Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Σεπ 2023, 19:51

Lugozzi έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:24
Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:19
Και βέβαια είναι και ταξικό- εν μέρει δηλαδή ταξικό- όταν ο θύτης γνωρίζει πως θα μείνει ατιμώρητος επειδή εργάζεται στην μεγαλυτερη ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το μονοπώλειο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Γιατί γνωρίζει άραγε και φαίνεται η σιγουριά από τις αντιδράσεις του, οτι θα μείνει ατιμώρητος;
Γιατί το έχει ξανακάνει

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 09 Σεπ 2023, 20:56

πατησιωτης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 23:32
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 23:25
Οταν μετά από τόσα χρόνια κόλλησες στον Βαρουφάκη τι μου πουλάς

Ήταν το τελευταίο κεφάλαιο του "δεν πληρώνω".Δεν είναι κομματικό,απλά ήταν η προσωποποίηση και τελική κατάληξη του "δεν πληρώνω" και χαρίστε μου τα χρέη.
Ο τύπος που σκοτώθηκε επειδή πήδηξε για να μην πληρώσει εισιτήριο ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα του "δεν πληρώνω".
Τον τύπο που πήδηξε από το τρόλλευ τον διάλεξες εσύ, εγώ σου εξήγησα ότι μιλώ για άλλο περιστατικό, γιατί ήθελες παρά τις καταστροφές που η νδ είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει και πάλι να την πεις στον σύριζα. Όχι φίλε δεν πάει έτσι. Θα την πεις τώρα στο κόμμα σου. Είναι ανίκανο και ηλίθιο και όλοι πια το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Ικανοί μόνο στο να τα παίρνουν. Δεν μιλάει κανείς εδώ για το "δεν πληρώνω" κι ούτε είπα ποτέ εγώ πως είμαι ένας από αυτούς, είμαι το αντίθετο, μα αρκετά με τις παραπλανήσεις και την εθελοτυφλία. Δες πόσο άχρηστο είναι το κόμμα σου. Πονάει; Δεν πειράζει. πρέπει να πονέσει για να γιάνει.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 09 Σεπ 2023, 20:58

Να ρωτήσω κάτι άλλο σε όποιον μπορεί και ξέρει να απαντήσει. Ένας δεν βρέθηκε σε όλους τους επιβάτες να επέμβει; Ήταν μακριά; Είχε αλυσίδες; Τι συμβαίνει;

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 21:02

09 Σεπ 2023, 20:58
Να ρωτήσω κάτι άλλο σε όποιον μπορεί και ξέρει να απαντήσει. Ένας δεν βρέθηκε σε όλους τους επιβάτες να επέμβει; Ήταν μακριά; Είχε αλυσίδες; Τι συμβαίνει;

Lugozzi έγραψε:
09 Σεπ 2023, 12:43
Ισόβια λέμε

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Σεπ 2023, 21:13

Λοιπόν, τα πράγματα ξεκαθάρισαν όπως φαίνεται. Για αρχή να πω ότι γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τις πολιτικές-ιδεολογικές παπαρολογίες ένθεν και εκείθεν και ξεκινώντας από καθαρή βάση λέω ότι τα πράγματα δείχνουν απλά. Ο καθίκης που τον πέταξε στην θάλασσα πρέπει να πάει μέσα χωρίς αναστολές και αηδίες και καλό θα είναι να διερευνηθούν και κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος αφού φαίνεται πως μπορεί να έχει ξανασκοτώσει.

Θα καταφέρει το γελοίο νομικό σύστημα της χώρας να τον χώσει βαθιά μέσα όπως του αρμόζει, αν επιβεβαιωθεί και στο δικαστήριο (δύσκολο να μην γίνει) η ενοχή του;

* Το βίντεο μπορεί να καθαρίσει πολύ εύκολα με την κατάλληλη επεξεργασία, εδώ καθαρίζουν πολύ χειρότερα

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 09 Σεπ 2023, 21:18

Με τις προπελες.εν λειτουργία ειναινπολυ.επικινδυνο αν δεν είναι το παιδι σου δεν βουτάς.
Επίσης πρωτίστως είναι δουλειά του πληρώματος αυτό όχι του κάθε επιβάτη που μπορεί να τα κάνει χειρότερα βάζοντας και τον εαυτό του σε κινδυνο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 23:08

https://www.mydailynews.gr/6727225/eixa ... D4p3Ka4p8Y
Είχαμε ενημερώσει τα Λιμεναρχεία να προσέχουν τα πληρώματα τον Αντώνη, για να μην του συμβεί κάτι» – Συγκλονίζει ο ψυχίατρος του

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας στον 98.4 σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα

Ο επιστημονικά υπεύθυνος της ΚΜΨΥ του Λασιθίου, ψυχίατρος Μανόλης Καναβάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 αποκάλυψε σήμερα, πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, εξαιτίας της αγάπης του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά, ώστε να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες και αντί αυτού κάποιοι με ψυχολογία ανώτερου σε δυνατότητες, τελικά τον έπνιξαν με τις ενέργειες τους.

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις είπε, του Υπουργού Ναυτιλίας αντί να τον στείλουν σπίτι του, απλά ανασκευάζονται και το σήμα στη κοινωνία είναι ότι ευπρεπείς συμπεριφορές είναι ανεκτές μόνο για τους ίσους με εμάς ή τους ανώτερους, όσοι σχηματικά εκλαμβάνονται κατώτεροι σε ικανότητες ή ρώμη από εμάς, απλά τους στέλνουμε στον Καιάδα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 23:48

Lord Brum έγραψε:
09 Σεπ 2023, 21:18
Με τις προπελες.εν λειτουργία ειναινπολυ.επικινδυνο αν δεν είναι το παιδι σου δεν βουτάς.
Επίσης πρωτίστως είναι δουλειά του πληρώματος αυτό όχι του κάθε επιβάτη που μπορεί να τα κάνει χειρότερα βάζοντας και τον εαυτό του σε κινδυνο
Ρε συ, δε λέμε να βουτήξουν (ούτε εγώ δεν θα βουταγα να λέω την αλήθεια μου, εκτός κι έμπαιναν σε κρατει οι μηχανές) αλλά βλέπω 2 άτομα στην προβλήτα και είναι πουτσα τους τελείως. Ούτε καν να πάνε στην άκρη της αποβάθρας να δουν, να νοιαστουν.
Καλά ο Υπαρχος γαμα τον, είναι μουνι αλλά οι άλλοι;
Πολύ κακή εντύπωση ρε φίλε μου έκανε.
Άνθρωπος είναι γαμω το ξεσταυρι μου δεν είναι μπουφάν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 10 Σεπ 2023, 00:00

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 23:48
Lord Brum έγραψε:
09 Σεπ 2023, 21:18
Ρε συ, δε λέμε να βουτήξουν (ούτε εγώ δεν θα βουταγα να λέω την αλήθεια μου, εκτός κι έμπαιναν σε κρατει οι μηχανές) αλλά βλέπω 2 άτομα στην προβλήτα και είναι πουτσα τους τελείως. Ούτε καν να πάνε στην άκρη της αποβάθρας να δουν, να νοιαστουν.
Καλά ο Υπαρχος γαμα τον, είναι μουνι αλλά οι άλλοι;
Πολύ κακή εντύπωση ρε φίλε μου έκανε.
Άνθρωπος είναι γαμω το ξεσταυρι μου δεν είναι μπουφάν.
Σήψη.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 10 Σεπ 2023, 00:44

δολοφονια κανονικη. Βγαινει απο το πλοιο, γυροφερνει κανα πενταλεπτο - προφανως λογω ADHD ή κατι τετοιο - πα να μπει μεσα και αυτοι που ξερανε οτι ειχε εισητηριο τον πετανε εξω

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 10 Σεπ 2023, 01:18

09 Σεπ 2023, 20:56
Είναι ανίκανο και ηλίθιο και όλοι πια το ξέρουν και το καταλαβαίνουν

Διαφωνώ αλλά εκλογές είχαμε και θα ξανάχουμε.Αν δεν τους αρέσει να ψηφίσουν άλλο.Tα έγραψα και αλλού.

πατησιωτης @ Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Άλλους βλέπω να πονάνε και να σκούζουν,όχι εμένα.Διαλέξτε μεταξύ Ζωής,Νατσιού και Κασσελάκη και καλά κρασιά. :8)

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 10 Σεπ 2023, 01:20

talaipwros έγραψε:
10 Σεπ 2023, 00:44
δολοφονια κανονικη. Βγαινει απο το πλοιο, γυροφερνει κανα πενταλεπτο - προφανως λογω ADHD ή κατι τετοιο - πα να μπει μεσα και αυτοι που ξερανε οτι ειχε εισητηριο τον πετανε εξω
Αυτό το video μοιάζει να προσθέτει αρκετές πληροφορίες που στο προηγούμενο ήταν θολές.

* Τον απωθεί λίγο πριν πέσει. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν γλιστράει να πέσει μόνος του
* Μοιάζει να βάζει το χέρι στο πρόσωπο αυτός που έσπρωξε. Κίνηση απελπισίας/πανικού όταν κατάλαβε ότι τον έριξε στη θάλασσα; Ίσως, εκτός αν κρατούσε κάποιο τηλέφωνο ενδοσυνεννόησης. Αυτό δεν φαίνεται καθαρά
* Από τους άλλους από πίσω ο χοντρούλης με το άσπρο πουκάμισο μοιάζει να τρέψει πανικόβλητος να κάνει κάτι. Ειδοποιεί τον πλοίαρχο; Πάντως σωσίβιο δεν έφερε να πετάξει κάνεις αν και είναι εμφανώς κινητοποιημένοι.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί με 1-2 λεπτά καθυστέρησης ώστε να ανέβει λίγο η μπουκαπόρτα τόσο που να μη μπορεί να πηδήξει κάποιος και μετά να λυθεί ο τελευταίος κάβος. Κρίμα.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 10 Σεπ 2023, 01:27

Green Dragon έγραψε:
09 Σεπ 2023, 21:13
...αφού φαίνεται πως μπορεί να έχει ξανασκοτώσει.
Απο που προκυπτει αυτο?

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 10 Σεπ 2023, 01:37

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
10 Σεπ 2023, 01:27
Green Dragon έγραψε:
09 Σεπ 2023, 21:13
...αφού φαίνεται πως μπορεί να έχει ξανασκοτώσει.
Απο που προκυπτει αυτο?
Αναφέρονται προηγούμενα περιστατικά χαμένων επιβατών από το πλοίο και τώρα κάποιοι συνδέουν τελείες αυθαίρετα. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό για τα προηγούμενα περιστατικά. Θυμάμαι για εξαφανισμένους επιβάτες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν στο ίδιο πλοίο. Τέλος πάντων αυτό εξακριβώνεται εύκολα. Αλλά και πάλι δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι κάποιος από το πλήρωμα τους πέταξε στη θάλασσα.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 10 Σεπ 2023, 01:40

talaipwros έγραψε:
10 Σεπ 2023, 00:44

Καταρχάς τι είναι το ADHD; Δεν είμαστε όλοι γιατροί :lol:

Κατα δεύτερον βλέπω κάποια στιγμή τον Αντώνη να κινείται προς τα δεξιά του πλοίου. Στο 02:00 προσπερνάει κάποιον που πρέπει να είναι ο Υπαρχος. Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα (περνάει και μια νταλίκα και δεν βλέπουμε) φαίνεται ο Υπαρχος να έχει προσπεράσει τον Αντώνη. Μάλιστα είναι τόσο μπροστά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που νομίζεις ότι λείπουν καρέ από το βίντεο (εκτός και είναι άλλος λευκοπουκαμισάς αυτός και όχι εκείνος που προσπέρασε ο Αντώνης στο 02:00).
Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο βρέθηκε μπροστά του ο Υπαρχος με τον Αντώνη πίσω του, για ποιο λόγο πήγε (ο Αντώνης) εκεί που ήταν ο Υπαρχος και τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 10 Σεπ 2023, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών