυνα).Αγις έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:58ειναι αλλος ο λογος οταν η Γυναικα ασκει βια οποιασδηποτε μορφηςFata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 20:49Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Όπως και να έχει, άνδρας είσαι, πρέπει να την δεχτείς με σθενος. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή.Fata_Morgana έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:18Πολύ λάθος το σκεπτικό σου. Καμία σφαλιάρα δε διακιούται να ρίξει καμία γυναίκα και κανένας άντρας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 21:10Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
φυσικά και τρέχει αλλά εξετάζουμε την πιο
βασική προϋπόθεση, να λέει αλήθεια
αυτή προκειμένου να τραβήξει την προσοχή, νομίζω ότι
θα έλεγε οτιδήποτε
μπορεί να την αδικώ αλλά δεν την πιστεύω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προς σύντροφο ταχαλατα χαλασα....
από kongrosian » 19 Ιουν 2023, 09:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
19 Ιουν 2023, 23:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με νόμο Κούλη παντρεύτηκε ο Παντελής Τουτουντζής τον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 23:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Αύγ 2024, 23:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση 32χρονος στη Φλωρινα σκοτωσε τον νυν συντροφο της πρωην κοπελας του
από Portia » 14 Ιούλ 2024, 15:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
15 Ιούλ 2024, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι απεγινε το αναρχοσκουπιδι που δολοφονησε τη συριζαια συντροφο του στη φολεγανδρο?
από ερνεστο καρανίξ » 22 Αύγ 2024, 21:42 » σε Εγκληματικότητα - 29 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Οκτ 2024, 17:47
-