Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της
Μούναρος, αλλά πολύ αντιαισθητική η φάση. Μερικά πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
Αυτοί που την κράζουν σαν παιδόφιλη, μου έκαναν ακόμα χειρότερη εντύπωση.
Αυτοί που την κράζουν σαν παιδόφιλη, μου έκαναν ακόμα χειρότερη εντύπωση.
για παράδειγμα ότι θηλάζουμε ένα παιδί σχεδόν του δημοτικού.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 08:38Μούναρος, αλλά πολύ αντιαισθητική η φάση. Μερικά πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
Δεν με ενοχλει που θηλαζει ακομα. Δεν ειναι ουτε η πρωυη ουτε η τελευταια. Αυτο που μ'ενοχλει ειναι οτι ειναι attention whore και χρησιμοποιει τα παιδια της.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Με το ίδιο σκεπτικό και τα παιδιά θα πρέπει από τα 18 να φροντίζουν μόνα τους για τη ζωή τους. Να εργάζονται και να μένουν μόνα τους. Δεν το λέω ειδικά σε σένα, γενικά.Μπακάλης έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 02:58Όχι!Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 23:34Υπαρχει αυτη η ταση να τα θηλαζουνε για οσο περισσοτερο παει. Καλο κανει αναμφισβητητα.
Νομίζω είναι συχνό φαινόμενο κάποιες μητέρες να μπερδεύουν κάτι που κάνει καλό σε αυτές, ως κάτι καλό για τα παιδιά τους.Η ίδια απαντάει πως θηλάζει ακόμη το παιδί της αν και 4 ετών επειδή είναι αυτιστικό και ο θηλασμός και η επαφή με τη μητέρα του (δηλαδή εκείνην) το ηρεμεί αφάνταστα.
Επειδή όμως πρόκειται για παιδί με αυτισμό, επιφυλάσσομαι, αλλά το πρότζεκτ περισσότερο θυμίζει διαφημιστική καμπάνια, με ολόκληρο συνεργείο από πίσω, δυστυχώς.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν ηρεμεί το παιδί της, πρέπει να το κάνει, και καλώς το κάνει.
Το οτι το δείχνει στο ινσταγκραμ, αν δεν γουστάρετε, δεν ακολουθείτε.
Εχει πλάκα που οι δηθεν υπερμαχοι της ελευθεριας του λόγου (αντιπαλοι της πολιτικής ορθότητας) κατακρίνουν.
Στηρίζω. Μπράβο της. Καλή δύναμη της ευχομαι να συνεχίσει.
Εχει πλάκα που οι δηθεν υπερμαχοι της ελευθεριας του λόγου (αντιπαλοι της πολιτικής ορθότητας) κατακρίνουν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ο θηλασμός δεν είναι λόγος, είναι πράξη. Το ίδιο και το ποστάρισμα φωτογραφιών ανηλίκων στο Instagram.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:11Εχει πλάκα που οι δηθεν υπερμαχοι της ελευθεριας του λόγου (αντιπαλοι της πολιτικής ορθότητας) κατακρίνουν.
Το παιδι της το ρωτησε αν θελει να ειναι φορα παρτιδα στο ινστα? Για να ικανοποιησει το εγω της κανει ο,τι κανει.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:11Αν ηρεμεί το παιδί της, πρέπει να το κάνει, και καλώς το κάνει.
Οπως ειπα δεν εχω κανενα προβλημα με τον θηλασμο.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σαν τον πενηντάρη ένα πράγμα που ζει με τη μαμά του και του φτιάχνει φαγητό του σερβίρει του πλένει τα ρούχα κλπpanos291 έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:17Εδω σας θέλω γατάκια.
https://www.google.com/amp/s/www.thesun ... r-old/amp/
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το ποσταρισμα στο ινσταγκραμ ειναι λόγος.foscilis έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:25Ο θηλασμός δεν είναι λόγος, είναι πράξη. Το ίδιο και το ποστάρισμα φωτογραφιών ανηλίκων στο Instagram.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:11Εχει πλάκα που οι δηθεν υπερμαχοι της ελευθεριας του λόγου (αντιπαλοι της πολιτικής ορθότητας) κατακρίνουν.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ξέρεις ότι δεν το ρώτησε; Αν ναι, πως;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:35Το παιδι της το ρωτησε αν θελει να ειναι φορα παρτιδα στο ινστα? Για να ικανοποιησει το εγω της κανει ο,τι κανει.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:11Αν ηρεμεί το παιδί της, πρέπει να το κάνει, και καλώς το κάνει.
Σοβαρα τωρα? Εχεις παιδια?μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:57Ξέρεις ότι δεν το ρώτησε; Αν ναι, πως;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:35Το παιδι της το ρωτησε αν θελει να ειναι φορα παρτιδα στο ινστα? Για να ικανοποιησει το εγω της κανει ο,τι κανει.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:11Αν ηρεμεί το παιδί της, πρέπει να το κάνει, και καλώς το κάνει.
Αν ήταν έτσι δε θα είχε δικαίωμα το instagram να κατεβάσει ό,τι γουστάρει. Ο λόγος προστατεύεται.
Το ποστάρισμα στο instagram είναι παροχή περιεχομένου σε μια ιδιωτική διαφημιστική πλατφόρμα με στόχο το αμοιβαίο οικονομικό όφελος. Δες και τους όρους χρήσης

Επίσης under the GDPR το παιδί έχει αποκλειστικό δικαίωμα στη φάτσα του και σε εξαιρετικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του άρθρου 9 όπως το γεγονός ότι έχει αυτισμό.
Αν θέλει να ποζάρει με κούκλες όντως δικαίωμά της. Ως έχουν τα πράγματα θέλει έναν πούτσο από εδώ μέχρι το Νοβοσιμπίρσκ αλλά ας όψεται που κανένας δεν ασχολείται με μια παρακμιακή που σύντομα θα πάρει πόδι από την Ουαλλία εκτός αν καταφέρει να βγάζει 35 κιλολίρες το χρόνο.
Έχει πλάκα που κάποτε τα λέγαμε αυτά για τους 25άρηδες μετά για τους 30αρηδες, τους 40αρηδες και τώρα πιάσαμε 50.don't speak έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:40Σαν τον πενηντάρη ένα πράγμα που ζει με τη μαμά του και του φτιάχνει φαγητό του σερβίρει του πλένει τα ρούχα κλπpanos291 έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:17Εδω σας θέλω γατάκια.
https://www.google.com/amp/s/www.thesun ... r-old/amp/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Οκτ 2023, 11:13