Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Παξ Γκερμανια ρε!
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Αν δεν είχε διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση, νομίζω ότι σήμερα οι κομμουνιστές θα είχαν φτιάξει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα αλυσίδες σούπερ μάρκετ με δικά τους προϊόντα. 

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μόλις με μαχαίρωσες δις ρε δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:53Αντιπροσωπεία λαντα, μαγαζια που πουλανε κινεζικες απομιμησεις τυπου adibas και naike. Ikea. Γερμανός, αν η ηλικια σου ειναι κάτω των 67. Γκουντις, αν η ηλικια σου ειναι πανω απο 12. Κοφι αιλαντ. Θες κ αλλα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:50Σε ποιες αλλες αλυσιδες προτινεις μπαινουμε με χαρτοσακουά στο κεφαλι;
Μου αρέσουν πολύ τα Goody's, αν και σίγουρα δεν είναι ότι πιο υγιεινό.
Coffee island, μόνο για να πάρω καφέ να πιω, γιατί είναι από τα λίγα καταστήματα τέτοιου είδους που κάνουν σε μπρίκι τον ελληνικό. Προτιμητέο από κάτι today, 4all, everest και λοιπές τέτοιες αλυσίδες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έχουμε ψυγείο Πιτσος Princessa αγορασμένο το 1972!
Δουλεύει μέχρι αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχει χαλάσει ποτέ, στην πρίζα επί 48 συναπτά έτη!!!
Κάθε πόσα χρόνια είπατε ότι αγοράζετε καινούργια γερμανικά ψυγεία;;

Δουλεύει μέχρι αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχει χαλάσει ποτέ, στην πρίζα επί 48 συναπτά έτη!!!
Κάθε πόσα χρόνια είπατε ότι αγοράζετε καινούργια γερμανικά ψυγεία;;

- hellegennes
616 χιλιάδες ευρώ πρόστιμα επέβαλε ο ΕΦΕΤ για σάπια γερμανικά -και όχι μόνο- προϊόντα τον Μάρτιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», Χρήστου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη, Τ. Κ 19004 ΣΠΑΤΑ - ΑΤΤΙΚΗ.
Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.
Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τύπε μου η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν σαλονίκη, ένα πρόβλημα είχα μόνο, να πιω καλό εσπρέσσοFeindflug έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 09:07Μόλις με μαχαίρωσες δις ρε δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:53Αντιπροσωπεία λαντα, μαγαζια που πουλανε κινεζικες απομιμησεις τυπου adibas και naike. Ikea. Γερμανός, αν η ηλικια σου ειναι κάτω των 67. Γκουντις, αν η ηλικια σου ειναι πανω απο 12. Κοφι αιλαντ. Θες κ αλλα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 00:50Σε ποιες αλλες αλυσιδες προτινεις μπαινουμε με χαρτοσακουά στο κεφαλι;
Μου αρέσουν πολύ τα Goody's, αν και σίγουρα δεν είναι ότι πιο υγιεινό.
Coffee island, μόνο για να πάρω καφέ να πιω, γιατί είναι από τα λίγα καταστήματα τέτοιου είδους που κάνουν σε μπρίκι τον ελληνικό. Προτιμητέο από κάτι today, 4all, everest και λοιπές τέτοιες αλυσίδες.

αλλά ελληνικό σε πλαστικό; too much δικέ μου
σε φλιτζάνι και τραπεζάκι, λέει μόνο
αν έρθεις Αθηνα πηγαινε Mokka για χοβολη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραυματίστηκε γιατρός από σάπια πατώματα και μουχλιασμένους τοίχους
από Μαδουραίος » 04 Νοέμ 2023, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
05 Νοέμ 2023, 01:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέες αυξήσεις σε εισαγόμενα προϊόντα (ειδικά τρόφιμα)
από hellegennes » 23 Ιαν 2024, 21:14 » σε Οικονομία - 9 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Trump απειλεί με δασμούς 100% στα προϊόντα των BRICS αν εγκαταλειψουν το δολάριο
από Ίακχος » 02 Δεκ 2024, 17:31 » σε Διεθνής πολιτική - 80 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15