Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 15:09

Ασέβαστος έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:54
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:12
Ασέβαστος έγραψε:
03 Μαρ 2023, 13:49

εδω ο ανθρωπακος που εχασε πατερα κι αδερφο, μεσα στη μουρλα του, λεει κατι σαν "ε, ενα λαθος εκανε" κι εσυ λες τι ωραια που τα λεει.

ποιος αλλος πρεπει να πληρωσει λοιπον;και ποσο, για ποιο σφαλμα του; ονομα, συγκεκριμμενο, οχι "η ποτανα η κενωνια" η αλλο αφηρημενο.
Ο Υπουργός μεταφορών στον οποίο έκαναν εξώδικο οι εργαζόμενοι προειδοποιώντας για επικείμενο δυστύχημα.

Και ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων έλεγε από τη Βουλή ντροπή σε όποιον θέτει θέμα ασφάλειας. Τον Φεβρουάριο.

Οκ; Ήταν αρκετά συγκεκριμένο;

στ αληθεια πιστευεις οτι η ευθυνη αυτου του παπαρα ειναι κατι παραπανω απο το να τον παραιτησουν και να βαλουν τον επομενο παπαρα; οτι υπαρχει, η θαπρεπε να υπαρχει, δικαστηριο στον πλανητη που θα τον εβαζε φυλακη; οτι συγκρινεται με καποιον τροπο το λαθος του με το λαθος του σταθμαρχη;
Αυτό, και ακριβώς όπως το διατύπωσες, πιστεύω είναι το κεντρικό πρόβλημα στη λειτουργία και σκέψη του μέσου Έλληνα. Πραγματικά πολύ πετυχημένα το έγραψες. :goodpost:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 15:10

sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:00
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:49
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:47

Αυτό το λες εσύ και ο vantono και φοβάμαι οι περισσότεροι Έλληνες. Είναι όμως λάθος ο συσχετισμός και αν θέλεις τη γνώμη μου παίζει το παιχνίδι των κομματικών όλων των πλευρών, που ενδιαφέρονται να τα ανακατέψουν.

Ο σταθμάρχης θα δικαστεί μόνον για την ευθύνη του! Δεν πρόκειται να δικαστεί για τις παραλείψεις στο σύστημα ασφαλείας, οπότε δεν παίζει να του τα φορτώσουν όλα.

Το αν θα γίνει έρευνα προς τα εκεί θα δείξει. Προσωπικά σαφώς πιστεύω ότι πρέπει και θέλω να γίνει. Και έπρεπε να είχε γίνει από προηγούμενα "ψιλοατυχήματα", όπου είχαμε κανέναν μηχανοδηγό σκοτωμένο... ψιλοπράμματα δηλαδή, ποιος νοιαζόταν...
Δε θα του φορτώσουν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα ρε συ, δεν εννοούμε αυτό, το μένος του κόσμου θα φορτωθεί μαζί με τίποτα 15 χρόνια φυλακή και θα έρχεσαι εσύ να μου λες σε πέντε χρόνια ότι μου είπες και για το Σάμινα ! Μα μπήκε φυλακή ο πλοίαρχος μου είπες.
Χωρίς παρεξήγηση, η οργή προς πάσα κατεύθυνση κάτι σημαίνει που δεν σχετίζεται με το δυστύχημα.

Τελικά τι ακριβώς ζητάς, να πάει ο πρώην Υπουργός φυλακή; Με ποια κατηγορία; Εάν δεν είχε δόλο ή δεν λαδώθηκε δεν πρόκειται. Εάν αγνόησε τα υπομνήματα μπορεί να τιμωρηθεί, όχι όμως τόσο όσο φαντάζεσαι. Ακριβώς αυτό συνέβη με τον CEO στο Σάμινα. Εκείνος είχε την νομική ευθύνη και όχι ο λεφτάς εφοπλιστής.

Και αυτοί των προηγούμενων κυβερνήσεω; Κορυδαλλό και αυτοί;

Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν σε καλύπτουν οι νόμοι, που σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με την έννομο τάξη και μόνο αν πας σε αναρχική ομάδα που τα σπάει θα ησυχάσεις, τουλάχιστον αρχικά. Το δυσάρεστο είναι ότι αρκετοί νοιώθουν έτσι γι' αυτό έγραψα πιο πάνω ότι η θλίψη είναι η υγιής αντίδραση στο συμβάν, η οργή κρύβει περίπλοκο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θα καταλήξουν όλοι Κορυδαλλό και ποιοι θα είναι αυτοί, αυτό που ζητάω είναι να τους ψάξουν έναν έναν και αν και όπου υπάρχει ευθύνη να αποδοθεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 03 Μαρ 2023, 15:10

Nostalgia έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:05
Αληθευει οτι δικηγορος της τραινοσε ειναι ο υιος Ντογιακος;
Ηταν νομικός σύμβουλος στην τραινοσε αλλά και στο υπουργείο μεταφορών/υποδομών

