Να επανέλθει η βίτσα στα σχολεία;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: Να επανέλθει η βίτσα στα σχολεία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 10 Οκτ 2024, 16:42

Στύξ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 15:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 15:15
Στύξ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 15:06
Ένα θα σας πω . Αν υλοποιούσα τις άπειρες φορές, 27 χρόνια τώρα , που έχω σκεφτεί να ρίξω άφθονο ξύλο σε κωλόπαιδα...
Είναι κρίμα να μου φέρνουν τσιγάρα στη φυλακή.
Το μεγαλύτερο κρίμα είναι που θα έμπαινες φυλακή.

Κατά τα άλλα βρε αναίσθητο πλάσμα, δεν σου έχει περάσει ούτε ως υπόθεση από το ακατοίκητο, το οικογενειακό δράμα που περνάνε ΟΛΑ τα κωλόπαιδα; :011:

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κωλόπαιδο κάποιο επειδή απλώς γουστάρει τις εύκολες μαγκιές χωρίς επίπτωση, ακόμη και αν δεν μεγάλωσε σε προβληματική, φτωχή ή αμόρφωτη οικογένεια; Σαφώς και δεν υπάρχει. :P
Ξέχασα να σημειώσω επίσης ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ και στους μαλακισμένους γονείς των κωλόπαιδων.
Κι ας πήγαινα κι ισόβια ,χαλάλι.

ΣΣ: Υποτίθεται ότι ο νέος νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές για σωματική ή λεκτική βία κατά εκπαιδευτικών και σε γονείς και σε μαθητές.

ΠΑΠΑΡΙΑ ,ανεφάρμοστος θα μείνει..
μπορώ να βοηθήσω
κι ότι ήθελα κάτι κινούμενους στόχους στο πεδίο βολής....
:smt005:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Οκτ 2024, 16:47

Κατά τα άλλα παίδες, επειδή η εφαρμογή της βίτσας στα σχολεία αφορά σε παλαιότερες χρονικές περιόδους και όχι στις μαθητικές ηλικίες του μέσου συμπχωρουμίτη, κάπου έχω την εντύπωση ότι οι εξάρσεις για τη βίτσα από τους δασκάλους είναι μία απλή προβολή του ξύλου που έτρωγαν συστηματικά από τους γονείς και όχι τους δασκάλους. Δηλαδή κάτι που αφορά στο διαχρονικό θέμα της οικογενειακής κακοποίησης, καταπίεσης και γενικότερης αυταρχικότητας, που δεν έχει άμεση σχέση με τους κανόνες των σχολείων.

Αλλά επειδή είναι όντως ζόρικο να αποδώσει σαφείς ευθύνες κάποιος στη δική του οικογένεια, απλώς το μεταθέτει στη γενικότητα των δασκάλων, ακόμη και αν δεν τον έχουν τιμωρήσει με βιτσιές.

Και υποθέτω ότι ακόμη και κάποιοι που θεωρούν ως θετικό αντίβαρο την καρπαζιά που φοβόντουσαν τότε από τον πατέρα τους, δεν διανοούνται καν να καρπάζωνε ο ίδιος παπούς τα δικά τους παιδιά σήμερα, αν έκαναν τη στραβή. Κάνω λάθος; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 10 Οκτ 2024, 17:06

βοθρατζης έγραψε:
10 Οκτ 2024, 16:42
Στύξ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 15:15

Το μεγαλύτερο κρίμα είναι που θα έμπαινες φυλακή.

Κατά τα άλλα βρε αναίσθητο πλάσμα, δεν σου έχει περάσει ούτε ως υπόθεση από το ακατοίκητο, το οικογενειακό δράμα που περνάνε ΟΛΑ τα κωλόπαιδα; :011:

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κωλόπαιδο κάποιο επειδή απλώς γουστάρει τις εύκολες μαγκιές χωρίς επίπτωση, ακόμη και αν δεν μεγάλωσε σε προβληματική, φτωχή ή αμόρφωτη οικογένεια; Σαφώς και δεν υπάρχει. :P
Ξέχασα να σημειώσω επίσης ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ και στους μαλακισμένους γονείς των κωλόπαιδων.

ΣΣ: Υποτίθεται ότι ο νέος νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές για σωματική ή λεκτική βία κατά εκπαιδευτικών και σε γονείς και σε μαθητές.

μπορώ να βοηθήσω

Ήδη δέχομαι απειλές φίλε ,επειδή προσπαθώ να κάνω μάθημα και να μην επιτρέψω να γίνει η τάξη μπουρδέλο απ' τους.. "ευπαθείς".
Αν καταφέρω να βγάλω τη χρονιά και δε με βρουν σε κάνα χαντάκι,έχει καλώς.
Αν κάνω καιρό να ξαναγράψω ,να ζήσετε να με θυμάστε...

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 10 Οκτ 2024, 17:17

Δείτε επίσης κι έναν τριμάλακα! δήμαρχο :na!:

https://www.onlarissa.gr/2024/10/10/o-s ... avou-foto/

Ο μάλαξ ενθαρρύνει λεκτικά μια παράνομη ποινική πράξη , όπως είναι η κατάληψη.
Κάνας εισαγγελέας υπάρχει να τον σκίσει;

Χρυσοβαλάντης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χρυσοβαλάντης » 10 Οκτ 2024, 17:19

Allah έγραψε:
10 Οκτ 2024, 14:08
foscilis έγραψε:
07 Οκτ 2024, 21:06
taliban έγραψε:
07 Οκτ 2024, 21:00
Αντικειμενικά, όποιος προτείνει την επαναφορά της βίτσας πρέπει να κάτσει να της φάει για να δείξει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους :smt047
Πρεπει ομως να κανει και μαλακιες πρωτα.
Αν προτείνει την επαναφορά της βίτσας, την έχει κάνει ήδη την μαλακία.

Από προκύπτει; Είναι κανόνας δικό σου;
Ο κάθε τελειωμένος λέει και την παπαριά του. Όλοι κάνουν προτάσεις κι εσύ ουγκ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Οκτ 2024, 17:22

Στύξ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 17:06
βοθρατζης έγραψε:
Στύξ έγραψε:

μπορώ να βοηθήσω

Ήδη δέχομαι απειλές φίλε ,επειδή προσπαθώ να κάνω μάθημα και να μην επιτρέψω να γίνει η τάξη μπουρδέλο απ' τους.. "ευπαθείς".
ΔΕΙΚΕΟΣΙΝΙ ΦΩΡ ΕΒΑΙΡ ΡΕ.

Xώσου στην τρύπα σου παλιοφασίστα.

:P:P:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 10 Οκτ 2024, 19:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 14:28
Allah έγραψε:
10 Οκτ 2024, 14:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 14:12

Άποψη για τη βίτσα έχεις.

Άποψη για τις μαλακίες, έχεις;

Αν δεν έχεις, είναι μαλακία να εστιάζεις στη βίτσα, προσπερνώντας τις "μαλακίες".
Έχω, και τώρα μόλις την εξέφρασα.
Είμαι τέρμα χαζή βρε και δεν κατάλαβα την άποψη σου για την διαχείριση των τσογλανιών στα σχολεία. :oops:
Όχι, δεν είσαι χαζή, και νομίζω ότι οι απόψεις μας για την διαχείρισης των τσογλανιών στα σχολεία συμπίπτουν: Το ζητούμενο είναι να τους σπάσουν τον τσαμπουκά, όχι τα μούτρα. Και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από το σπάσιμο του τσαμπουκά των γονιών τους.

Από την ελάχιστη εμπειρία που έχω δουλεύοντας με ανηλίκους, πίσω από κάθε προβληματικό κωλόπαιδο υπάρχει πάντα, 100%, τουλάχιστον ένας προβληματικός μαλάκας γονιός. Συχνά δε και οι δύο. Αν δεν ξεδοντιαστούν αυτοί, η βίτσα στο σχολείο είναι μια τρύπα στο νερό.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 10 Οκτ 2024, 19:01

Χρυσοβαλάντης έγραψε:
10 Οκτ 2024, 17:19
Allah έγραψε:
10 Οκτ 2024, 14:08
foscilis έγραψε:
07 Οκτ 2024, 21:06

Πρεπει ομως να κανει και μαλακιες πρωτα.
Αν προτείνει την επαναφορά της βίτσας, την έχει κάνει ήδη την μαλακία.

Από προκύπτει; Είναι κανόνας δικό σου;
Ο κάθε τελειωμένος λέει και την παπαριά του. Όλοι κάνουν προτάσεις κι εσύ ουγκ.
Εσύ ποιος είπαμε ότι είσαι; Σε ξέρω; Δεν σε ξέρω...

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 10 Οκτ 2024, 19:27

Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ με την οποία διακόπτονται οι σχολικές εκδρομές. Μεταξύ άλλων:
εκφράζει «την εντονότατη ανησυχία της για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας από γονείς και μαθητές σε βάρος των εκπαιδευτικών. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Το Υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να παρεμβαίνει.
Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια των σχολικών εκδρομών καταγράφεται το φαινόμενο να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς των μαθητών.»
Δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει υπουργείο, δεν υπάρχει κράτος. Έρχονται μέρες αυτοδικίας και μέσα στα σχολεία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 10 Οκτ 2024, 19:30

Στύξ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 17:06
βοθρατζης έγραψε:
Στύξ έγραψε:

μπορώ να βοηθήσω

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το χωνέψουν όλοι όσοι είναι έξω απο τα σχολεία, σου λέει είσαι βλάξ που κάθεσαι και τα ανέχεσαι
που να καταλάβουν τι συμβαίνει
Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος για ηρωισμούς. Κανένας δεν θα στο αναγνωρίσει. Εκτός και είσαι ακόμα διευθυντής και δεν μπορείς να φανείς.Αλλά και πάλι τα ξέρεις τι να στα λέω; το θέμα είναι θες να επιστρέψεις σπιτάκι σου; θες να έχεις ακόμα αυτοκίνητο; ή θες το κάθε κάθαρμα να στο καίει να σου παρενοχλεί τα παιδιά σου;
εδώ σου λέω μπροστά στον αστυνομικό διοικητή το καθίκι μου έλεγε ότι θα μου σκοτώσει την μάνα τον πατέρα την γυναίκα το παιδί και ο μαλάκας χαζογέλαγε γιατί σκεφτόταν πως θα γλυτώσει και θα μπαλώσει την κατάσταση.
Παρακάτω, τι θες και το σκέφτεσαι; πες μου για ποιο λόγο να προσπαθήσεις...!!!!!!!!!!!!
για το γαμωυπουργείο που μας έχει χεσμένους; το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην παραπονεθούν οι γονείς και κάνουν καμία μύνηση. Ετσι κι εσείς κύριοι.;;;; ε λοιπόν έτσι κι εμείς,,!!!!!!!!!! στ αρχίδια μας
τι να σου πω , πλέον έχω αράξει στο εσπερινό βάζω κόσμο σε δουλειές κάθομαι με μαθητές που εκτιμούν το κάνω και όχι με κακομαθημένα καθίκια. Φρόντισε κι εσύ το ίδιο , δεν αξίζει γι αυτά τα καθάρματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 10 Οκτ 2024, 19:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Οκτ 2024, 16:47
Κατά τα άλλα παίδες, επειδή η εφαρμογή της βίτσας στα σχολεία αφορά σε παλαιότερες χρονικές περιόδους και όχι στις μαθητικές ηλικίες του μέσου συμπχωρουμίτη, κάπου έχω την εντύπωση ότι οι εξάρσεις για τη βίτσα από τους δασκάλους είναι μία απλή προβολή του ξύλου που έτρωγαν συστηματικά από τους γονείς και όχι τους δασκάλους. Δηλαδή κάτι που αφορά στο διαχρονικό θέμα της οικογενειακής κακοποίησης, καταπίεσης και γενικότερης αυταρχικότητας, που δεν έχει άμεση σχέση με τους κανόνες των σχολείων.

Αλλά επειδή είναι όντως ζόρικο να αποδώσει σαφείς ευθύνες κάποιος στη δική του οικογένεια, απλώς το μεταθέτει στη γενικότητα των δασκάλων, ακόμη και αν δεν τον έχουν τιμωρήσει με βιτσιές.

Και υποθέτω ότι ακόμη και κάποιοι που θεωρούν ως θετικό αντίβαρο την καρπαζιά που φοβόντουσαν τότε από τον πατέρα τους, δεν διανοούνται καν να καρπάζωνε ο ίδιος παπούς τα δικά τους παιδιά σήμερα, αν έκαναν τη στραβή. Κάνω λάθος; :)
Εχω ξαναπει, το 89 περιπου ειχα δασκαλο που εδερνε, οχι με βιτσα, με το χερι και με χαρακα, αλλα εντελως σαδιστικα. Δεν εχω ξαναδει πουθενα τοσο πολυ ξυλο. Ειχα σημειωσει οτι ηταν 65 χρονων (τοσο μου ειχε φανει σαν 10χρονο) και ο μακαριτης ο Ηρακλειτος ειχε απορριψει ολη τη μαρτυρια μου με το φοβερο επιχειρημα "65 χρονων το 1980 δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε βγει στη συνταξη".

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 10 Οκτ 2024, 19:35

micmic έγραψε:
10 Οκτ 2024, 19:27
Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ με την οποία διακόπτονται οι σχολικές εκδρομές. Μεταξύ άλλων:
εκφράζει «την εντονότατη ανησυχία της για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας από γονείς και μαθητές σε βάρος των εκπαιδευτικών. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Το Υπουργείο Παιδείας παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να παρεμβαίνει.
Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια των σχολικών εκδρομών καταγράφεται το φαινόμενο να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς των μαθητών.»
Δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει υπουργείο, δεν υπάρχει κράτος. Έρχονται μέρες αυτοδικίας και μέσα στα σχολεία.
για ποιο λόγο αυτοδικία; από τους καθηγητές; μην είσαστε χαζοί
κάντε το μαλάκα και γράφτε τους, κυριολεκτικά όμως
και αυτούς και το γαμωυπουργείο και τους γαμογονείς τους

το βράδυ να γυρνάς σπίτι σου ολόκληρος... αυτό μετράει
και να περιμένεις τη σύνταξη, γιατί δεν πρέπει να τους χαρίσεις τίποτα
σήμερα έκανα μάθημα σε νεότερο συνάδελφο πως θα ξεσκίσει ένα καραγκιόζη διεθυντάκο που τον υποτιμά , παραβαίνοντας το νόμο και την αρχαιότητα
ρε γάμα τους να μάθουν

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 10 Οκτ 2024, 19:45

θυμάστε πριν χρόνια ένα εκπαιδευτικό αναπληρωτή που παραιτήθηκε γιατί του επιτέθηκαν τα καθίκια οι μαθητές;
και ο άνθρωπος έγραψε μαι επιστολή παραίτησης που βούρκωνες να τη διαβάζεις
δεν ξέρω αν την βρει κανένας ακόμα, ποτέ δεν δικαιώθηκε ο άνθρωπος ούτε στηρίχτηκε απο κανένα υπουργείο αλλά το πιο ξεφτύλικο που με έκανε να τους σιχαθώ ήταν ότι βγήκε η ξεφτύλω η κερατέως και είπε το αμίμητο..
"και που να το ξέρουμε ότι έγινε τέτοιο μεμονωμένο περιστατικό, δεν είχαμε κάποια γραπτή αναφορά στην διεύθυνση,,,,"

γραπτώς θέλετε μαντάμ;
θα σας ξεσκίσω στις αναφορές για ότι συμβαίνει ρε
και έχουν τρομοκρατηθεί τα καθάρματα γιατί ξέρουν ότι την αναφορά την έχω πλέον στο τσεπάκι μου
έλα όμως που τότε που μου συνέβησαν όλα αυτά δεν ήξερα ούτε με βοήθησε κανένας...
άστα να πάνε, γι αυτό και συμβουλεύω όλους τους συναδέλφους για ότι παράνομο διαπιστώνουν οτι συμβαίνει...
ΓΡΑΠΤΩΣ στην αναφορά με μειλάκι στη διεύθυνση ...

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 10 Οκτ 2024, 19:47

βοθρατζης έγραψε:
10 Οκτ 2024, 19:35
micmic έγραψε:
10 Οκτ 2024, 19:27
για ποιο λόγο αυτοδικία; από τους καθηγητές; μην είσαστε χαζοί
κάντε το μαλάκα και γράφτε τους, κυριολεκτικά όμως
και αυτούς και το γαμωυπουργείο και τους γαμογονείς τους

το βράδυ να γυρνάς σπίτι σου ολόκληρος... αυτό μετράει
και να περιμένεις τη σύνταξη, γιατί δεν πρέπει να τους χαρίσεις τίποτα
σήμερα έκανα μάθημα σε νεότερο συνάδελφο πως θα ξεσκίσει ένα καραγκιόζη διεθυντάκο που τον υποτιμά , παραβαίνοντας το νόμο και την αρχαιότητα
ρε γάμα τους να μάθουν
Είπαμε ,γίναμε εκπαιδευτικοί γιατί αγαπάμε το μάθημα και τους μαθητές.
Ούτε παιδονόμοι, ούτε αστυφύλακες θα γίνουμε.
Από κει και πέρα ,αν χρειαστεί και την ΕΥΠ ( ως πρώην) θα επιστρατεύσουμε ,για να σφίξουν οι κώλοι.
Έχουσι γνώσιν οι φύλακες.

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dr Socrates » 10 Οκτ 2024, 22:56

βοθρατζης έγραψε:
10 Οκτ 2024, 19:45
θυμάστε πριν χρόνια ένα εκπαιδευτικό αναπληρωτή που παραιτήθηκε γιατί του επιτέθηκαν τα καθίκια οι μαθητές;
και ο άνθρωπος έγραψε μαι επιστολή παραίτησης που βούρκωνες να τη διαβάζεις
δεν ξέρω αν την βρει κανένας ακόμα, ποτέ δεν δικαιώθηκε ο άνθρωπος ούτε στηρίχτηκε απο κανένα υπουργείο αλλά το πιο ξεφτύλικο που με έκανε να τους σιχαθώ ήταν ότι βγήκε η ξεφτύλω η κερατέως και είπε το αμίμητο..
"και που να το ξέρουμε ότι έγινε τέτοιο μεμονωμένο περιστατικό, δεν είχαμε κάποια γραπτή αναφορά στην διεύθυνση,,,,"
Yπαρχει και αυτη εδω η επιστολη απο ενα εκπαιδευτικo

«Εδώ μάθημα δε κάνεις. Δε κάνει κανείς. Θα μας βάλεις όλους ένα 12 όπως όλοι και άντε.., εντάξει ρε;»
Χρήστος Κάτσικας
Αν και δεν είμαστε από αυτούς που πέφτουν από τα σύννεφα, πραγματικά, μας σόκαρε η Επιστολή του αναπληρωτή εκπαιδευτικού για την κατάσταση που αντιμετώπισε σε ένα ΕΠΑΛ της χώρας.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3973 ... s-oloi-kai

απο το νημα
Σχολεία της ΟΥΑΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ το 2023.....

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών