Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τα πιτσιρίκια έχουν λαλήσει
Αυτά βλέπουν γύρω τους, αυτά αντιγράφουν τα πιτσιρίκια.
Πρόκειται για γαΪδούρια. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι αν τους πονέσει η τσέπη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Να πονέσει η τσέπη τίνος; Του πιτσιρικά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Rocco Siffredi έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 11:52και τα video games ξεχασεςΓάταρος έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 10:58Ναί μεν όλοι αυτοί προέρχονται από μπουρδελοεικογένειες αλλά φταίει και η τραπ. Και ναί, τα ίδια λέγανε πιο παλιά για το ρεμπέτικο ή για τη ροκ, αλλά η μουσική αδιαμφισβήτητα είναι ένας παράγοντας που πλάθει συνειδήσεις. Από τη στιγμή που μικρά παιδιά μεγαλώνουν με την κουλτούρα της θεοποίησης των εγκληματιών, πώς πιστεύαμε ότι θα καταλήξουν;
τι μουσικη ακουγε η νοελαια και τι στιχους ειχανε το πανκ το μεταλ κλπ μην τρελαθουμεαπλα εχουμε μπαρμπαδεψει και ψιλοξεχναμεhades έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 07:22Πάντως μεταξύ πιτσιρικιων έχει σκληρύνει αρκετά η φάση Πριν από τέσσερις μήνες κάτι ανήλικα απήγαγαν στην ουσία ένα άλλο παιδί από Καλαμαριά και βρέθηκε δυτικά Βέβαια τους μάζεψε.η ασφάλεια και έκαναν και δύο μέρες κρατητήριο Όπως και σκηνικά με αγέλες που ψάχνονται για τσαμπούκα Μεχρι και στο λουνα παρκ έχω πετύχει δυο παρέες να δερνονται ανηλεώς μπροστά σε όλους
Ότι και να λέμε δεκαετία του ενενήντα δεν είχαμε τόσα χοντρά σκηνικά και όταν είχε μεγάλους κάναμε την πάπια Τώρα δεν ακούνε και δεν φοβούνται Παλιά σκεφτόμουν ότι στην μαλακια που θα κάνεις θα φας και καμιά μπάτσα από μεγαλύτερο και μετά δύο απο τους γονείς Τώρα;
Και τα λέω αυτά εγώ που μεγάλωσα στο τρίγωνο Πολίχνη Νεάπολη μέ τον Στρεμπενιώτη κοντά τα ΕΠΑΛ στην Σταυρούπολη και ΟΑΕΔ ποιο κάτω στην Λαγκαδά και ήμουνα αρκετά στα αρχιδια μου ως Αρειανός να κυκλοφορω νυχθημερόν με.μπλουζακια σουπερ3 στην γειτονιά και να έχω σκηνικά
το σκηνικο που περιγραφει ο Οττο δεκαετιες 80 και 90 φαντασου το σε τεχνικα λυκεια εκεινης της εποχης πολυ ευκολα θα τις ειχε μαζεψει, θα του ειχανε σπασει τα αμαξι κλπτο μονο σιγουρο οτι οι σημερινοι 18αρηδες θα κλαινε οταν φτασουν 40+ για τους τοτε νοελαιους οτι εχουνε ξυφυγει και τα σχετικα
Δλδ την δεκαετία το 80 η 90 να την έπεφταν σε έναν σαραντάρη γιατί τους είπε να πάνε ποιο εκεί; Δεν νομίζω
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Rocco Siffredi
Αυτό μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Σπάνια δουλεύει η ευγένεια.Scouser έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 11:02Πολύ λάθος χειρισμός. Έπρεπε να κατεβάσεις παράθυρο και να του πεις με χαμόγελο ''φίλε μου, μήπως θα ήταν εύκολο να κάνεις λίγο μπροστά για να περάσω;''. Αν επέμενε με κάποια εξυπνακίστικη ή ακόμα και υβριστική απάντηση, έπρεπε να επιμείνεις και εσύ χαμογελαστά και ευγενικά. Γενικά η ευγένεια και το χαμόγελο μπροστά στη γαϊδουρινή συμπεριφορά αφοπλίζουν, δεν ξέρουν πώς να τα χειριστούν τα μούλικα ναυάγια που φαντάζονται ότι ο στόχος της ζωής είναι να κάνουν outthug οποιονδήποτε συναντάνε. Εξυπακούεται ότι στην πολύ σπάνια περίπτωση που κάποιος πάει να απλώσει χέρι και δεν μπορείς να το σκάσεις, δεν κρατάς πίσω τίποτα, του/τους γαμάς τα πέταλα όσο μπορείς.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:30
Μετά από κάνα λεπτό περίπου του λέω "τι θα γινει ρε μεγαλε ; "
Όπως και να'χει, φεύγεις, δεν μπλέκεις. Δεν ξέρεις τη μούρλα του αλλουνού. Είτε είναι ενήλικος, είτε ανήλικος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Communio Sancta έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:43Ναι, ρε συ. Και διαολίστηκα, έλαγα μέσα μου, πού μαλακίζεται η αστυνομία; Αλλά καλά έκανες.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:42Ναι, δεν ξέρεις τι διαολο κουβαλανε ή πόσο θα το τραβήξουν.Communio Sancta έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:37Πολύ καλά έκανες. Σήμερα με έστειλε η οικογένεια να πάω σουβλάκια. Πήγα με το αμάξι ως εκεί που κάνουν υποτίθεται κανονικά σουβλάκια με πίτα, και μου κάναν τσαμπουκά στο πάρκινγκ 7-8 Αραβάκια κανονικά έπρεπε να τα στείλω στη Συρία με πτήση απέλασης, αλλά έκανα την κότα.

Όταν δεις το όπλο στη μούρη, σε μια μαγκιά, για παράβαση του ΚΟΚ, απλά λες ευχαριστώ, ενώ έχεις δει όλα τα έργα. Μην το ξαναπω. Μας έχω ''σώσει'' με τον δικό μου, σε φάση που αν έβριζα, θα είχαμε φάει πιστολιά και τώρα θα βλέπαμε τα ραδίκια ανάποδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σίγουρα όταν είσαι προκλητικός δεν θα είσαι μόνο μια φορά και κάποτε θα την πατήσεις. Μάγκας είναι αυτός που θα πει συγνώμη φεύγω να περάσεις, λάθος που το έβαλα εδώ.Ερμής έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 11:22Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το αποτέλεσμα μετράει όμως.Σέλευκας έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 10:54Μια φορά σε προβλήτα σε λιμανάκι ένας εικοσάχρονος με την παρέα του πάρκαρε στο μόνο σημείο που μπορούσε κάποιος να κάνει αναστροφή. Αν δεν έφευγε έπρεπε να κάνει με όπισθεν όλη την πορεία για να βγει, κάτι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν το IQ να το καταλάβουν. Οι περισσότεροι δεν τους έλεγαν τίποτε και έκαναν όπισθεν. Ένας ψαράς κουρασμένος κατέβηκε από το καΐκι του μπήκε στο αμάξι και όταν έφτασε εκεί τους λέει ευγενικά να κάνουν λίγο μπροστά να κάνει αναστροφή. Και του απαντάνε "σπάζεσαι;" Αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν αμίλητος. Την άλλη μέρα ακούσαμε ότι τους έσπασαν τα κόκκαλα σε μια ερημική τοποθεσία. Έχει επτά χρόνια. Δεν ξέρω αν σχετίζεται.
Το σίγουρο είναι πως εκεί έξω όταν κάνεις μαγκιτσες, θα υπάρχει και ο πιο μάγκας πάντα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Έχω άλλη άποψη/εμπειρίες.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 12:44Αυτό μπορεί να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Σπάνια δουλεύει η ευγένεια.Scouser έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 11:02Πολύ λάθος χειρισμός. Έπρεπε να κατεβάσεις παράθυρο και να του πεις με χαμόγελο ''φίλε μου, μήπως θα ήταν εύκολο να κάνεις λίγο μπροστά για να περάσω;''. Αν επέμενε με κάποια εξυπνακίστικη ή ακόμα και υβριστική απάντηση, έπρεπε να επιμείνεις και εσύ χαμογελαστά και ευγενικά. Γενικά η ευγένεια και το χαμόγελο μπροστά στη γαϊδουρινή συμπεριφορά αφοπλίζουν, δεν ξέρουν πώς να τα χειριστούν τα μούλικα ναυάγια που φαντάζονται ότι ο στόχος της ζωής είναι να κάνουν outthug οποιονδήποτε συναντάνε. Εξυπακούεται ότι στην πολύ σπάνια περίπτωση που κάποιος πάει να απλώσει χέρι και δεν μπορείς να το σκάσεις, δεν κρατάς πίσω τίποτα, του/τους γαμάς τα πέταλα όσο μπορείς.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:30
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φιλε εχεις δικιο.Ερμής έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 11:22Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το αποτέλεσμα μετράει όμως.Σέλευκας έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 10:54Μια φορά σε προβλήτα σε λιμανάκι ένας εικοσάχρονος με την παρέα του πάρκαρε στο μόνο σημείο που μπορούσε κάποιος να κάνει αναστροφή. Αν δεν έφευγε έπρεπε να κάνει με όπισθεν όλη την πορεία για να βγει, κάτι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν το IQ να το καταλάβουν. Οι περισσότεροι δεν τους έλεγαν τίποτε και έκαναν όπισθεν. Ένας ψαράς κουρασμένος κατέβηκε από το καΐκι του μπήκε στο αμάξι και όταν έφτασε εκεί τους λέει ευγενικά να κάνουν λίγο μπροστά να κάνει αναστροφή. Και του απαντάνε "σπάζεσαι;" Αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν αμίλητος. Την άλλη μέρα ακούσαμε ότι τους έσπασαν τα κόκκαλα σε μια ερημική τοποθεσία. Έχει επτά χρόνια. Δεν ξέρω αν σχετίζεται.
Το σίγουρο είναι πως εκεί έξω όταν κάνεις μαγκιτσες, θα υπάρχει και ο πιο μάγκας πάντα.
Πρεπει ο ανθρωπος να ειναι διακριτικος. Γιατι αμα πουλας μαγκιες στον οποιονδηποτε μπορει να το φας το κεφαλι σου.
Ο αλλος μπορει να εχει βγει απο τη φυλακη, ο αλλος μπορει να ειναι ψυχοπαθης, ο αλλος να κουβαλαει κανα 45αρι μαζι του. Δε ξερεις τι ειναι ο αλλος.
Παντως για το θεμα του νηματος, η νεολαια παει κατα διαολου. Σκουλαρικια, τατουαζ, τσοντες, αισχη, τσαμπουκαδες στον οποιονδηποτε κτλ κτλ. Κριμα στους γονεις. Πρεπει η αστυνομια να γινει πιο αυστηρη. Να κλανουν μεντες αμα δουν αστυνομια.
Εδω και 3 χρονια στη πολη μου, ειχαν σπασει στο ξυλο εναν αστυνομικο κατι νεολαιοι. Και το συζηταγα με εναν αμερικανο, και μου ειπε οτι αν αγγιξεις αστυνομικο στην Αμερικη τρως σφαιρες. Δεν αστειευονται εκει. Σε ξετιναζουν . Οχι οπως εδω φρου φρου και αρωματα. Ειναι ξεφτιλα να δερνεται αστυνομικος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- hellegennes
Χer είσαι; Μετά το '80 δεν γεννήθηκες;Green Dragon έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:04Άντε πνιγείτε ρε!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 11:54Mike Bassett έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 09:54
Τα μπουμπούκια αυτά είναι η Gen Z. Οι γονείς τους είναι η Gen X, ίσως η πιο Ι5 γενιά, χειρότεροι και από τους Millennials...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι ζούμερς έχουν πολλές ομοιότητες με τους Χers
Οι millenials έχουν πολλές ομοιότητες με τους Boomers.
Οι millenials έχουν πολλές ομοιότητες με τους Boomers.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Δεν το είπα ως χαρακτηρισμό. Όταν τη λες σε έναν από μια τέτοια παρέα, μπορεί να το εκλάβει ότι πας να τον ξεφτιλίσεις μπροστά στην παρέα του. ενδεχομένως κ μπροστά στη γκόμενά τουFeindflug έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 15:40Έχεις δίκιο, τύπε. Όχι όμως για τον χαρακτηρισμό αγελαία ζώα, αλλά για την προσβολή.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 07:27Otto Weininger έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 01:30Έξω από το ΕΠΑΛ καμια 10ρια μαλακιστήρια κάθονται στα σκαλιά και στο πεζοδρόμιο.
Ο ένας κάθεται πάνω στο μηχανάκι του και σιγά σιγά όπως μιλάει στους άλλους το σπρώχνει με τα πόδια προς τα πίσω μέχρι που βγήκε στην μέση του δρόμου.
Φρενάρω, περιμένω λίγο, λεω θα ξεκινήσει να φύγει.
Στα παπαρια του, μίλαγε ακόμα.
Ε, αυτό ήταν. Κυκλωσαν το αυτοκίνητο σαν υαινες.
"Κατεβα ρε πουστη κλπ".
Δεν προσβάλουμε ποτέ τα διάφορα αγελαία ζώα μπροστά στην αγέλη τους. Έπρεπε να περιμένεις.
- EKPLIKTIKOS
Αποκλείεται, τύπεRocco Siffredi έγραψε: ↑05 Απρ 2025, 12:29με φραση "τι θα γινει ρε μεγαλε" σε τπτ μουσατους μαλλιαδες μεταλαδες πανκηδες και τα σχετικα πανευκολα
Στη δεκαετία του 90, οι μαθητές τεχνικού μπορεί να έπιναν πρέζα, να έκαναν τσαντιες, να έδερναν εμάς τις φλωρουμπες του γενικού για χαβαλέ, να καταχεριαζαν που κ που κ κάνα καθηγητή, αλλά στον αβερατζ σαραντάρη είχαν σίγουρα κάποιο σεβασμό..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν λάλησει στο βρωμο ΚΚΕ. Κατηγορούν τους καταδρομείς για ρατσισμό
από southern » 31 Δεκ 2023, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
03 Ιαν 2024, 22:03
-
-
- 181 Απαντήσεις
- 3745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Φεβ 2025, 14:10