τι είναι διαπλοκή μπαμπα;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Μαρ 2023, 15:11

https://www.iefimerida.gr/ellada/anakoi ... -sta-tempi

Ο μεσαίος,ο Ζηλιασκόπουλος,όπως έγραψα είναι αυτός που ήλθε από την Αμερική επί ΓΑΠ για να εξυγιάνει τον ΟΣΕ με την έλευση της τρόικας.
Θεωρείται επιτυχημένος διότι ισορρόπησε τον προυπολογισμό που είχε φθάσει σε τεράστιο έλλειμμα επί του προηγούμενου εξαδέλφου Λιάπη που δεν χάλαγε χατήρι. :D
Βέβαια για να γίνει αυτό έδιωξε πάνω από τους μισούς με μετατάξεις,έκοψε όλα τα δρομολόγια εξωτερικού και πολλές ζημιογόνες γραμμές.
Ο Πρόεδρος είναι βέβαια νομικός,άρα τεχνικά άσχετος.Ο άλλος προφανώς ξέρει από συγκοινωνίες αλλά άγνωστον τι άλλο εξειδικευμένο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 15:12

Orion22 έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:10
Nostalgia έγραψε:

Θα βγω για λίγο μέχρι να ηρεμήσω, αν δεν τα καταφέρω θα το καταλάβετε όλοι από τις χριστοπαναγίες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 15:12

sharp έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:56
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:53

Μην ανησυχείς, ξέρουν οι αστυνομικοί να σε κάνουν να ομολογήσεις όταν είσαι ένοχος. Το τρίτος πώς το λες, τον είδες, πώς ήταν, τι φορούσε; Οπότε πέφτεις σε αντιφάσεις και τελείωσε η ιστορία.
Δεν είπα να πει ότι μπήκε ένας τρίτος. Είπα ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ αν γύρισε κλειδί εφόσον δεν υπάρχει κάμερα. Και που ξέρεις ότι δεν μπήκε ένας τρίτος? Θα μπορούσε να λέει ότι εγώ το γυρίσα και να εμμένει και να μην υπάρχει καμία απόδειξη για τίποτα. Η ομολογία του τον δενει.
Το ενδεχόμενο της πλάνης πάντα υπάρχει. Από την άλλη η σωστή ανάκριση περιλαμβάνει όλες τις εκδοχές, οπότε ρωτούνται μάρτυρες αν είδαν κανέναν να πηγαίνει προς το κλειδί, παίρνονται ίχνη από τη σήμανση που μπορεί να περιέχουν αποτυπώματα στο έδαφος (ξέρουν αυτοί πότε είναι φρέσκα) κλπ. Μα καλά, αστυνομικά δεν βλέπεις/διαβάζεις; :003:
Ποιοί μάρτυρες?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 15:13

Cecily Anne έγραψε:
sharp έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:49

Δε θα του φορτώσουν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα ρε συ, δεν εννοούμε αυτό, το μένος του κόσμου θα φορτωθεί μαζί με τίποτα 15 χρόνια φυλακή και θα έρχεσαι εσύ να μου λες σε πέντε χρόνια ότι μου είπες και για το Σάμινα ! Μα μπήκε φυλακή ο πλοίαρχος μου είπες.
Χωρίς παρεξήγηση, η οργή προς πάσα κατεύθυνση κάτι σημαίνει που δεν σχετίζεται με το δυστύχημα.

Τελικά τι ακριβώς ζητάς, να πάει ο πρώην Υπουργός φυλακή; Με ποια κατηγορία; Εάν δεν είχε δόλο ή δεν λαδώθηκε δεν πρόκειται. Εάν αγνόησε τα υπομνήματα μπορεί να τιμωρηθεί, όχι όμως τόσο όσο φαντάζεσαι. Ακριβώς αυτό συνέβη με τον CEO στο Σάμινα. Εκείνος είχε την νομική ευθύνη και όχι ο λεφτάς εφοπλιστής.

Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν σε καλύπτουν οι νόμοι, που σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με την έννομο τάξη και μόνο αν πας σε αναρχική ομάδα που τα σπάει θα ησυχάσεις, τουλάχιστον αρχικά. Το δυσάρεστο είναι ότι αρκετοί νοιώθουν έτσι γι' αυτό έγραψα πιο πάνω ότι η θλίψη είναι η υγιής αντίδραση στο συμβάν, η οργή κρύβει περίπλοκο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θα καταλήξουν όλοι Κορυδαλλό και ποιοι θα είναι αυτοί, αυτό που ζητάω είναι να τους ψάξουν έναν έναν και αν και όπου υπάρχει ευθύνη να αποδοθεί.
Δεν νομίζω ότι θα ικανοποιηθείς ποτέ, επειδή δεν ξέρεις τι ακριβώς ζητάς, ίσως μόνο με μια νέα "Δίκη των Εξ".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μαρ 2023, 15:14

sys3x έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:55

Ναι, αυτό ακριβώς κάνατε οι περισσότεροι,
Οι λίγοι και αλύγιστοι (όπως εσύ) τί ακριβώς έκαναν μετά το Μάτι;

Εξάσκηση στις χριστοπαναγίες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Μαρ 2023, 15:14

Δε ξερω αν το ειπα παραπάνω αλλα να μου το θυμηθείτε, τον κουλη δε τον άγγιξε κινεζοϊός, δε τον άγγιξε πληθωρισμός, δε τον άγγιξε ακρίβεια, δε τον άγγιξαν πόλεμοι, δε τον άγγιξε τίποτα και στο τέλος θα τον παραγγίξει αυτό. Θα μου πείτε λίγο είναι; Όχι βέβαια.

