ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 01 Φεβ 2019, 22:06

Εσυ μπορει να εχεις μια καλυτερη λεξη για καποιον που κολλαει μια εξατμιση στη μουρη ενος μωρου.

Εγω τον λεω υποκοσμο.

Σορι κιολας, Τσε.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Φεβ 2019, 22:43

αλλά... μου φαίνεται ότι δεν έχεις πολύ επαφή από την φτωχολογιά εκεί έξω... που με το ζόρι συντηρεί ένα παπάκι που σκούζει, ένα αγροτικό χάρο, ένα σαραβαλάκι τέλος πάντων ακατάλληλο και χρέπι... αυτοί οι άνθρωποι έχουν χίλιους-δυο διαβόλους μέσα στο μυαλό, πως θα βγάλουν το μεροκάματο, το πακέτο τσιγάρα της μέρας... και αυτά τα όμορφα και ωραία που λες είναι... ψιλά γράμματα...
Mα όλοι αυτοί οι άνθρωποι φίλε κομήτη ειναι που υποκεινται τελικα στις συνέπειες της παραβατικης συμπεριφορας όλων αυτών των ανθρώπων. Ο Μαρινάκης δεν πάει με τα ΜΜΜ και δεν οδηγάει μόνος του στο δρόμο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Φεβ 2019, 08:21

+1 στο νημα. σωστα ολα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Φεβ 2019, 08:26

the comet the course the tail έγραψε:
01 Φεβ 2019, 13:33

να ισχύουν για όλους. απλά εγώ δικαιολογώ κάποιες συμπεριφορές.

να ρωτήσω όμως κάτι.... ας το πάρουμε λίγο από την αρχή:
με ποιο νόμο θεωρείται νόμιμο να οδηγάς παπάκι;;;; ένα μηχανάκι με 0 παθητική και ενεργητική ασφάλεια;;; ένας κάγκουρας που το καβαλάει και κάνει σούζες ενδεχομένως να μην έχει καν γνώμη για το ζήτημα.... οι αρχές και οι αρμόδιοι τι λένε;;;;;

με ποιο νόμο κινούνται αυτοκίνητα και μηχανές, μόλις λίγα μέτρα παραδίπλα από πεζούς και σπίτια;;;;; τι εξυπηρετούν όλα αυτά;;;

με λίγα λόγια, θέλω να πω, ότι όσο ένα σύστημα επιτρέπει να συμβεί η παράβαση, σου παρέχει τα μέσα, αυτή θα συμβεί.... δεν γίνεται να τα αφήνεις όλα στην ηθική ή την νοοτροπία συγκεκριμένων ατόμων....

τεσπά, κάντε ένα ριβέρς εντζινιιερινγκ και θα δείτε ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο καπιταλισμός! τα κέρδη! δεν φταίει κανείς υπόκοσμος.... :smt018
και με ποιο νομο επιτρεπεται να υπαρχουν μαχαιρια; δεν το ξερετε οτι με αυτα γινονται φονοι; ο καπιταλισμος φταιει. ο εργοστασιαρχης με το ημιψηλο που κατασκευαζει τα μαχαιρια χωρις να νοιαζεται ποιος θα δολοφονηθει με αυτα.

το οτι θα μπορουσαμε να κοβουμε ψωμι αντι για λαρυγγια, δεν νομιζω να σου περναει απο το μυαλο. :blm:

το παπακι εχει αρκετη ενεργητικη ασφαλεια, αμα ο οδηγος δεν ειναι ηλιθιος, και εξυπηρετει στη μετακινηση. αληθεια σου λεω, δεν τα κατασκευαζουν φθονεροι καπιταλες σε ανηλιαγα υπογει, με μοναδικο στοχο να εξολοθρευσουν τη νεολαια.

αληθεια. :a108:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Φεβ 2019, 08:29

foscilis έγραψε:
01 Φεβ 2019, 22:06
Εσυ μπορει να εχεις μια καλυτερη λεξη για καποιον που κολλαει μια εξατμιση στη μουρη ενος μωρου.

Εγω τον λεω υποκοσμο.

Σορι κιολας, Τσε.
ναι, μωρέ εντάξει, ενδεχομένως να είναι λάθος και αυτός που γνωρίζοντας την κατάσταση κυκλοφορεί σε σημεία που θα εκθέσει μωρά σε τέτοιες καταστάσεις.

κλασσικός αγανακτισμένος νοικοκυραίος, που αδυνατεί να κατανοήσει γιατί το περιβάλλον που ζει είναι τοσο σκατά και το αποδίδει στον... υπόκοσμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Φεβ 2019, 08:37

Ασέβαστος έγραψε:
02 Φεβ 2019, 08:26
01 Φεβ 2019, 13:33

να ισχύουν για όλους. απλά εγώ δικαιολογώ κάποιες συμπεριφορές.

να ρωτήσω όμως κάτι.... ας το πάρουμε λίγο από την αρχή:
με ποιο νόμο θεωρείται νόμιμο να οδηγάς παπάκι;;;; ένα μηχανάκι με 0 παθητική και ενεργητική ασφάλεια;;; ένας κάγκουρας που το καβαλάει και κάνει σούζες ενδεχομένως να μην έχει καν γνώμη για το ζήτημα.... οι αρχές και οι αρμόδιοι τι λένε;;;;;

με ποιο νόμο κινούνται αυτοκίνητα και μηχανές, μόλις λίγα μέτρα παραδίπλα από πεζούς και σπίτια;;;;; τι εξυπηρετούν όλα αυτά;;;

με λίγα λόγια, θέλω να πω, ότι όσο ένα σύστημα επιτρέπει να συμβεί η παράβαση, σου παρέχει τα μέσα, αυτή θα συμβεί.... δεν γίνεται να τα αφήνεις όλα στην ηθική ή την νοοτροπία συγκεκριμένων ατόμων....

τεσπά, κάντε ένα ριβέρς εντζινιιερινγκ και θα δείτε ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο καπιταλισμός! τα κέρδη! δεν φταίει κανείς υπόκοσμος.... :smt018
και με ποιο νομο επιτρεπεται να υπαρχουν μαχαιρια; δεν το ξερετε οτι με αυτα γινονται φονοι; ο καπιταλισμος φταιει. ο εργοστασιαρχης με το ημιψηλο που κατασκευαζει τα μαχαιρια χωρις να νοιαζεται ποιος θα δολοφονηθει με αυτα.

το οτι θα μπορουσαμε να κοβουμε ψωμι αντι για λαρυγγια, δεν νομιζω να σου περναει απο το μυαλο. :blm:

το παπακι εχει αρκετη ενεργητικη ασφαλεια, αμα ο οδηγος δεν ειναι ηλιθιος, και εξυπηρετει στη μετακινηση. αληθεια σου λεω, δεν τα κατασκευαζουν φθονεροι καπιταλες σε ανηλιαγα υπογει, με μοναδικο στοχο να εξολοθρευσουν τη νεολαια.

αληθεια. :a108:
αμφισβητώ τα πάντα, και αρνούμαι πάνω σε σαθρά θεμέλια να αποδώσω το φταίξιμο σε σαθρή τοιχοποιία... δεν καταλαβαίνεις την ουσία της κουβέντας που κάνω... να φανταστείς δεν προσπαθώ καν να έχω δίκιο απαραίτητα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Φεβ 2019, 08:51

Yochanan έγραψε:
01 Φεβ 2019, 22:43
αλλά... μου φαίνεται ότι δεν έχεις πολύ επαφή από την φτωχολογιά εκεί έξω... που με το ζόρι συντηρεί ένα παπάκι που σκούζει, ένα αγροτικό χάρο, ένα σαραβαλάκι τέλος πάντων ακατάλληλο και χρέπι... αυτοί οι άνθρωποι έχουν χίλιους-δυο διαβόλους μέσα στο μυαλό, πως θα βγάλουν το μεροκάματο, το πακέτο τσιγάρα της μέρας... και αυτά τα όμορφα και ωραία που λες είναι... ψιλά γράμματα...
Mα όλοι αυτοί οι άνθρωποι φίλε κομήτη ειναι που υποκεινται τελικα στις συνέπειες της παραβατικης συμπεριφορας όλων αυτών των ανθρώπων. Ο Μαρινάκης δεν πάει με τα ΜΜΜ και δεν οδηγάει μόνος του στο δρόμο.
ε βέβαια... η εργατική τάξη συνωστίζεται σαν τα ποντίκια σε απάνθρωπες μεγαλουπόλεις και συνθήκες... μήπως να το πιάσουμε και από κει το ζήτημα και πως αυτό επιδρά στη συμπεριφορά τους;;;;

