Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ.
Κακώς υποθέτεις.Ερμής έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:09Κομμάτικά μορμολύκεια φαντάζομαι εννοείς τα της ΝΔ, τα άλλα είναι οκ να υποθέσω.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:54Ακόμα και τώρα τα κομματικά μορμολύκεια απελπισμένα αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο Μάτι. Η ξεδιαντροπιά τους είναι απερίγραπτη!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:51
Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.
Μα φαίνεται, καλή μου, τι σε ενόχλησε.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:04
Οχι, μπήκες να κάνεις πολιτική σπεκουλα, χωρίς να έχεις ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. Ξαναγυρνα στην τρύπα σου τώρα.
Επ' ευκαιρία, προτείνω αντί του "καλή καρδιά" το "ψυχή βαθειά".Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:04
Οχι, μπήκες να κάνεις πολιτική σπεκουλα, χωρίς να έχεις ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. Ξαναγυρνα στην τρύπα σου τώρα.
Γιατί να ντραπώ; Επειδή δεν πετάω κορώνες και δεν "με πνίγει το δίκιο μου"; Σού είπα, να το κοιτάξεις...Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:03Έφαγε 2 χρόνια ποινή εξαγοράσιμη για το θάνατο τόσων ανθρωπων. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΙΝΗ??? ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:02Αν ήσουν λόττο θα σε κέρδιζαCecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:58
Ναι. Με λίγα λόγια η εταιρία με το σαπιοκάραβο την έβγαλε λάδι.
Και ίσως και αυτή, αν και δεν εξηγεί γιατί, μπορεί να είχε μπει νερό.Πολλά σωσίβια δεν ήταν εφοδιασμένα με λαμπτήρες σήμανσης και δεν διέθεταν σφυρίχτρες.
Όλα τα υπόλοιπα 5 αίτια ήσαν αμέλεια του πληρώματος.Το πλοίο λίγο μετά την πρόσκρουση βυθίστηκε στο σκοτάδι, η ηλεκτρογεννήτρια έκτακτης ανάγκης (emergency generator) εντός ολίγων λεπτών μετά τη σύγκρουση λόγω βλάβης έπαψε να λειτουργεί.
Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:08Η δική μου σπέκουλα-που δεν έκανα-σ'ενόχλησε. Δεν σ'ενόχλησε η σπέκουλα, όμως, άλλων! Δεν πειράζει. Καλή καρδιά.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:04
Ο σιδηρόδρομος στην Λάρισα δεν περνάει από πάνω ή κάτω ή δίπλα ή οπουδήποτε αλλού,αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ από την ΒΙ.ΠΕ Λάρισας.Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:30Μιλάμε για την χώρα που δεν φτάνει επί 15 χρόνια το τρένο στην Πάτρα (στην Πάτρα, την τρίτη πόλη της χώρας) επειδή οι ιδιοκτήτες ΚΤΕΛ είναι τα χαϊδεμένα παιδιά των κυβερνήσεων
Χαίρομαι, γιατί δεν έχω διάθεση να επαναλαμβάνω, ειδικά όταν ξέρω με σιγουριά ότι κατανοούνται όσα γράφω από το δέκτη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:13Κακώς υποθέτεις.Μα φαίνεται, καλή μου, τι σε ενόχλησε.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Έχουν ονοματεπώνυμο για αυτό. Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ που είναι ανώνυμος δεν φταίει.
Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και μην ρεζιλεύεσαι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:14Επ' ευκαιρία, προτείνω αντί του "καλή καρδιά" το "ψυχή βαθειά".Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Βάθος απροσμέτρητον, που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι αδαείς.
Ουτε στις θεωρητικές είμαστε ενωμένοι. Δυστυχώς μαθαίνουμε μόνο μέσα από σοκ.
αφου κακώς υποθέτω, να σε δώ όταν θα γίνεται σκύλεμα ή συγκάλυψη απο ζαίους.
Βερελη τον λένε.
ΓΕΙΑΣΟΥΧΡΗΣΤΑΡΑΒΕΡΕΛΗ γαμώ τον πουσταρα τον ταπερμαν και τα πουτανοσπέρματά του
Το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο για τους "φιλικά προσκείμενους". Εάν με σοσιαλδημοκρατία εννοούμε σύστημα Σουηδίας, τότε απέχει πολύ και λόγω αυτού, αλλά κυρίως λόγω του ότι δεν λέει "μπες όπου νά 'ναι, μην κάνεις τίποτε και στη σύνταξη θα πάρεις για μπόνους το ισότιμο ενός διαμερίσματος σε εφ' άπαξ".πατησιωτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:13Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ.
Και για ποιο λόγο πρέπει να δώσει κάποιος ιδιαίτερη σημασία στους γνώστες της πραγματικότητας/ειδήμονες της πχορουμικής κυβέρνησης;sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:14Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Δε νομίζω Ντιαρ, έχω συγκεκριμένη άποψη από την αρχή του νήματος και επιμένω σε αυτήν Ντιαρ. Ξαναλεω, όσο και να προσπαθειτε άκομψα να σας βρίσω, δε θα τα κατάφερε Ντιαρ, αφενός γιατί το κάνετε πολύ χαζά και αφετέρου γιατί δεν έχετε να πιαστείτε από κάπου, Ντιαρ. Α, να ξέρεις δεν σε βάζω στο ιγκνορ, για να μπορώ να σε αναφέρω, όπου σε πετυχαίνω και να αναγκάζω τους ομοίους σου που σε καλύπτουν να σε διαγράφουν, Ντιαρ. Λαβ για μπέιμπιsys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:14Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !