Σκοτωμός για μια γκόμενα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Σκοτωμός για μια γκόμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2019, 17:30

Ίφιδα έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:25
nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:22
ξερω πολλους εδω μεσα με πατερα Ελληνα χωρις να ειναι οι ιδιοι...
Ναι, αλλά δεν είναι αλλοδαποί.
Ξέρουμε και πολλούς που έχουν πατέρα και μάνα Έλληνες αλλά δεν είναι οι ίδιοι.
Αλλά δε τους λες αλλοδαπούς
αυτους τους λες Ελληνοφωνους ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2019, 17:33

Naida έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:30
nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:26
Naida έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:24

Ο συγκεκριμένος αφού έχει πατέρα Έλληνα δεν θεωρείται Έλληνας;
το ρεπορταζ λεει οτι ειναι αλλοδαπος ... ξερεις κατι περισσοτερο να το μοιραστεις μαζι μας ...?
Όχι. Αλλά έχω την αίσθηση ότι όταν ο ένας από τους δύο γονείς είναι Έλληνας θεωρείται Έλληνας. Εσύ τι πιστεύεις ισχυει κάτι τέτοιο;
εγω δεν ασχολουμε με την ''αισθηση'' αλλων ανθρωπων ...ακουσα να λεει στο δελτιο του star στις 3 οτι αν και αλλοδαπος αλλαξε το ονομα του και απεκτησε Ελληνικα εγγραφα κατα περιεργο τροπο ... σε αυτο στηριχθηκα και οχι στο ενστικτο μου

από nostromos » Σήμερα, 15:17
απο τον ΑΔομινικο ο δραστης με Ελληνικα χαρτια και ονομα κατα μαγικο τροπο ...

Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole » 02 Ιαν 2019, 17:39

Σιγά μην ήταν Ελ, ο Ελ είναι αναισθητος, χωρίς την παραμικρή υποψία ρομαντικου βαθους
So hab ich dich schon unbedingt

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιαν 2019, 17:42

nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:33
Naida έγραψε:
nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:26

το ρεπορταζ λεει οτι ειναι αλλοδαπος ... ξερεις κατι περισσοτερο να το μοιραστεις μαζι μας ...?
Όχι. Αλλά έχω την αίσθηση ότι όταν ο ένας από τους δύο γονείς είναι Έλληνας θεωρείται Έλληνας. Εσύ τι πιστεύεις ισχυει κάτι τέτοιο;
εγω δεν ασχολουμε με την ''αισθηση'' αλλων ανθρωπων ...ακουσα να λεει στο δελτιο του star στις 3 οτι αν και αλλοδαπος αλλαξε το ονομα του και απεκτησε Ελληνικα εγγραφα κατα περιεργο τροπο ... σε αυτο στηριχθηκα και οχι στο ενστικτο μου
Έλληνας είναι και πάνε να τον βαφτίσουν αλλοδαπό για δημιουργία εντυπωσεων.
Μην πολυεμπιστεύεσαι τα πορνοκάναλα της διαφθοράς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2019, 17:42

οντως ο πιτσιρικας εφαγε τη σφαιρα για την κοπελα ... ο δραστης πρεπει να ειναι εντελως σκουπιδι

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2019, 17:43

Naida έγραψε:
02 Ιαν 2019, 17:42
nostromos έγραψε:
Naida έγραψε:

αν δεν εχεις κατι καινουργιο ας μην το κουρασουμε με υποθεσεις ...

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 02 Ιαν 2019, 18:00

aspergillus έγραψε:
02 Ιαν 2019, 15:25
.
Πρόκειται για έναν 30χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα),
Κάπου γύρω στα τέλη 80s-αρχές 90s όλα τα κωλόμπαρα είχαν γεμίσει με κοπέλες απ' τον Άγιο Δομένικο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 02 Ιαν 2019, 18:13

Ρατσιστικό το έγκλημα - ρατσιστικό!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 02 Ιαν 2019, 18:21

Νταρνάκας έγραψε:
02 Ιαν 2019, 18:00
aspergillus έγραψε:
02 Ιαν 2019, 15:25
.
Πρόκειται για έναν 30χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα),
Κάπου γύρω στα τέλη 80s-αρχές 90s όλα τα κωλόμπαρα είχαν γεμίσει με κοπέλες απ' τον Άγιο Δομένικο.
Ο τύπος πρέπει να είχε πολύ κόμπλεξ με το 'δομινικανικό' κομμάτι του.
Ο πατέρας μάλλον έβλεπε τη μάνα και τις συμπατριώτισες της του περίπου σαν πόρνες.
Τεσπα, τέτοιοι γάμοι καλό είναι να αποφεύγονται

2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 2019 » 02 Ιαν 2019, 18:25

Naida έγραψε:
nostromos έγραψε:
Naida έγραψε:

Σταματα να γελοιοποιεισαι, δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά εκτος απο 1-2 15χρονα τρολ που ποσταρουν απο το σπιτι τους στο Ψυχικό

Τα πορνοκαναλα δεν τα παίρνει κανένας στα σοβαρα, τα ρεπορτάζ τους ειναι δουλειά του ποδαριου ή/και σάλτσες, γράφουν μια ψευτοεκδοχη, μετα βρίσκουν δεύτερη και την κολλάνε απο κάτω σαν συνέχεια ενώ εινσι αντιφατικη, και απο κατω παλι την πρωτη εκδοχή για να μεγαλώσει το κείμενο αφού το θέμα πουλάει

Πέραν αυτού, τα υπολοιπα αντιρατσιστικα ειναι πίπες και προσωπικα καπριτσια βαριεστημενων με την ζωη τους θαμωνων που όπως απο εγωισμό δεν παραδεχτηκαν οτι ο σύριζα βγήκε μια τεράστια μουφα, για να μην δώσουν την τεράστια χαρα στους απεναντι θαμωνες, συνεχίζουν να πιπιλανε και τις ίδιες αντιρατσιστικες παπαριες που όπως όλες οι θεωρίες στην ζωη, δεν αρκεί να ειναι ωραίες θεωρίες αλλα να περιγράφουν την κατάσταση για την οποια λέγονται

Και πέραν του οτι η χωρα εχει γινει ξεφραγκο αμπέλι με μερικούς γραφικους μιστερομαξοναιδες για τραγικό κερασάκι, μια ακρόαση της συντρόφου του θυματος και η φυσικοτητα με την οποια λεει οτι του ειχε σπάσει τα μουτρα ο ένας του αλλου, δείχνει το κοινωνικό τέλμα στο οποίο εχει πέσει η κοινωνια μας, οχι γιατι καταφευγει στην βία αλλα γιατι την περιγράφει πλεον με την φυσικοτητα της ειρήνης

Υγ
Απο πρωτο θεμα
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανοιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.
aLiCat έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:28
Πάνας έγραψε:
17 Ιαν 2019, 02:27

Μας διώχνετε;
Μήπως μας εκβιάζετε οτι θα φύγετε;

Πύλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πύλος » 02 Ιαν 2019, 18:30

Ξαφνιαστηκα ειλικρινα.Ημουν σιγουρος πως ο δραστης ηταν Αλβανος! :o

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 02 Ιαν 2019, 18:33

Γιωργης έγραψε:
02 Ιαν 2019, 13:02
Που συσυναντάμε τετοια εγκληματα?
Αραβικες χωρες
Δηλαδή μέσα και αγγλία, γαλλία, γερμανία και σουηδία.
Γιωργης έγραψε:
02 Ιαν 2019, 13:02
Οταν τα λεω εγω ειμαι ρατσιστης και ναζι
Όχι, τρολλ που αυτοτρομπονιάζεται είσαι.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Ιαν 2019, 18:34

2019 έγραψε:
02 Ιαν 2019, 18:25
Naida έγραψε:
nostromos έγραψε:

Σταματα να γελοιοποιεισαι, δεν σε παίρνει κανένας σοβαρά εκτος απο 1-2 15χρονα τρολ που ποσταρουν απο το σπιτι τους στο Ψυχικό

Τα πορνοκαναλα δεν τα παίρνει κανένας στα σοβαρα, τα ρεπορτάζ τους ειναι δουλειά του ποδαριου ή/και σάλτσες, γράφουν μια ψευτοεκδοχη, μετα βρίσκουν δεύτερη και την κολλάνε απο κάτω σαν συνέχεια ενώ εινσι αντιφατικη, και απο κατω παλι την πρωτη εκδοχή για να μεγαλώσει το κείμενο αφού το θέμα πουλάει

Πέραν αυτού, τα υπολοιπα αντιρατσιστικα ειναι πίπες και προσωπικα καπριτσια βαριεστημενων με την ζωη τους θαμωνων που όπως απο εγωισμό δεν παραδεχτηκαν οτι ο σύριζα βγήκε μια τεράστια μουφα, για να μην δώσουν την τεράστια χαρα στους απεναντι θαμωνες, συνεχίζουν να πιπιλανε και τις ίδιες αντιρατσιστικες παπαριες που όπως όλες οι θεωρίες στην ζωη, δεν αρκεί να ειναι ωραίες θεωρίες αλλα να περιγράφουν την κατάσταση για την οποια λέγονται

Και πέραν του οτι η χωρα εχει γινει ξεφραγκο αμπέλι με μερικούς γραφικους μιστερομαξοναιδες για τραγικό κερασάκι, μια ακρόαση της συντρόφου του θυματος και η φυσικοτητα με την οποια λεει οτι του ειχε σπάσει τα μουτρα ο ένας του αλλου, δείχνει το κοινωνικό τέλμα στο οποίο εχει πέσει η κοινωνια μας, οχι γιατι καταφευγει στην βία αλλα γιατι την περιγράφει πλεον με την φυσικοτητα της ειρήνης

Υγ
Απο πρωτο θεμα
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανοιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.
Αψογος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιαν 2019, 18:38

2019 έγραψε:
02 Ιαν 2019, 18:25

Υγ
Απο πρωτο θεμα
Αη ρε παραπέρα που θες να μου κάνεις και κήρυγμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 02 Ιαν 2019, 21:17

Με πατέρα Έλληνα και τον βάφτισαν.....αλλοδαπό.
Εντάξει, ο ρατσισμός και η σκατοψυχία στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της στοιχειώδους λογικής.
Σε πολλά φασιστοσκουπίδια έχει γίνει ανυπόφορο.Πιστεύω πως πραγματικά υποφέρουν γι'αυτό τους πιάνει τέτοια εμμονή να τους βγάλουν όλους ντε και καλά ξένους ή γύφτους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών