Όταν το παίζεις ροζ αλλά η ψυχή σου είναι μαύρη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Όταν το παίζεις ροζ αλλά η ψυχή σου είναι μαύρη.
δεν σχολιάζω, γιατί αν το κάνω ενδέχεται να βάλω σε μπελάδες τους συντονιστές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με ποιο δικαίωμα αυτός ο τύπος έχει ένα βλασφημο φωτομοντάζ για αβατάρι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δε τον ξερω τον τυπο και ουτε με ενδιαφερει να τον μαθω αλλα απο το σχολιο που εκανε...
α) απο που προκυπτει οτι ειναι ζαιος/χρυσαυγιτης/πασοκος/κτλ?
β) απο που κι ως που το σχολιο του θεωρηθηκε αστειο?
Μηπως ειστε λιγο κομματοσκυλα και το εχετε παραγαμησει?
α) απο που προκυπτει οτι ειναι ζαιος/χρυσαυγιτης/πασοκος/κτλ?
β) απο που κι ως που το σχολιο του θεωρηθηκε αστειο?
Μηπως ειστε λιγο κομματοσκυλα και το εχετε παραγαμησει?
lonelyrider έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 22:14
Δε κατάλαβες, είναι και ιντερνετικό.. Γιατί διαμορφώνει τάσεις στους ανθρώπους.. Πιτσιρικάδες που θα διαβάσουν μπορεί κι αυτοί να αρχίσουν να κάνουν πλάκα και αυτοί και να γελάνε με τέτοια τραγικά περιστατικά..
πρόσεξε λογική τώρα, μήπως να μην ακούν τα παιδάκια χεβιμέταλ γιατί επηρεάζονται, και να μην παίζουν εξμποξ γιατί έχει αίματα και πιστόλια

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 22:13Σωστό αυτό που λες αλλά μήπως οι ψυχικά διαταραγμένοι δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στο ίντερνετ
προσοχή όμως, με κλειστό το κομπιούτερ, η οθόνη γίνεται καθρέφτης
α) Είναι γνωστός συριζαίος και υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ (πως διάολο λέγονται).
β) Αστείο το θεώρησε ο ίδιος όχι εμείς.
Ναι είμαι κομματόσκυλο....δεξιός,χρυσαυγίτης και λέγκα του βορρά.
Ναι, στ'αρχιδια μου τι εισαι. Αυτο που σε ρωταω ειναι γιατι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα τοσο ευαισθητο και τραγικο περιστατικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50α) Είναι γνωστός συριζαίος και υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ (πως διάολο λέγονται).
- Οργισμένος
Ki εσυ αρρωστος εισαι σαν τον λεγαμενο.lonelyrider έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 22:06Ελεύθερο ίντερνετ δε θέλετε ρε παλουκάρια?
Κι άμα κανείς πάει να το συμμαζέψει τον κατηγορούνε για λογοκρισία και φασισμό..
Λουστείτε τώρα εξοργιστικά tweets για νεκρά 4χρονα.
Σε μια πολιτισμένη χώρα η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ήταν ήδη στη πόρτα του.
ΥΓ καλά η άλλη πέταξε το μωρό της ρε ? Λένε είχε ψυχολογικά. Ο άντρας της δε πήρε χρόνο τίποτα πιο πριν να πάει εκεί που πρέπει αυτή η "μάνα"? Κλινική το λένε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Α ωστε πολιτικοποιει ενα τοσο τραγικο γεγονος ε;.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:00Ναι, στ'αρχιδια μου τι εισαι. Αυτο που σε ρωταω ειναι γιατι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα τοσο ευαισθητο και τραγικο περιστατικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50α) Είναι γνωστός συριζαίος και υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ (πως διάολο λέγονται).
Γαμημενα κομματοσκυλα αθλιοι υποκριτες. Μας τα ειχατε ζαλισει με τα μνημονιακα μαγκαλια ρε ξεφτιλισμενα τομαρια...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παρε και την αγωγη σου.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50α) Είναι γνωστός συριζαίος και υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ (πως διάολο λέγονται).
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μιλησε σε αυτους που στα ζαλιζαν, οχι σε μενα.Οργισμένος έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:03Α ωστε πολιτικοποιει ενα τοσο τραγικο γεγονος ε;.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:00Ναι, στ'αρχιδια μου τι εισαι. Αυτο που σε ρωταω ειναι γιατι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα τοσο ευαισθητο και τραγικο περιστατικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50
α) Είναι γνωστός συριζαίος και υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ (πως διάολο λέγονται).
Γαμημενα κομματοσκυλα αθλιοι υποκριτες. Μας τα ειχατε ζαλισει με τα μνημονιακα μαγκαλια ρε ξεφτιλισμενα τομαρια...
Επισης, βλεπεις κανα μαγκαλι στην ιστορια ρε σα'ι'νι?
Τα αρχίδια σου να τα βάλεις στο στόμα σου ή στου γαμημένου συριζαίου που έκανε το τουίτ (αν και αυτός είναι συνηθισμένος).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:00Ναι, στ'αρχιδια μου τι εισαι. Αυτο που σε ρωταω ειναι γιατι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα τοσο ευαισθητο και τραγικο περιστατικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50
Δεν πολιτικοποίησα τίποτα εγώ...η θέση του συγκεκριμένου κοπρόσκυλου είναι πολιτική εδώ και χρόνια!
Αυτός διακωμώδησε μια τραγωδία, όχι εγώ!
Και φυσικά το σχόλιό μου είναι σαρκαστικό...είμαι τόσο αντιναζιστής όσο και αντισυριζαίος και αντικατσαπλιάς!
Στο ξαναλεω, δεν με νοιαζει τι εισαι.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:21Τα αρχίδια σου να τα βάλεις στο στόμα σου ή στου γαμημένου συριζαίου που έκανε το τουίτ (αν και αυτός είναι συνηθισμένος).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 00:00Ναι, στ'αρχιδια μου τι εισαι. Αυτο που σε ρωταω ειναι γιατι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα τοσο ευαισθητο και τραγικο περιστατικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑19 Μαρ 2019, 23:50
Δεν πολιτικοποίησα τίποτα εγώ...η θέση του συγκεκριμένου κοπρόσκυλου είναι πολιτική εδώ και χρόνια!
Αυτός διακωμώδησε μια τραγωδία, όχι εγώ!
Και φυσικά το σχόλιό μου είναι σαρκαστικό...είμαι τόσο αντιναζιστής όσο και αντισυριζαίος και αντικατσαπλιάς!
Ξαναδιαβασε το σχολιο του και πες μου απο που προκυπτει οτι αυτο που εγραψε εχει σχεση με τη πολιτικη.
Το "χιουμορακι" στο σχολιο του το ειδες εσυ γιατι εισαι εγκαθετος. Εγω οταν το διαβασα, δεν ειδα καποιο αστειο. Απλα ενα αστοχο σχολιο.
Δηλαδη αν σου ελεγε ενας παπας "απ'τον κατω κοσμο πηγε στον πανω κοσμο" θα εσκιζες τα ρουχα σου οπως τωρα?
Ρε παιδιά τι γίνεται;
Άλλη μιά γυναίκα πήδηξε από τον πέμπτο στην Πάτρα μετά από το περιστατικό αυτό!!!
Άλλη μιά γυναίκα πήδηξε από τον πέμπτο στην Πάτρα μετά από το περιστατικό αυτό!!!
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Μαρ 2024, 21:41