Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος για το «Φτύστε τους ομοφυλόφιλους» ο Αμβρόσιος
Οι Αμβρόσιος, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης πρέπει να καθαιρεθούν. Τους έκαναν φίρμες ο Κανάκης και καλαμοκαβαλήθηκαν άσχημα.
Πάντως αν έχει λόουερ ο χωροφύλαξ μπορεί να ψαχτεί για μεταγραφή εδώ: www.godhatesfags.com
Πάντως αν έχει λόουερ ο χωροφύλαξ μπορεί να ψαχτεί για μεταγραφή εδώ: www.godhatesfags.com
Αυτό.Χιουμοριστικά το έγραψα.Στο διαδικτυακό κόσμο χαρακτηρίζομαι ως grammar nazi και αυτό δεν είναι καλόDIOMEDESGR έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 20:31Οι Αιθίοπες δεν έχουν πρόσβαση, σε αυτόματη μετάφραση, εγώ παλεύω με τον αυτόματο μεταφραστή κάθε μέρα γιατί μου αλλάζει αυτά που θέλω να γράψω.....
Τέλος πάντων, δεν τον αποπαίρνουμε για τα λαθάκια, απλώς το διασκεδάζουμε λιγάκι.

Πρόσεξε ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν καθημερινά οι ...μισοί έλληνες.Spiros252 έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 00:11Δεκτό, αλλά η εκκλησία ως σύνολο / ιεραρχία τί κάνει; Δεν θα έπρεπε να έχει λάβει μέτρα; Δεν είναι απλά ένας άνθρωπος, είναι λειτουργός και κηρύττει μίσος.gassim έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 00:00Σκεφτείτε οτι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σας ή ο παππούς σας που μεγάλωσε σε έναν τόσο διαφορετικό κόσμο. Θα του πηγαινατε κόντρα;
Σαν τον άλλον που προσπαθούσε να χειραγωγήσει το ποίμνιο του λέγοντας οτι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες και οτι τάχα μου του το είχε πει ενας επιστήμονας. Ε είναι να ξεσυνορίζεσαι τον κακομοίρη;
Πόσες φορές έχεις διαβάσει εδώ μέσα "φτύστε τους κομμουνιστές/αναρχικούς/εθνικιστές κλπ";
Προσωπικά έχω διαβάσει πολύ χειρότερα. Όμως κανείς δεν το έκανε θέμα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται θέμα απλά και μόνο επειδή είναι ιερέας κι επειδή έπεσε στη μόδα του δήθεν αντιρατσιστικού κύματος.
Αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα προηγούμενο: να κυνηγιόμαστε για χρήση μεταφορικών ή και ειρωνικών εκφράσεων με πρόσχημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Επιπλέον, είναι πιθανόν με αυτό τον τρόπο ο συγκεκριμένος να ηρωποιηθεί σε μερίδα του λαού ως το "θύμα μίας διαστροφικής προπαγάνδας" κι ως "θύμα φίμωσης".
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μην εξισώσεις ρε συ stavmanr το φορουμ με την εκκλησία. Έλεος!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking

Εννοείς ότι στα φόρα γράφονται πιο χαλαρές κουβέντες από εκείνες του Αμβρόσιου;
Μόλις διάβασα νήμα "Πυροβολήστε τους μοτοσυκλετιστές"... (ή κάπως έτσι), το οποίο αν εξεταστεί με την ίδια αυστηρότητα και κυριολεξία καταλαβαίνεις πώς θα ερμηνευτεί.
Το νόημα της παρέμβασής μου δεν είναι να προσβάλλω κανένα φόρουμ. Είναι να καταδείξω πόση υποκρισία βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη καταδίκη, όχι στο δικαστήριο, αλλά στις συζητήσεις μας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε "προσβολή" ομοσεξουαλικών από ιερέα. Έχω διαβάσει τρισχειρότερα από οπαδούς της ομοσεξουαλικότητας προς ιερείς ή και τους χριστιανούς γενικότερα για τα οποία κανείς δεν λέει κουβέντα.
Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τί εννοώ.
Ο ίδιος πάντως σε συζήτηση σε αυτό το φόρουμ δήλωσε ότι δεν αυτο προσδιορίζεται ως Αιθιοπας(αφού δεν υπάρχει Αιθιοπικό έθνος επειδή στην Αιθιοπία ζούνε πολλές διαφορετικές εθνικότητες με διαφορετική γλώσσα, θρησκεία κτλ). Αυτοπροσδιορίζεται ως Τιγρανιανος: Tigrayan @ Βρέθηκε μαζικός τάφος 34 Αιθιόπων χριστιανών στην ΛιβύηPapa John έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:44Αυτό.Χιουμοριστικά το έγραψα.Στο διαδικτυακό κόσμο χαρακτηρίζομαι ως grammar nazi και αυτό δεν είναι καλόDIOMEDESGR έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 20:31Οι Αιθίοπες δεν έχουν πρόσβαση, σε αυτόματη μετάφραση, εγώ παλεύω με τον αυτόματο μεταφραστή κάθε μέρα γιατί μου αλλάζει αυτά που θέλω να γράψω.....
Τέλος πάντων, δεν τον αποπαίρνουμε για τα λαθάκια, απλώς το διασκεδάζουμε λιγάκι.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν οι LOATKI τα χώνουν σε ομοφυλόφιλους
από Αρίστος » 22 Ιαν 2024, 15:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
23 Ιαν 2024, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
14 Οκτ 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
12 Ιουν 2024, 19:18