γιατι πραγματικος βεγκαν δεν υπαρχει. θα τρωει κρεας, με τον ενα η τον αλλο τροπο.

γιατι πραγματικος βεγκαν δεν υπαρχει. θα τρωει κρεας, με τον ενα η τον αλλο τροπο.
Αυτες επιλεγουν εξειδικευμενες σχολες ή τις βρισκεις παντου;Juno έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 17:49Ναι αλλά ο άλλος έχει το πορτοφόλι! Πάντα! Γιατί αυτά τα παράσιτα δεν βγάζουν λεφτά με τις δουλειές που έχουν επιλέξει. Και δεν θέλουν να λερώνεται η αύρα τους με κοινές δουλειές, άρα είναι κηφήνες από επιλογή.
Ναι, αν κάποιος μου χαλάσει το φαγητό, κινδυνεύει, γίνομαι κακιά.
Και ειδικά με τέτοια άτομα vegans, ενεργειακές θεραπεύτριες κλπ, δεν έχω υπομονή γιατί τα λούζομαι στη γιόγκα και έχω δει και ακούσει πολλά.
Παντού δυστυχώς!Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:11Αυτες επιλεγουν εξειδικευμενες σχολες ή τις βρισκεις παντου;Juno έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 17:49Ναι αλλά ο άλλος έχει το πορτοφόλι! Πάντα! Γιατί αυτά τα παράσιτα δεν βγάζουν λεφτά με τις δουλειές που έχουν επιλέξει. Και δεν θέλουν να λερώνεται η αύρα τους με κοινές δουλειές, άρα είναι κηφήνες από επιλογή.
Και ειδικά με τέτοια άτομα vegans, ενεργειακές θεραπεύτριες κλπ, δεν έχω υπομονή γιατί τα λούζομαι στη γιόγκα και έχω δει και ακούσει πολλά.
Μαλιστα... φανταζομαι θα χρησιμοποιουν καθε μεσο για να σε παρασυρουν. Αναλιγα με το ευαισθητο σημειο του καθενος.Juno έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:14Παντού δυστυχώς!Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:11Αυτες επιλεγουν εξειδικευμενες σχολες ή τις βρισκεις παντου;Juno έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 17:49
Ναι αλλά ο άλλος έχει το πορτοφόλι! Πάντα! Γιατί αυτά τα παράσιτα δεν βγάζουν λεφτά με τις δουλειές που έχουν επιλέξει. Και δεν θέλουν να λερώνεται η αύρα τους με κοινές δουλειές, άρα είναι κηφήνες από επιλογή.
Όπου και να πας, κάποιες θα είναι και θα περιμένουν τη κατάλληλη ευκαιρία να σου πλασάρουν την τέχνη τους και να σε μαδήσουν.
Ναι. Και επειδή αυτά δεν πιάνουν σε εμένα, έχουν προσπαθήσει να με κομπλεξάρουν. Ότι δεν με ενδιαφέρει η πνευματική ανέλιξή μου γιατί είμαι και καλά προβληματική και τοξική κλπ. Τις γράφεις μία, τις γράφεις δύο, ε, μετά τις βρίζεις και σου λένε ότι η έκρηξη θυμού οφείλεται στο ότι έχεις άλυτα θέματα και αυτές τα θεραπεύουν κλπ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:18Μαλιστα... φανταζομαι θα χρησιμοποιουν καθε μεσο για να σε παρασυρουν. Αναλιγα με το ευαισθητο σημειο του καθενος.
αυτο το γλυκουλι, αμα σε βρει μποσικο, σε τρωειΒινόσαυρος έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 17:47Δεν είναι «οι άλλοι να μην φάνε με το ζόρι»,
είναι η διαδικασία από μαζική παραγωγή
έως να ρθεί στο πιάτο. Το δικό σου το φαγί
είναι το παιδί μιας μητέρας και τουμπαλιν.
όχι δες τι γλυκούλι που είναι
ακαρδοι ανθρωποι, του πηρανε το μαξιλαρακι του.
θα ηθελα να τις γνωρισω αυτες, τουλαχιστον τις βιγκαν.Juno έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:25Ναι. Και επειδή αυτά δεν πιάνουν σε εμένα, έχουν προσπαθήσει να με κομπλεξάρουν. Ότι δεν με ενδιαφέρει η πνευματική ανέλιξή μου γιατί είμαι και καλά προβληματική και τοξική κλπ. Τις γράφεις μία, τις γράφεις δύο, ε, μετά τις βρίζεις και σου λένε ότι η έκρηξη θυμού οφείλεται στο ότι έχεις άλυτα θέματα και αυτές τα θεραπεύουν κλπ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:18Μαλιστα... φανταζομαι θα χρησιμοποιουν καθε μεσο για να σε παρασυρουν. Αναλιγα με το ευαισθητο σημειο του καθενος.
Μετά από μερικούς επικούς καυγάδες και αφού άλλαξα σχολή, στις καινούριες απατεώνισσες το κόβω από την αρχή, με δυο λόγια. "Όχι, γιατί έτσι", "όπως ήρθες, έφυγες" κλπ.
Αν με ζορίσουν και εδώ, θα ξαναπάω μετά από πιτόγυρο για να καταρρεύσουν και αυτές και να τους λέω εγώ πως τις έπιασε υστερία επειδή έχουν άλυτα θέματα.
1/ ο καθείς μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει για τον εαυτό του.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 18:52Καλές και οι κουβέρτες του καφενείου αλλά θα θέλαμε έναν Βιγκάν να γράψει εδώ και να απαντήσει με ειλικρίνεια στις πιο αναιδεις και αδιάκριτες ερωτήσεις που θα μπορεί να του κάνει ο καθένας πάντα τηρώντας τους κανονισμούς του forum
για παράδειγμα εγώ θα ρωτούσα πόση επίδραση μπορεί να έχει το φαινόμενο Πλασέμπο η υποβολή της κοινωνίας εναντίον σέναν ΓουάνΆμπι Βιγκάν , δηλαδή μήπως
η συνεχής πολεμική της κοινωνίας εναντίον σ' ένα αυστηρό χορτοφάγο τον φθείρει πρωτίστως αυτή και όχι ή αποχή από το κρέας και τα ζωικά προϊόντα;
φυσικά δεν είναι δυνατόν να αποφύγεις το γουχάισμα και την καζούρα, αυτό δεν θα μπορεί να αποφευχθεί,αλλά
έχω θα τον διαβεβαίωνα ότι από μένα δεν θα είχε καμία αμφισβήτηση στη πορεία της ζωής του,
συνεπώς αφού δεν θα διαφθορά από το συνάνθρωπό του θα τον ρωτήσω εάν η συνεχής ενασχόληση με το πώς θα συνδυάσει τι ,του δημιούργησει κάποιά κόπωση
τρίτον μήπως το παπούτσι που ταιριάζει σε αυτόν δεν ταιριάζει σε πολλούς άλλους; μήπως αυτός την παλεύει μεσοπρόθεσμα έστω, ενώ κάποιος άλλος θα είχε εξετάσεις ιατρικές που θα υποδείκνυαν πρόβλημα στη θέση του;
Τετάρτον η διατροφή του δίνει τη δυνατότητα να κάνει κάποιες σκληρές εργασίες που κάνουν οι υπόλοιποι συνάνθρωποί του η η βιγκαν διατροφή του δημιουργεί αποκλεισμούς στον επαγγελματικό τομέα;
όλα τα ανώτερα ερωτήματα τα θέτω με τη λογική aude sapere και τίποτα άλλο...
Α και να μην ξεχάσω, να παραστήσει κανείς για πλάκα τον Βιγκάν καί αρχίζει να απαντάει δεν είναι δείγμα σοβαρου ανθρώπου, όπως φυσικά δεν είναι δείγμα σοβαρού ανθρώπου να το απαντάς χωρίς να είσαι ο ίδιος Βιγκάν
περιμένω κάποιες σοβαρές τοποθετήσεις για να γράψω και γω τα δικά μου στη συνέχεια...
Φτάνει πια μ' αυτήν την χαζομάρα!« Ένας άνθρωπος που έχει αποκτηνωθεί τόσο πολύ και φέρεται έτσι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα, δεν θα διστάσει να φερθεί το ίδιο και σε άλλα ανυπεράσπιστα πλάσματα, ανθρώπινα και μη», καταλήγει.