Επίσης έχουμε μάθει ποιος ηταν το βύσμα του σταθμάρχη; Γιατί έχω ακούσει διάφορα ονόματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 03 Μαρ 2023, 15:16

sys3x έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:08
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! Τον Γεραπετρίτη βάλανε στην θέση του; Τον Γεραπετρίτη ΓΤΠΤ;
Ποιον περίμενες;

Ποιος καλλίτερος να τρέξει τον έλεγχο;

τι εννοείς ο πεθερός του έχει την ΤΕΡΝΑ που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των έργων της εργοσε;

μεταξύ των οποίων:

https://www.ethnos.gr/greece/article/24 ... aerodromio
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 03 Μαρ 2023, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 15:16

Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:12
sharp έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:56

Δεν είπα να πει ότι μπήκε ένας τρίτος. Είπα ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ αν γύρισε κλειδί εφόσον δεν υπάρχει κάμερα. Και που ξέρεις ότι δεν μπήκε ένας τρίτος? Θα μπορούσε να λέει ότι εγώ το γυρίσα και να εμμένει και να μην υπάρχει καμία απόδειξη για τίποτα. Η ομολογία του τον δενει.
Το ενδεχόμενο της πλάνης πάντα υπάρχει. Από την άλλη η σωστή ανάκριση περιλαμβάνει όλες τις εκδοχές, οπότε ρωτούνται μάρτυρες αν είδαν κανέναν να πηγαίνει προς το κλειδί, παίρνονται ίχνη από τη σήμανση που μπορεί να περιέχουν αποτυπώματα στο έδαφος (ξέρουν αυτοί πότε είναι φρέσκα) κλπ. Μα καλά, αστυνομικά δεν βλέπεις/διαβάζεις; :003:
Ποιοί μάρτυρες?
Στο συγκεκριμένο από την στιγμή που ο ύποπτος ομολογεί ίσως να μην συντρέχει λόγος για παραπάνω έρευνα. Αν όμως επέμενε πειστικά "εγώ γύρισα το κλειδί", πιστεύω ότι θα έψαχναν το ποιος μπορεί να το έκανε. Αυτός όμως είπε αρχικά το γύρισα και δεν δούλεψε, αλλά μετά παραδέχθηκε ότι δεν το γύρισε, οπότε γιατί να υπάρχει αμφιβολία; Λέει ψέμματα εις βάρος του;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 15:17

sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:13
Cecily Anne έγραψε:
sharp έγραψε:

Δεν νομίζω ότι θα ικανοποιηθείς ποτέ, επειδή δεν ξέρεις τι ακριβώς ζητάς, ίσως μόνο με μια νέα "Δίκη των Εξ".
Παραπάνω ζητάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έλεγχος σε όσους πέρασαν από θέσεις ευθύνης ή πληρώθηκαν για έργο που δεν ολοκληρώθηκε. Δεν ξέρω πώς εννοείς το δεν ξέρεις τι ζητάω? Είσαι μια εκ των Hi5?

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 15:17

Ερμής έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:14
Δε ξερω αν το ειπα παραπάνω αλλα να μου το θυμηθείτε, τον κουλη δε τον άγγιξε κινεζοϊός, δε τον άγγιξε πληθωρισμός, δε τον άγγιξε ακρίβεια, δε τον άγγιξαν πόλεμοι, δε τον άγγιξε τίποτα και στο τέλος θα τον παραγγίξει αυτό. Θα μου πείτε λίγο είναι; Όχι βέβαια.

Επίσης έχουμε μάθει ποιος ηταν το βύσμα του σταθμάρχη; Γιατί έχω ακούσει διάφορα ονόματα.
Το θεωρείς πιο λίγο από τον κορωνοϊό;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 15:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:14
sys3x έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:55

Ναι, αυτό ακριβώς κάνατε οι περισσότεροι,
Οι λίγοι και αλύγιστοι (όπως εσύ) τί ακριβώς έκαναν μετά το Μάτι;

Εξάσκηση στις χριστοπαναγίες;
Θα δείξει σε λίγο πόσο υπομονή έχω.
Αυτό που δεν έκανα εγώ προσωπικά, για αρχή ας πούμε, είναι να μην στηρίξω είτε με την ψήφο μου είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (εγκληματικά) συστήματα "διακυβέρνησης".
Εσύ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 03 Μαρ 2023, 15:17

sys3x έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:12
Orion22 έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Θα βγω για λίγο μέχρι να ηρεμήσω, αν δεν τα καταφέρω θα το καταλάβετε όλοι από τις χριστοπαναγίες.
:lol:

καλα θα κάνεις, έχει κι άλλα :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών