trabolda
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: trabolda
Τι λέει ο τυπάς ρε, μαζέψτε τον 

ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

!ον: Τη πρώην μου δεν την έχω πει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ κακίστρω. 'Ντάξ;Fanfaron έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 04:32Πως μου ήρθε βλέπω όραμα, μόλις κουτσομπόλεψα τους φίλους τους γνωστούς τον πεθερό την πεθερά την πρώην την κακίστρω και όλο το σύμπαν ένα πράγμα, αλλά και θέλω να κατέβω ρεγκάτα γιατί πληρώνω και μπορώ, εεεε... πάω να κοιμηθώ, θα φάω καμπάνα από την προισταμένη.
2ον: Γιατί φορτώνεις με αυτά που "κουτσομπόλευα"; Μπατάκι είσαι κι εσύ; Από τα τυπάκια που χτίζουν αυτοκρατορίες στις πλάτες φτωχότερων και μετά καταλήγουν να κοκορεύονται για το πόσο καλά μπορούν να κλέψουν;
Παλικάρι μου τι λες; σε πάω ένα ρακόμελο να μου πεις τον πόνο σου , αλλά πατάς καλά; Άσε μας κουκλίτσα μου και έχουμε μία πτήση να προλάβουμε!Γραφικός έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 05:25!ον: Τη πρώην μου δεν την έχω πει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ κακίστρω. 'Ντάξ;Fanfaron έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 04:32Πως μου ήρθε βλέπω όραμα, μόλις κουτσομπόλεψα τους φίλους τους γνωστούς τον πεθερό την πεθερά την πρώην την κακίστρω και όλο το σύμπαν ένα πράγμα, αλλά και θέλω να κατέβω ρεγκάτα γιατί πληρώνω και μπορώ, εεεε... πάω να κοιμηθώ, θα φάω καμπάνα από την προισταμένη.
2ον: Γιατί φορτώνεις με αυτά που "κουτσομπόλευα"; Μπατάκι είσαι κι εσύ; Από τα τυπάκια που χτίζουν αυτοκρατορίες στις πλάτες φτωχότερων και μετά καταλήγουν να κοκορεύονται για το πόσο καλά μπορούν να κλέψουν;

Τώρα θα σταματήσω να ασχολούμαι, οκ; δεν είναι ότι δεν σε πάω, πρέπει να πάω όμως να κοιμηθώ. Δεν είναι ότι παίζει κανένα πρόβλημα, ντάξ; Εγώ τώρα αποχωρώ. Ε; Ωραία; Τέλεια. Φιλάκια. Καλό ταξίδι. Οκ;
Α δεν πάμε καλά... μετά τα μικροκύματα, τις παρακολουθήσεις τα ρεπτίλιανς και ένα σωρό άλλα, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ο Τραβόλτα, είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που πέρασαν από το χόλυγουντ.
κρίμα που έχασε τον γιο του με τόσο τραγικό τρόπο.
κρίμα που έχασε τον γιο του με τόσο τραγικό τρόπο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Πιο γοητευτικός άνδρας; Εχει μια τρύπα στο σαγόνι και μεγάλο στόμα με πολύ σαρκώδη χειλη. Μόνο τα μάτια του λένε και τα μαύρα του μαλλιά. Όταν τα είχε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
περι ορέξεως....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Έχεις απόλυτο δίκιο

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν είναι η τεστοστερόνη που μειώνει τις τρίχες. Το αντίθετο. Είναι άλλες αντρικές ορμόνες που παίζουν ρόλο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 03:15να αποδεχτούν οι άνδρες ότι έχουν περίσσεια τεστοστερόνη.
δεν τους μειώνει αυτό ,κάθε άλλο. να πάψουν να νιώθουν μειονεκτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Περίπου ότι γράφεται στα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ, από την πολιτική ως την ζωολογία: μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι εννοείς το αντίθετο; Όσοι έχουν καραφλίτσα έχουν λιγότερη τεστοστερόνη;hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 09:13Δεν είναι η τεστοστερόνη που μειώνει τις τρίχες. Το αντίθετο. Είναι άλλες αντρικές ορμόνες που παίζουν ρόλο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 03:15να αποδεχτούν οι άνδρες ότι έχουν περίσσεια τεστοστερόνη.
δεν τους μειώνει αυτό ,κάθε άλλο. να πάψουν να νιώθουν μειονεκτικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμπτωματικά χτες είδα το Gotti. Πρέπει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει εδώ και χρόνια. Δίκαιο το 4,5 στο imdb.