Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nito
Επικοινωνία:

Re: Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito » 31 Ιαν 2019, 21:34

Οι Αμβρόσιος, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης πρέπει να καθαιρεθούν. Τους έκαναν φίρμες ο Κανάκης και καλαμοκαβαλήθηκαν άσχημα.
Πάντως αν έχει λόουερ ο χωροφύλαξ μπορεί να ψαχτεί για μεταγραφή εδώ: www.godhatesfags.com

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 31 Ιαν 2019, 21:44

DIOMEDESGR έγραψε:
31 Ιαν 2019, 20:31
Nandros έγραψε:
31 Ιαν 2019, 20:24
Αιθίοπας είναι και δεν έχει σπουδάσει εδώ. Οπότε πάλι καλά!
.
Οι Αιθίοπες δεν έχουν πρόσβαση, σε αυτόματη μετάφραση, εγώ παλεύω με τον αυτόματο μεταφραστή κάθε μέρα γιατί μου αλλάζει αυτά που θέλω να γράψω.....

Τέλος πάντων, δεν τον αποπαίρνουμε για τα λαθάκια, απλώς το διασκεδάζουμε λιγάκι.
Αυτό.Χιουμοριστικά το έγραψα.Στο διαδικτυακό κόσμο χαρακτηρίζομαι ως grammar nazi και αυτό δεν είναι καλό :003:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιαν 2019, 21:45

Spiros252 έγραψε:
29 Ιαν 2019, 00:11
gassim έγραψε:
29 Ιαν 2019, 00:00
Σκεφτείτε οτι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σας ή ο παππούς σας που μεγάλωσε σε έναν τόσο διαφορετικό κόσμο. Θα του πηγαινατε κόντρα;

Σαν τον άλλον που προσπαθούσε να χειραγωγήσει το ποίμνιο του λέγοντας οτι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες και οτι τάχα μου του το είχε πει ενας επιστήμονας. Ε είναι να ξεσυνορίζεσαι τον κακομοίρη;
Δεκτό, αλλά η εκκλησία ως σύνολο / ιεραρχία τί κάνει; Δεν θα έπρεπε να έχει λάβει μέτρα; Δεν είναι απλά ένας άνθρωπος, είναι λειτουργός και κηρύττει μίσος.
Πρόσεξε ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν καθημερινά οι ...μισοί έλληνες.
Πόσες φορές έχεις διαβάσει εδώ μέσα "φτύστε τους κομμουνιστές/αναρχικούς/εθνικιστές κλπ";
Προσωπικά έχω διαβάσει πολύ χειρότερα. Όμως κανείς δεν το έκανε θέμα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται θέμα απλά και μόνο επειδή είναι ιερέας κι επειδή έπεσε στη μόδα του δήθεν αντιρατσιστικού κύματος.

Αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα προηγούμενο: να κυνηγιόμαστε για χρήση μεταφορικών ή και ειρωνικών εκφράσεων με πρόσχημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Επιπλέον, είναι πιθανόν με αυτό τον τρόπο ο συγκεκριμένος να ηρωποιηθεί σε μερίδα του λαού ως το "θύμα μίας διαστροφικής προπαγάνδας" κι ως "θύμα φίμωσης".

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 31 Ιαν 2019, 23:20

Μην εξισώσεις ρε συ stavmanr το φορουμ με την εκκλησία. Έλεος!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 01 Φεβ 2019, 09:48

Spiros252 έγραψε:
31 Ιαν 2019, 23:20
Μην εξισώσεις ρε συ stavmanr το φορουμ με την εκκλησία. Έλεος!
:lol:
Εννοείς ότι στα φόρα γράφονται πιο χαλαρές κουβέντες από εκείνες του Αμβρόσιου;
Μόλις διάβασα νήμα "Πυροβολήστε τους μοτοσυκλετιστές"... (ή κάπως έτσι), το οποίο αν εξεταστεί με την ίδια αυστηρότητα και κυριολεξία καταλαβαίνεις πώς θα ερμηνευτεί.

Το νόημα της παρέμβασής μου δεν είναι να προσβάλλω κανένα φόρουμ. Είναι να καταδείξω πόση υποκρισία βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη καταδίκη, όχι στο δικαστήριο, αλλά στις συζητήσεις μας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε "προσβολή" ομοσεξουαλικών από ιερέα. Έχω διαβάσει τρισχειρότερα από οπαδούς της ομοσεξουαλικότητας προς ιερείς ή και τους χριστιανούς γενικότερα για τα οποία κανείς δεν λέει κουβέντα.
Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τί εννοώ.

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 01 Φεβ 2019, 10:27

Papa John έγραψε:
31 Ιαν 2019, 21:44
DIOMEDESGR έγραψε:
31 Ιαν 2019, 20:31
Nandros έγραψε:
31 Ιαν 2019, 20:24
Αιθίοπας είναι και δεν έχει σπουδάσει εδώ. Οπότε πάλι καλά!
.
Οι Αιθίοπες δεν έχουν πρόσβαση, σε αυτόματη μετάφραση, εγώ παλεύω με τον αυτόματο μεταφραστή κάθε μέρα γιατί μου αλλάζει αυτά που θέλω να γράψω.....

Τέλος πάντων, δεν τον αποπαίρνουμε για τα λαθάκια, απλώς το διασκεδάζουμε λιγάκι.
Αυτό.Χιουμοριστικά το έγραψα.Στο διαδικτυακό κόσμο χαρακτηρίζομαι ως grammar nazi και αυτό δεν είναι καλό :003:
Ο ίδιος πάντως σε συζήτηση σε αυτό το φόρουμ δήλωσε ότι δεν αυτο προσδιορίζεται ως Αιθιοπας(αφού δεν υπάρχει Αιθιοπικό έθνος επειδή στην Αιθιοπία ζούνε πολλές διαφορετικές εθνικότητες με διαφορετική γλώσσα, θρησκεία κτλ). Αυτοπροσδιορίζεται ως Τιγρανιανος: Tigrayan @ Βρέθηκε μαζικός τάφος 34 Αιθιόπων χριστιανών στην Λιβύη
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών