Στύξ έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 17:06
βοθρατζης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 16:42
Στύξ έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 15:24
Ξέχασα να σημειώσω επίσης ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ και στους μαλακισμένους γονείς των κωλόπαιδων.
Κι ας πήγαινα κι ισόβια ,χαλάλι.
ΣΣ: Υποτίθεται ότι ο νέος νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές για σωματική ή λεκτική βία κατά εκπαιδευτικών
και σε γονείς και σε μαθητές.
ΠΑΠΑΡΙΑ ,ανεφάρμοστος θα μείνει..
μπορώ να βοηθήσω
κι ότι ήθελα κάτι κινούμενους στόχους στο πεδίο βολής....

Ήδη δέχομαι απειλές φίλε ,επειδή προσπαθώ να κάνω μάθημα και να μην επιτρέψω να γίνει η τάξη μπουρδέλο απ' τους.. "ευπαθείς".
Αν καταφέρω να βγάλω τη χρονιά και δε με βρουν σε κάνα χαντάκι,έχει καλώς.
Αν κάνω καιρό να ξαναγράψω ,να ζήσετε να με θυμάστε...
Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το χωνέψουν όλοι όσοι είναι έξω απο τα σχολεία, σου λέει είσαι βλάξ που κάθεσαι και τα ανέχεσαι
που να καταλάβουν τι συμβαίνει
Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος για ηρωισμούς. Κανένας δεν θα στο αναγνωρίσει. Εκτός και είσαι ακόμα διευθυντής και δεν μπορείς να φανείς.Αλλά και πάλι τα ξέρεις τι να στα λέω; το θέμα είναι θες να επιστρέψεις σπιτάκι σου; θες να έχεις ακόμα αυτοκίνητο; ή θες το κάθε κάθαρμα να στο καίει να σου παρενοχλεί τα παιδιά σου;
εδώ σου λέω μπροστά στον αστυνομικό διοικητή το καθίκι μου έλεγε ότι θα μου σκοτώσει την μάνα τον πατέρα την γυναίκα το παιδί και ο μαλάκας χαζογέλαγε γιατί σκεφτόταν πως θα γλυτώσει και θα μπαλώσει την κατάσταση.
Παρακάτω, τι θες και το σκέφτεσαι; πες μου για ποιο λόγο να προσπαθήσεις...!!!!!!!!!!!!
για το γαμωυπουργείο που μας έχει χεσμένους; το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην παραπονεθούν οι γονείς και κάνουν καμία μύνηση. Ετσι κι εσείς κύριοι.;;;; ε λοιπόν έτσι κι εμείς,,!!!!!!!!!! στ αρχίδια μας
τι να σου πω , πλέον έχω αράξει στο εσπερινό βάζω κόσμο σε δουλειές κάθομαι με μαθητές που εκτιμούν το κάνω και όχι με κακομαθημένα καθίκια. Φρόντισε κι εσύ το ίδιο , δεν αξίζει γι αυτά τα καθάρματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?