Δικό σου το πρόβλημα τότε. Εγώ το βλέπω διαφορετικά. Αν δεν του άρεσε, θα σηκωνόνταν να φύγει.
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Και χωρίς ένσημα;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:18Η κόρη μου, προ ολίγων ετών που ήταν ακόμα φοιτήτρια και δούλευε σεζόν σε μαγαζί ανάλογο μ' αυτό που κουβεντιάζουμε, πέρα από τα 45 ευρώ μεροκάματο και το φαγητό της, Ιούλιο-Αύγουστο έβγαζε επιπροσθέτως 60-70 ευρώ πουρμπουάρ καθημερινά όταν δούλευε στις ομπρέλες (φυσικά χωρίς να σερβίρει κολυμπώντας). Εννοείται ότι εργαζόταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taxalata xalasa
https://frikipaideia.org/wiki/Αρχείο:Mpoumpoukos.jpgpanos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:48Ο σκλαβος ειναι ο εργαζομενος που παιρνει μισθο ο οποιος του επιτρεπει απλά να ζει. Οταν δεν σου μενουν λεφτα στην ακρη για να μαζεψεις ενα εστω μικρο κεφαλαιο για να δημιουργήσεις κατι δικο σου στο μελλον και ο μισθος σου επαρκει ισα ισα για να τα φερεις περα και την προηγούμενη μερα της επόμενης πληρωμης εισαι αφραγκος, τοτε εισαι σκλαβος.
Αφηστε ησυχους τους εργαζόμενους του τριχιλιαρου Μαριες Αντουανετες των σοσιαλ μιντια και ασχοληθητε με τους αλλους που είναι και πολλοι περισσότεροι.
ΥΓ Αδωνη Γεωργιαδη εισαι μαλακας.
https://frikipaideia.org/wiki/Μαλάκας
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Στην Ελλάδα είναι μαλακία να πληρώνεις για ένσημα με το υπάρχον ληστρικό σύστημα συνταξιοδότησης. Τα παίρνεις ΌΛΑ μαύρα και καταθέτεις όσα εσύ νομίζεις σε κάποιον δικό σου τραπεζικό κουμπαρά για να τα βρείς όταν συνταξιοδοτηθείς.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:57Και χωρίς ένσημα;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:18Η κόρη μου, προ ολίγων ετών που ήταν ακόμα φοιτήτρια και δούλευε σεζόν σε μαγαζί ανάλογο μ' αυτό που κουβεντιάζουμε, πέρα από τα 45 ευρώ μεροκάματο και το φαγητό της, Ιούλιο-Αύγουστο έβγαζε επιπροσθέτως 60-70 ευρώ πουρμπουάρ καθημερινά όταν δούλευε στις ομπρέλες (φυσικά χωρίς να σερβίρει κολυμπώντας). Εννοείται ότι εργαζόταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.
Γίνεσαι άρχοντας των οικονομικών σου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Με.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:57Και χωρίς ένσημα;Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 12:18Η κόρη μου, προ ολίγων ετών που ήταν ακόμα φοιτήτρια και δούλευε σεζόν σε μαγαζί ανάλογο μ' αυτό που κουβεντιάζουμε, πέρα από τα 45 ευρώ μεροκάματο και το φαγητό της, Ιούλιο-Αύγουστο έβγαζε επιπροσθέτως 60-70 ευρώ πουρμπουάρ καθημερινά όταν δούλευε στις ομπρέλες (φυσικά χωρίς να σερβίρει κολυμπώντας). Εννοείται ότι εργαζόταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
- Otto Weininger
Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Δεν σχολίασα το όλο εγχείρημα με το σερβιτόρο. Την καραμπαμπια της πουτσας με τις εξέδρες μέσα στο νερό σχολίασα.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
Ο σερβιτόρος αν ήταν στο κατάλληλο κονσεπτ (με μαγιό κτλ), δεν θα το θεωρούσα καθόλου επιλήψιμο. Τώρα με την πουκαμισια μέσα στο νερό και το παντελόνι και το παπούτσι από κάτω, είναι απλά ο ορισμός της γελοιοτητας.
ΤΡΟΛΟΛΟΛ!!! ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΕΣ
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Η να. Τρέχει σαν τον Βέγγο γιατί κάποιος φώναξε "ψιτ παιδί, πιάσε ένα τσατσικι". Γενικά το σέρβις πρέπει να γίνεται με αργούς ρυθμούς, εγώ οπότε βλέπω να τρέχουν σαν τους παλαβούς αισθάνομαι πως βιάζομαι και πρέπει να φύγω.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Ή θα. Μπορούσε να είναι χειριστής υδροντροουν και να σέρβιρε από το αιρκοντισιο.vantono έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:18Δεν σχολίασα το όλο εγχείρημα με το σερβιτόρο. Την καραμπαμπια της πουτσας με τις εξέδρες μέσα στο νερό σχολίασα.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
Ο σερβιτόρος αν ήταν στο κατάλληλο κονσεπτ (με μαγιό κτλ), δεν θα το θεωρούσα καθόλου επιλήψιμο. Τώρα με την πουκαμισια μέσα στο νερό και το παντελόνι και το παπούτσι από κάτω, είναι απλά ο ορισμός της γελοιοτητας.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- Otto Weininger
Το λευκό πουκάμισο το φοράει για προστασία από τον ήλιο. Ξέρω πως δε σου πέρασε από το μυαλό.vantono έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:18Δεν σχολίασα το όλο εγχείρημα με το σερβιτόρο. Την καραμπαμπια της πουτσας με τις εξέδρες μέσα στο νερό σχολίασα.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
Επίσης δεν κατάλαβα ότι μουγκανίζετε για το στυλιστικο.
- Otto Weininger
Συμφωνώ σε αυτό. Και μένα μου προκαλεί εκνευρισμό να τρέχουν όλοι σαν παλαβοι λες και μας χρονομετρανε.Sol έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:19Η να. Τρέχει σαν τον Βέγγο γιατί κάποιος φώναξε "ψιτ παιδί, πιάσε ένα τσατσικι". Γενικά το σέρβις πρέπει να γίνεται με αργούς ρυθμούς, εγώ οπότε βλέπω να τρέχουν σαν τους παλαβούς αισθάνομαι πως βιάζομαι και πρέπει να φύγω.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 13:12Ενώ να πηγαίνεις να χλαπακιαζεις σε ταβέρνα που το γκαρσόνι κουβαλάει δίσκο σαν τραπέζι μπιλιαρδου με 30 γεματα πιάτα, περνάει ενίοτε δρόμο και περπατάει στην καυτή άσφαλτο/άμμο, είναι καλύτερα;
- vantono
Τα ξέρω από πρώτο χέρι κάτι τέτοια πουστρακια, που πάνε και πιάνουν ξαπλώστρες-κρεβατια τέτοιου τύπου, με μαξιλαρες και "κουνουπιέρες" και τέντες και τα αρχιδια μου κουνιούνται.
Και όλοι τους σκατανθρωποι, που φέρονται σαν παρακατιανους στους σερβιτόρους και τους κάνουν παρατήρηση για τον καφέ με στέβια και κανέλλα που ζήτησαν και ξέχασε να τους βάλει κανελλα από πάνω.
Οι μόνοι στοιχειωδώς αξιοπρεπείς και ευγενικοι που είδα ποτέ σε τέτοιο συγκρότημα μαξιλαροξαπλωστρων, ήταν ένας φουσκωτος 50ρης+ με τη βίζιτα του.
Και μιλάω για ξαπλώστρες της ακτής τώρα, όχι μέσα στο νερό. Αυτή τη ντροπή πρώτη φορά εδώ τη βλέπω.
Και όλοι τους σκατανθρωποι, που φέρονται σαν παρακατιανους στους σερβιτόρους και τους κάνουν παρατήρηση για τον καφέ με στέβια και κανέλλα που ζήτησαν και ξέχασε να τους βάλει κανελλα από πάνω.
Οι μόνοι στοιχειωδώς αξιοπρεπείς και ευγενικοι που είδα ποτέ σε τέτοιο συγκρότημα μαξιλαροξαπλωστρων, ήταν ένας φουσκωτος 50ρης+ με τη βίζιτα του.
Και μιλάω για ξαπλώστρες της ακτής τώρα, όχι μέσα στο νερό. Αυτή τη ντροπή πρώτη φορά εδώ τη βλέπω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος