Το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αγγλίας λέμε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:22https://www.surrey.ac.uk/apply/entry-requirementshellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:04Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να πάρει κανείς ότι οι σπουδές σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του ΗΒ, που απαιτείται υψηλή βαθμολογία για να εισαχθείς, είναι χαμηλού επιπέδου.
International students who do not meet the direct entry requirements for a course can study a pathway programme at the University of Surrey International Study Centre. Students can choose to study an International Foundation Year programme for progression to an undergraduate degree, or a Pre-Masters Preparation Programme for progression to a postgraduate degree. Upon successful completion, students can progress to degree level study at the University of Surrey.
View entry requirements for students from:
India
China
Nigeria
Greece
Malaysia
Pakistan
tag Kostis για να γελάσει με το ανέκδοτο
Εργοδότης δεν προσλαμβάνει ανθέλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εργοδότης δεν προσλαμβάνει ανθέλληνες
ΒΛΑΚΑ, αν και το surrey δεν είναι κορυφαίο πανεπιστήμιο για μένα, το ίδιο κάνει και το Imperial.μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:22https://www.surrey.ac.uk/apply/entry-requirementshellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:04Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να πάρει κανείς ότι οι σπουδές σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του ΗΒ, που απαιτείται υψηλή βαθμολογία για να εισαχθείς, είναι χαμηλού επιπέδου.
International students who do not meet the direct entry requirements for a course can study a pathway programme at the University of Surrey International Study Centre. Students can choose to study an International Foundation Year programme for progression to an undergraduate degree, or a Pre-Masters Preparation Programme for progression to a postgraduate degree. Upon successful completion, students can progress to degree level study at the University of Surrey.
India
China
Nigeria
Greece
Malaysia
Pakistan
Μήπως και το ιμπίριαλ είναι γτπ χαλουμοφαγε άραβα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το τυρί, κουμπάρε!
Η αβάσταχτη ελαφρότητα της επίμονης βλακείας.
Πάνος Σκουρλέτης
Ρε μαλάκες σύντροφοι (λέμε τώρα από συνήθεια),μην το γαμάτε.
Και το πανεπιστήμιο που τελείωσες είναι στη θέση 6439,και η δουλειά που κάνεις είναι υψηλή μπακαλική,κι εγώ τον έχω πιό μεγάλο, κι εγώ αερίζω τα παπάρια μου με μεγαλύτερη ευκολία.
Έλα μωρέ.Ζηλέψατε τον ΓΓ και βγάλατε να τις μετρήσετε με πίπες;
Και το πανεπιστήμιο που τελείωσες είναι στη θέση 6439,και η δουλειά που κάνεις είναι υψηλή μπακαλική,κι εγώ τον έχω πιό μεγάλο, κι εγώ αερίζω τα παπάρια μου με μεγαλύτερη ευκολία.
Αφού έχουν βγάλει το ΜΙΤ cum laude, με το δίκηο τους να χλευάζουν τους χυδαίους μπακάληδες.waldorf έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 19:11Ρε μαλάκες σύντροφοι (λέμε τώρα από συνήθεια),μην το γαμάτε.
Πάνος Σκουρλέτης
- hellegennes
Όταν η πουτάνα θέλει να κρυφτεί...Saliveros έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 18:05Τς τς τς...μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:22https://www.surrey.ac.uk/apply/entry-requirementshellegennes έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:04Μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να πάρει κανείς ότι οι σπουδές σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του ΗΒ, που απαιτείται υψηλή βαθμολογία για να εισαχθείς, είναι χαμηλού επιπέδου.
India
China
Nigeria
Greece
Malaysia
Pakistan
Μαζί με γενετικά κατώτερα όντα σπούδασε κι ο Χέλλης;
(Ξέχασες να πεις το "Ουγκ")
Όχι ότι έχει σημασία, βέβαια, αλλά το Surrey είναι ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια σε ποσοστό Βρετανών φοιτητών. Σε τμήμα 150 ατόμων είχαμε έναν Κινέζο, τρεις Πακιστανούς, μία Ινδή, ήμασταν καμμιά 20αριά Έλληνες και οι υπόλοιποι ήταν Βρετανοί, που γενικά είναι ένα πράγμα που δεν συμβαίνει στην Αγγλία.
Φυσικά, μόνο για ρατσισταριά σαν τον Μαξουλίνο παίζει ρόλο από ποια χώρα είναι αυτοί που σπουδάζουν σε ένα πανεπιστήμιο, ως προς το τι λέει αυτό για το κύρος και την ποιότητα του πανεπιστημίου.
Υπάρχουν άλλα πράγματα φυσικά που παίζουν ρόλο, όπως το ότι είναι 3ο πανεπιστήμιο στο ΗΒ σε χορηγίες. Ότι είναι 2ο (πίσω από το Imperial) σε ποσοστό πτυχιούχων First Class (βαθμολογία 70% και πάνω). Ότι είναι 4ο σε ποσοστό αποφοίτων που βρίσκουν εργασία μέσα σε 6 μήνες από την αποφοίτηση (97%). Πράγματα που δείχνουν την ποιότητα των σπουδών και την φήμη του στην αγορά εργασίας.
Αλλά τα φασιστρόνια, σαν τον Μαξουλίνο, θα σταθούν στο ότι δέχονται σπουδαστές από χώρες που θεωρούν κατώτερες. Να χαρώ εγώ αριστερούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 15 Δεκ 2018, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ψάχνω να βρω ειδικότητα μανάβης αλλά δε βρίσκω.
- hellegennes
Μην ψάχνεις πολύ, γιατί δεν βλέπω να σε προσλαμβάνει κανείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκεί στο ΣΤΕ πρέπει να είστε τελείως μ@λακες και ανθέλληνες.
από Vardos » 23 Μαρ 2025, 00:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Μαρ 2025, 09:41
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
15 Ιαν 2024, 15:15