Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Εμπεδοκλής » 22 Ιαν 2019, 20:03
Αίγαγρος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:00
Εμπεδοκλή έχεις σαλέψει εντελώς.
Εγώ έχω σαλέψει ή ο άλλος που δεν έχει ιδέα από το ρεύμα του νεοκλασικισμού και η αισθητική φτάνει μέχρι το σαλόνι του Πατούλη και τα περιοδικά του Κωστόπουλου;
Στο τέλος θα μας πείτε ότι και η Ακρόπολη είναι μια μαλακία και μισή επειδή είναι σκέτο μάρμαρο με καθόλου χρυσό...
Σοβαρευτείτε. Ή καλύτερα μορφωθείτε...
-
Αίγαγρος
από Αίγαγρος » 22 Ιαν 2019, 20:12
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:03
Εγώ έχω σαλέψει ή ο άλλος που δεν έχει ιδέα από το ρεύμα του νεοκλασικισμού και η αισθητική φτάνει μέχρι το σαλόνι του Πατούλη και τα περιοδικά του Κωστόπουλου;
Στο τέλος θα μας πείτε ότι και η Ακρόπολη είναι μια μαλακία και μισή επειδή είναι σκέτο μάρμαρο με καθόλου χρυσό...
Σχολιάζεις ΑΣΧΕΤΑ πράγματα. Δεν μιλάμε εδώ για την αισθητική του μνημείου, ξύπνα!
Αλλά για τον συμβολισμό του και για το πως ο όχλος (ασχέτου ιδεολογίας) το αντιμετωπίζει σαν τσιφλίκι του και το καταπατά.
-
deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
από deCaritaine » 22 Ιαν 2019, 20:13
Tι λες ρε κακομοίρη; Τι πίνεις;
Από που βγαινει το συμπερασμά σου περι αισθητικής του μνημείου ή περι νεοκλασικισμου (sic), Πατούλη και Ακροπόλεως στο θέμα του νήματος

-----
εδιτ Αιγαγρε, τι γίνεται εδώ μεσα ρε συ

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2019, 20:27
Ψήφισα το 3.
Όσο πιο μακριά είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης από τη βουλή έτσι όπως έχει καταντήσει, τόσο καλύτερα για το μνημείο.
Εκφράζουν δύο τελείως αντίθετα νοήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τρίκαλος
- Μέλη που αποχώρησαν
από Τρίκαλος » 22 Ιαν 2019, 20:34
Ψήφισα το 2 αλλά συμφωνώ και με τη ΓΑΛΗ.
Ας γίνουν και τα δύο.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 22 Ιαν 2019, 20:35
ψήφισα το 2
στην Αίγυπτο, αν κάποιος προσέβαλε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, θα παρακαλούσε να τον συλλάβει η αστυνομία πριν τον τσακίσουν οι πολίτες που θα τον έβλεπαν να το βεβηλώνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 22 Ιαν 2019, 20:47
deCaritaine έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:13
Tι λες ρε κακομοίρη; Τι πίνεις;
Από που βγαινει το συμπερασμά σου περι αισθητικής του μνημείου ή περι νεοκλασικισμου (sic), Πατούλη και Ακροπόλεως στο θέμα του νήματος

-----
εδιτ Αιγαγρε, τι γίνεται εδώ μεσα ρε συ

Αίγαγρος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:16
Γάμησε τα...
deCaritaine @ Μνημείο Αγνωστου Στρατιώτη και σεβασμός
Του deCaritaine του αρέσει ο μπρούτζος λέμε...
-
Golden Age
από Golden Age » 22 Ιαν 2019, 21:01
deCaritaine έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:07
Ειδαμε και τα χρυσαυγιτάκια / μακεδονομαχακια

deCaritaine έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:30
Ο χρυσαυγίτης απο εδώ
Εμπεδοκλής
Βλέπεις παντού "χρυσαυγίτες"! Να το κοιτάξεις το θέμα με την εμμονή για κομματική σπέκουλα, γιατί αρχίζει και φεύγει απο τα όρια της λογικής το κίνητρο και αρχίζει και υποκινείται απο...έναν εγωισμό, ας το πούμε στην καλύτερη περίπτωση.

-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 22 Ιαν 2019, 21:13
Αφήσατε - αγνοήσατε την πιο χαρακτηριστική φωτογραφία που δείχνει την νοοτροπία του μέσου νεοέλληνα.
Συνδικαλιστήε της ΔΕΗ βέβαια αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Juno
από Juno » 23 Ιαν 2019, 00:39
deCaritaine έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:30
Juno έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:21
edit: εσύ μιλάς μόνον για προχθές; Μόνον για αυτό είναι το poll; Με όλα τα παλιά περιστατικά είσαι εντάξει;
Διαβασε το αρχικό ποστ και άνοιξε και το σποιλερ να δεις για τι μιλάω. Και μην με ενοχλείς με ηλίθιες ερωτήσεις.
Η ερώτηση μια χαρά ήταν, εσύ παρεξηγήθηκες χωρίς λόγο. Εγώ είπα για τους προφανείς αλήτες, εσύ βάζεις ίσα και όμοια αυτούς που καίνε σημαίες και σπάνε τα μάρμαρα εκεί, με όσους και πάλι δεν συμπεριφέρονται σωστά, αλλά δεν είναι σαν τα συριζοτομάρια.
Τέλος πάντων, ξαναβάλε το poll από την αρχή για να σβηστεί η ψήφος μου, μην σε ενοχλώ και κάτσε να μιλάς μόνος σου ή με τα συριζάκια που αργά ή γρήγορα θα μπουν να τρολλάρουν.

-
Juno
από Juno » 23 Ιαν 2019, 00:43
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:30
Juno έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:28
Μάλλον η συζήτηση ήταν μόνον για προχθές που κάτι
γιαγιάδες με τα τρίχρονα στα καροτσάκια, πήγαν να καταλάβουν τη βουλή και εμείς το βγάλαμε εκτός θέματος.
Οι οποίες γιαγιές έχουν για πατέρα/αδερφό/σύζυγο άγνωστους στρατιώτες...
Το μαρκαρισμένο ήταν σαρκασμός προς στις δηλώσεις των συριζαίων περί πιθανής εισβολής στη βουλή.
Το υπόλοιπο ήταν για τον νηματοθέτη. Κάτι άλλο ήθελε να πω και του το χάλασα άθελά μου. Γι'αυτό αποχωρώ από το νήμα.
Εδώ είναι το σημείο υψηλού κινδύνου να μπει ο Leporello και να με βρίσει για να επιστρέψω.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 23 Ιαν 2019, 00:53
Sid Vicious έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:18
Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι το ιερότερο όλων. Και πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτό από όλους. Να μην φύγει από εκει, βάλε επιλογή ότι η βουλή, που είναι αυτή που περισσότερο από όλους το ντροπιάζει, πρέπει να φύγει από δίπλα του.
αυτο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
elchav
από elchav » 23 Ιαν 2019, 01:27
Να παραμείνει και όποιος πιαστεί να ασχημονει, να μην φεύγει από εκεί με λιγότερα από δύο (2) συντριπτικά κατάγματα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Γιάννης
από Γιάννης » 25 Ιουν 2019, 14:08
elchav έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 01:27
Να παραμείνει και όποιος πιαστεί να ασχημονει, να μην φεύγει από εκεί με λιγότερα από δύο (2) συντριπτικά κατάγματα
Αυτό.
Ακόμα καλύτερα, σηκωτός στο αυτόφωρο και όλα προβλεπέ (για να μην υπάρχουν δικαιολογίες και γκρίνιες), και μετά τραβολόγημα στα δικαστήρια 2-3 χρόνια για να είναι μακροχρόνιος ο παραδειγματισμός.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος
26 Μάιος 2024, 18:56
-
-
- 134 Απαντήσεις
- 3828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
19 Μάιος 2023, 13:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
13 Αύγ 2023, 05:38
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μαρ 2024, 18:57
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.