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 02 Φεβ 2019, 09:40

δώστε λινκ από το τόπικ που ξεκίνησε η κουβέντα σας παρακαλώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Φεβ 2019, 09:51

νύχτα έγραψε:
02 Φεβ 2019, 09:40
δώστε λινκ από το τόπικ που ξεκίνησε η κουβέντα σας παρακαλώ
Να τουφεκισθούν οι Έλληνες μοτοσυκλετισταί.

από εδώ ξεκίνησε η κουβέντα σχετικά με μηχανάκια του υποκόσμου, πως αυτά σχετίζονται με πλαστά πτυχία στο δημόσιο και διάφορα άλλα...

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 02 Φεβ 2019, 11:21

φοσίλαρε σε αυτό μαζί σου, αλλά...
talaipwros έγραψε:
01 Φεβ 2019, 12:48
Ναι αλλά αυτό ψηφίζεις, αυτό είναι ο Συριζαϊσμος
:+1:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 02 Φεβ 2019, 11:30

elchav έγραψε:
01 Φεβ 2019, 13:06
Στηρίζω το νηματοθέτη.

Νήμα-κλωτσιά στα μούτρα του απαίδευτου νεολ
:+1:
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 11:34

Συμφωνώ με Φοσιλα αλλά και ταλαίπωρο.

Προχτές παραλίγο να σκοτώσω με το αυτοκίνητο ένα μαλακα ντελιβερα που όχι μόνο ανέβαινε ανάποδα δρόμο με κίνηση, μπήκε και ανάποδα στο στενό από το οποίο έβγαινα.

Μου πετάει ένα σορι φίλε και φεύγει. Τι σορι ρε μαλακα ; Θα μου γαμησεις εμένα την ζωή για να πας 20 δευτερόλεπτα πιο νωρίς τον καφέ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Φεβ 2019, 11:52

01 Φεβ 2019, 13:10
εντάξει τώρα κλασσικά θα πλακώσει όλη η μικροαστίλα....
αχ, τα μισά να είχατε ζήσει από αυτά που περιγράφω....
:smt023

το πιο αστειο ειναι οτι το παιζουν μαριες αντουανετες με τα εκλογικα κοινα που τους στηριζαν/στηριζουν

με αποτελεσμα να βλεπουν τα εκλογικα τους κοινα να τους φευγουν και να χανουν το εδαφος κατω απο τα ποδια τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Φεβ 2019, 11:55

Otto Weininger έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:34

Προχτές παραλίγο να σκοτώσω με το αυτοκίνητο ένα μαλακα ντελιβερα που όχι μόνο ανέβαινε ανάποδα δρόμο με κίνηση, μπήκε και ανάποδα στο στενό από το οποίο έβγαινα.

Μου πετάει ένα σορι φίλε και φεύγει. Τι σορι ρε μαλακα ; Θα μου γαμησεις εμένα την ζωή για να πας 20 δευτερόλεπτα πιο νωρίς τον καφέ;
τα παραπονα σου στο φοροδιαφευγοντα αφεντικο του
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Φεβ 2019, 12:02

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:55
Otto Weininger έγραψε:
02 Φεβ 2019, 11:34

τα παραπονα σου στο φοροδιαφευγοντα αφεντικο του
Που το ξέρεις ότι φοροδιαφεύγει; ποτέ δεν έχει έρθει ντελιβερας χωρίς απόδειξη σε μένα.

Άσε που είναι άσχετο αυτό που λες. Δηλαδή τι του λέει;

Πλερωνω φόρους μην τρέχεις;
Ή δεν πληρώνω φόρους, τρέχα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών