Τι είδους ειδικό χρειάζεται;Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 12:35Αν όντως είναι αλήθεια το περιστατικό, η συγκεκριμένη έχει ανάγκη ειδικού.
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
σαμάνο, πρέπει να την είχε πιάσει η Μόρα για να παρέλυσε έτσιGherschaagk έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:57Τι είδους ειδικό χρειάζεται;Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 12:35Αν όντως είναι αλήθεια το περιστατικό, η συγκεκριμένη έχει ανάγκη ειδικού.
εναλλακτικά, κάποιο γιατρό που ειδικεύεται στην υπνική παράλυση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ναι, πήγε στο μπάνιο για τα περαιτέρω.
Μιλάμε για ανεπίτρεπες καταστάσεις.

Και όντως φοβερή προσβολή για την προσωπικότητα της θιγμένης τρελλής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοίτα πχ εγώ όταν κοιμάμαι δεν ξυπνάω εύκολα. Μπορεί να κάτσει κάποιος στα πόδια μου και να μη το καταλάβω. Αν με ακουμπήσει κάτι στο πρόσωπο πετάγομαι. Πώς ξυπνάω; Πανευκολα πριν ακόμα να χτυπήσει ξυπνητήρι.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:52Εσύ ξαναγυρνάς εκεί γιατί τραβάς πάντα απ' τα μαλλιά τις υποθέσεις σου με φανταστικά όντα, όπως άτομα που δεν ξυπνάνε ούτε με κανονιές*, παρέες που αποτελούνται αποκλειστικά από καπνιστές, λες και διαλέγουν τους φίλους τους μετά από συνέντευξη, και γυναίκες που ξέρουν τι είναι οφσάιντ.
* άρα είναι απορίας άξιον πώς γίνεται να δουλεύουν, να πηγαίνουν σχολείο ή να κάνουν οτιδήποτε απαιτεί να ξυπνήσουν συγκεκριμένη ώρα.
Και η μια παρέα μου είναι μόνο καπνιστές. Εκτός από μένα που είμαι πρώην καπνίστρια και δεν έχω θέμα που θα πάμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πήγε στο μπάνιο όταν κατάλαβε ότι και καλά ξύπναγε. Αν ήταν και δεν την γουστάρε κοιμισμένη θα έμενε να συνεχίσουν. Τεσπά η ελαστικοποίηση το τι επιτρέπεται, τι όχι, το τι είναι τρελό τι όχι και όλο αυτό το κλίμα ουυυυ παραπονιέται που της έβαλε δάχτυλο εν άγνοια της ουυυυ τρελή κτλ μου κάνει λίγο υπερβολή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Μα αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Ο,τι γίνεται να είναι προσωπική επιλογή και όχι απλά κάτι που σου συνέβη και δεν είχες κανένα έλεγχο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:52
Και το τι επιτρέπει, θέλει ή ανέχεται ο καθένας, είναι πάντα προσωπική επιλογή.
Δυστυχώς δεν είναι δεδομένο αλλά ζητούμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 09 Ιαν 2020, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ο βιασμός σηκώνει "καταγγελία για βιασμό", που σημαίνει ότι η βιασθείσα θα πρέπει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει ότι ο γκόμενός της την βίασε γιατί την έβαλε δάχτυλο ενώ είχε ξυπνήσει, (αλλά παρίστανε ότι κοιμόταν και ενώ εκείνος νόμιζε ότι αυτή ξύπνησε).
Διαφορετικά μπορεί να του κάνει μια απλή μήνυση (όχι για βιασμό). Στην περίπτωση αυτή, καλή τύχη στο δικαστήριο που θα χρειαστεί να τα ακούσει αυτά και να τα πάρει σοβαρά.
Βέβαια -προς τιμήν της- το σώζει λέγοντας "ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ είναι βιασμός" αν και πολύ φοβάμαι πώς θα το διατύπωνε στην περίπτωση που δεν υπήρχε η ψυχολόγος να της πει ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, για να υπάρχει βιασμός, η πράξη θα πρέπει να είναι τέτοιας βαρύτητας που να στοιχειοθετεί καταγγελία.
Αλλιώς επαληθεύεται για ακόμη μια φορά το κλασικό SJW ρητό:

Διαφορετικά μπορεί να του κάνει μια απλή μήνυση (όχι για βιασμό). Στην περίπτωση αυτή, καλή τύχη στο δικαστήριο που θα χρειαστεί να τα ακούσει αυτά και να τα πάρει σοβαρά.
Βέβαια -προς τιμήν της- το σώζει λέγοντας "ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ είναι βιασμός" αν και πολύ φοβάμαι πώς θα το διατύπωνε στην περίπτωση που δεν υπήρχε η ψυχολόγος να της πει ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, για να υπάρχει βιασμός, η πράξη θα πρέπει να είναι τέτοιας βαρύτητας που να στοιχειοθετεί καταγγελία.
Αλλιώς επαληθεύεται για ακόμη μια φορά το κλασικό SJW ρητό:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 09 Ιαν 2020, 15:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Και πώς το ξέρεις αυτό; Έχεις κάμερα στον χώρο που κοιμάσαι κι έχεις παρατηρήσει κόσμο να κάθεται στα πόδια σου όταν βλέπεις το καταγραφικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι παρανορμαλ ακτιβιτι.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 15:08Και πώς το ξέρεις αυτό; Έχεις κάμερα στον χώρο που κοιμάσαι κι έχεις παρατηρήσει κόσμο να κάθεται στα πόδια σου όταν βλέπεις το καταγραφικό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Μου αρέσει που παίρνεις τοις μετρητοίς μια καταφανώς ψευδή αφήγηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα δικαιώματα του άνδρα τελειώνουν εκεί που τελειώνουν και τα λεφτά του.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αφού είναι ψευδής ποιος ο λόγος του είναι τρελή κτλ;hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 15:11Μου αρέσει που παίρνεις τοις μετρητοίς μια καταφανώς ψευδή αφήγηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πρόσεξε γιατί θα έρθει ο Λεγεών και θα σου πει ότι έχεις πρόβλημα αγαμίας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 15:12Τα δικαιώματα του άνδρα τελειώνουν εκεί που τελειώνουν και τα λεφτά του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι λογικές και λογικοί αν δεν γουστάρουν δάχτυλο, το λένε την ώρα που μπαίνει το δάχτυλο και τελειώνει η ιστορία. Οι χαζές και χαζοί, ανέχονται το δάχτυλο, περιμένουν να δουν τι θα γίνει και μετά αρχίζουν ένα σειριακό μελόδραμα γιατί το δάχτυλο που πρακτικώς μπήκε εν γνώσει τους, θεωρητικώς μπήκε εν αγνοία τους.Naida έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 15:05Πήγε στο μπάνιο όταν κατάλαβε ότι και καλά ξύπναγε. Αν ήταν και δεν την γουστάρε κοιμισμένη θα έμενε να συνεχίσουν. Τεσπά η ελαστικοποίηση το τι επιτρέπεται, τι όχι, το τι είναι τρελό τι όχι και όλο αυτό το κλίμα ουυυυ παραπονιέται που της έβαλε δάχτυλο εν άγνοια της ουυυυ τρελή κτλ μου κάνει λίγο υπερβολή.
Αυτό είναι όλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι ρατσιστής με τους γύφτους ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 12:07φανταζι με κοιμισμένη έχουμε όλοι μας
όσοι έχουμε γκόμενα με ποια θα το κάνουμε;
αινειαν κλεισε το στόμα σου και μη μιλάς για μένα και για τις φίλες μου
γύφτε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
09 Οκτ 2023, 12:29
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 07 Απρ 2025, 12:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 45 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
09 Απρ 2025, 11:59
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Μαρ 2024, 19:46
-
-
Νέα δημοσίευση τι τύπος είσαι..τύπε που λέει και ένας φίλος μου...
από tanipteros » 14 Αύγ 2024, 15:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 11 Απαντήσεις
- 649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 11:32
-