Πάμε για κοινωνική κατάρρευση; Tι δεν πάει καλά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πάμε για κοινωνική κατάρρευση; Tι δεν πάει καλά;
To θεμα της ανυπαρξιας δικαιοσυνης ειναι παρα πολυ σοβαρο γιατι οπου υπαρχει φτωχεια μαζι με ατιμωρησια ενθαρρυνονται οι νεοι ανθρωποι να ασχοληθουν με το εγκλημα. Δυστυχως πολλοι συμπολιτες μας δεν εχασαν τις περιουσιες τους μονο απο την καθιζηση λογω μνημονιων η πληθωρισμου αλλα και απο κλοπες. Αλλοι εκλεισαν τα μαγαζια τους γιατι δεν αντεχαν να δουλευουν για να ταιζουν απο τη μια την εφορια και απο την αλλη τα κυκλωματα προστασιας.
.
.
- hellegennes
Στατιστικά δεν φαίνεται τίποτα περίεργο. Επίσημα έχουμε περίπου 500 αυτοκτονίες τον χρόνο.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:50Μέσα σε 3 μερες μου εκαναν εντυπωση οι παραπανω θανατοι γιατι εγιναν ουσιαστικα στην ιδια περιοχη.
Φοιτητης βρεθηκε κρεμασμενος στην Πανεπιστημιουπολη.
Ζευγαρι αυτοκτονησε στου Ζωγραφου πηδωντας απο το μπαλκονι.
Συνταξιουχος αστυνομικος βρεθηκε νεκρος σε γκαραζ στην Καισαριανη με το οπλο διπλα του.
Τι ακριβως συμβαινει και εχει χαθει ετσι η μπαλα;
Το βλεπετε κι εσεις οτι ειμαστε μια κοινωνια με σπασμενα φρενα που τρεχει στον κατηφορο η ειναι ιδεα δικη μου;
Και πως μπορουμε να αντιδρασουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 19:57Στατιστικά δεν φαίνεται τίποτα περίεργο. Επίσημα έχουμε περίπου 500 αυτοκτονίες τον χρόνο.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:50Μέσα σε 3 μερες μου εκαναν εντυπωση οι παραπανω θανατοι γιατι εγιναν ουσιαστικα στην ιδια περιοχη.
Συνταξιουχος αστυνομικος βρεθηκε νεκρος σε γκαραζ στην Καισαριανη με το οπλο διπλα του.
Το βλεπετε κι εσεις οτι ειμαστε μια κοινωνια με σπασμενα φρενα που τρεχει στον κατηφορο η ειναι ιδεα δικη μου;
Ειναι 4 θανατοι σε 3 μερες στην ιδια περιοχη.
Με αυτο το στατιστικο ρυθμο θα ξεπερνουσαμε τους 500 θανατους μονο στην Αττικη σε ενα μηνα.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
μα αυτος ειναι ο στοχοςΑρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 19:48To θεμα της ανυπαρξιας δικαιοσυνης ειναι παρα πολυ σοβαρο γιατι οπου υπαρχει φτωχεια μαζι με ατιμωρησια ενθαρρυνονται οι νεοι ανθρωποι να ασχοληθουν με το εγκλημα. Δυστυχως πολλοι συμπολιτες μας δεν εχασαν τις περιουσιες τους μονο απο την καθιζηση λογω μνημονιων η πληθωρισμου αλλα και απο κλοπες. Αλλοι εκλεισαν τα μαγαζια τους γιατι δεν αντεχαν να δουλευουν για να ταιζουν απο τη μια την εφορια και απο την αλλη τα κυκλωματα προστασιας.
.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
και τα μπαλακια μεσα μαρινακη και τα μπαλακια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Μαρ 2025, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με τον Φιλιππα μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος σε κάθε επίπεδο, εδώ όμως δεν θα έχει άδικο.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:59Philip Mortimer έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:57
Τι και λοιπόν ; Που κολλάει ένας 19χρονος Ρώσος που ήρθε φέτος να σπουδάσει στην Ελλάδα με την ελληνική κοινωνία;
Ναι δεν είναι τόσο σπάνιο για άτομα με ψυχιατρικά προβλήματα να φτάνουν στα άκρα.
Βρε καθε θανατος μπορει να δικαιολογηθει αλλα εδω ειχαμε 4 θανατους στην ιδια περιοχη της Αθηνας σε 3 μονο μερες.
Ε τι στον πεοντα, αυτο δεν ειναι φυσιολογικο, να τραβας τα μαλλια σου ειναι.
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επισης να θυμισω οτι εκτος απο το ζευγαρι που αυτοκτονησε στου Ζωγραφου ειχαμε το ζευγαρι που ξεκληριστηκε στη Θεσσαλονικη αυτο το μηνα (δολοφονια και μετα αυτοκτονια).
Δεν θυμαμαι ποτε να χαθηκαν ετσι δυο ζευγαρια μεσα σε λιγες μερες.
.
Δεν θυμαμαι ποτε να χαθηκαν ετσι δυο ζευγαρια μεσα σε λιγες μερες.
.
το μπολι θα φταιει.
Εγώ δεν μιλώ για τα βαθύτερα αίτια
Βαρέθηκα να μου τη λέτε
Βαρέθηκα να μου τη λέτε

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Καραμελίτσα
Δεν είναι απλά κατάρρευση, είναι επερχόμενη έκρηξη. Και υπάρχουν αξιόπιστοι δείκτες, όχι ότι μας καθίσει το πρωί στα πρωτοσέλιδα.

Z
- Eθνικοκοινωνιστης
μακαριΚαραμελίτσα έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 20:18Δεν είναι απλά κατάρρευση, είναι επερχόμενη έκρηξη. Και υπάρχουν αξιόπιστοι δείκτες, όχι ότι μας καθίσει το πρωί στα πρωτοσέλιδα.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Philip Mortimer έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:53Ο φοιτητής ήταν Ρώσοςπου είχε έρθει να σπουδάσει Ελλάδα και το ζευγάρι που αυτοκτόνησε στου Ζωγράφου είχε γνωριστεί στο Δαφνί γιατί και οι δύο είχαν επί δεκαετίες σοβαρά ψυχολογικά/ψυχιατρικά προβλήματα.

- hellegennes
Στατιστικά δεν φαίνεται τίποτα περίεργο. Επίσημα έχουμε περίπου 500 αυτοκτονίες τον χρόνο.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 18:50Μέσα σε 3 μερες μου εκαναν εντυπωση οι παραπανω θανατοι γιατι εγιναν ουσιαστικα στην ιδια περιοχη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δε γινεται δουλιτσα ετσι . ξυστε ασταρωστε βαφτε και βγαλτε τα μαγγαλια .
-
Έρχεται το τέλος
Δεν το βγάζουμε το 2025
Θα πεθάνουμε ολοι
Δεν το βγάζουμε το 2025
Θα πεθάνουμε ολοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
29 Ιαν 2025, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινωνική πολιτική με ΝΔ Μητσοτάκη.
από Niki » 10 Δεκ 2024, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
10 Δεκ 2024, 16:08
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Νοέμ 2023, 16:14
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάρρευση με πάταγο της ΝΔ στο 24%.
από Μαδουραίος » 09 Δεκ 2024, 20:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Δεκ 2024, 22:12
-