Δήθεν βιασμός Ελληνίδας από πρόσφυγες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δήθεν βιασμός Ελληνίδας από πρόσφυγες
Σκεφτείτε ρε σεις λίγο τον υποψήφιο γαμβρό. Τρελλή φρίκη. Είναι για να μένεις κλεισμένος μια ζωή σε ένα αραχνιασμένο manor house φορώντας το γαμπριάτικο κουστούμι σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ψέμα θα είναι και ότι το έκανε για να αποφύγει τον γάμο.
Δεν είναι καλή στο παραμύθι.
Δεν είναι καλή στο παραμύθι.
- YouOnlyLiveOnce
- Υδράργυρος
Αυτο καθρεφτιζει τις κυριαρχες προκαταληψεις. Αμα θες να γινει ενα ψεμα πιστευτο γαρνιρισε το με λιγη προκαταληψη. Στο συλλογικο υποσυνειδητο ο βιαστης ειναι καποιος που μιλαει σπαστα ελληνικαYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 23:31ισως το συμπεραναν απο εδω
https://www.newsit.gr/egklhma/gkyzi-ezi ... s/2481490/
στην καταθεση της λεει οτι την εβριζε σε σπαστα Ελληνικα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τίτλος του νήματος: Δήθεν βιασμός Ελληνίδας από πρόσφυγεςΣυριζαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 23:16https://www.newsit.gr/egklhma/gkyzi-api ... s/2483566/
Αυτοτραυματίστηκε και σκηνοθέτησε βιασμό για να μην παντρευτεί!
Ρε HALILέγγυε, που διάβασες για πρόσφυγες;
Για άγνωστο διάβασα, για δράκο διάβασα, αλλά δεν είδα για πρόσφυγα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εκει που λεει -Τι κατέθεσε η 25χρονηNandros έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:21Τίτλος του νήματος: Δήθεν βιασμός Ελληνίδας από πρόσφυγεςΣυριζαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 23:16https://www.newsit.gr/egklhma/gkyzi-api ... s/2483566/
.
καποια στιγμη αναφερει
''Για να συνεχίσει: «Λίγο πριν φθάσω στο σημείο, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός. Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά Ελληνικά. Παράλληλα με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σα να μου είχε κάνει λαβή. ''
Με δεδομένο το ποιόν της κυρίας (σκηνοθεσία, ψέματα, ανειλικρίνεια) μόλις συνειδητοποιήσει από τι γλύτωσε θα επανέλθει, μες' την τρελή χαρά θα είναι.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βάση του μεγεθυμένου εγώ θα υποψιαζόμουν Άγγλο ή άλλον Βορειοευρωπαίο μεθυσμένο!Συριζαίος έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:24Εκει που λεει -Τι κατέθεσε η 25χρονηNandros έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:21Τίτλος του νήματος: Δήθεν βιασμός Ελληνίδας από πρόσφυγεςΣυριζαίος έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 23:16https://www.newsit.gr/egklhma/gkyzi-api ... s/2483566/
καποια στιγμη αναφερει
''Για να συνεχίσει: «Λίγο πριν φθάσω στο σημείο, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός. Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά Ελληνικά. Παράλληλα με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σα να μου είχε κάνει λαβή. ''
Αλλά το φιδεμπορικό σου μυαλό έβαλε τίτλο για πρόσφυγες!
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Σημασία είναι η προκατάληψη για δήθεν μετανάστη.Nandros έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:29Βάση του μεγεθυμένου εγώ θα υποψιαζόμουν Άγγλο ή άλλον Βορειοευρωπαίο μεθυσμένο!Συριζαίος έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:24Εκει που λεει -Τι κατέθεσε η 25χρονη
καποια στιγμη αναφερει
Αλλά το φιδεμπορικό σου μυαλό έβαλε τίτλο για πρόσφυγες!
.
.
Με δεδομένο ότι η κυρία δεν μπορεί να φτιάξει ένα αληθοφανές παραμύθι, θα την πάρει γιατί πάντα θα ξέρει πότε προσπαθεί να τον κοροϊδέψει.

Μηχανικός έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 00:41Με δεδομένο ότι η κυρία δεν μπορεί να φτιάξει ένα αληθοφανές παραμύθι, θα την πάρει γιατί πάντα θα ξέρει πότε προσπαθεί να τον κοροϊδέψει.

Αλλά αυτή δεν γουστάρει.
Πρόμπλεμ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάρτηση που ταρακούνησε τους αγγλόφωνους δήθεν άθεους.
από Άθεος » 19 Νοέμ 2024, 10:49 » σε Θρησκειολογία - 26 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
21 Νοέμ 2024, 10:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουβας ΝΟ3 για τα ψεκια.Τελος και με τα δηθεν παραποιημενα ηχητικα του σταθμαρχη
από SeaHawk » 05 Φεβ 2025, 21:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
05 Φεβ 2025, 21:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βιασμός παιδιών για να στεριώσει ο μπολιμπολιντιζμόςς
από Σέλευκας » 06 Ιαν 2025, 14:32 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 87 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
06 Ιαν 2025, 14:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-