Stalker έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 12:24
stergiosbik έγραψε: ↑20 Μαρ 2019, 12:18
Οχι μονο η κανναβη αλλα και το αλοκοολ και το τσιγαρο πρεπει να απαγορευθουν.
Φυσικα πολλοι θα διαφωνησουν.
Ρωτηστε ομως τι τραβανε οχι μονο οσοι αρρωσταινουν απο τις παρενεργειες αυτων αλλα και την οικογενεια τους που βασανιζεται μ αυτους.
Δεν ειναι θεμα ελευθερης επιλογης το να δηλητηριαζεις το σωμα σου και μετα να τραβας τα πανδεινα εσυ και η οικογενεια σου.
Γιατί να σταματήσουμε εκεί; Να απαγορεύσουμε και την ζάχαρη και τα λιπαρά και την μη εκπαιδευτική τηλεόραση και τα αυτοκίνητα που πιάνουν πάνω από 30χμ/ωρα. Για μουσική θα ακούμε μόνο ψαλμωδίες και εισαγωγές από παιδικές σειρές.
Δεν μπορούμε να ρυθμίζουμε την κοινωνία με βάση το ελάχιστο ποσοστό των παθολογικών περιπτώσεων, το λιγότερο επειδή δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της ζήτησης από π.χ. την συντριπτική, συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να πιουν μπύρα χωρίς να καταλήξουν αλκοολικοί.
Αν μπορεσεις εσυ να βρεις μια λυση ετσι ωστε ο καθε ανθρωπος να εχει την δυνατοτητα να καταναλωσει ΜΟΝΟ μια μπυρα ή ενα κρασι εγω ειμαι μαζι σου.
Αντε κι επειδη ειμαι κουβαρντας να προσθεσω ακομη μια μπυρα ή ενα ποτηρι κρασι.
Μπορεις ομως;
Οχι.
Για τα υπολοιπα φανταζομαι οτι κι εσυ γνωριζεις οτι δεν στεκουν τα παραδειγματα σου.
Σκοτωνει η ζαχαρη ή η rock π.χ. μουσικη,οσους σκοτωνουν το αλκοολ ή το τσιγαρο;
Μη λεμε οτι θελουμε.
Και δεν ειναι οτι σκοτωνουν.
Σκοτωνουν συνηθως με μαρτυρικο τροπο που διαλυει ολοκληρη την οικογενεια.
Κι επειδη κανεις δεν παρατα τον ανθρωπο του σηκωνει μαζι του τον σταυρο του και το κουβαλα μεσα του ακομη και οταν ο αλλος πεθανει.