Χρυσοχοιδης: Στον εισαγγελέα οι αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χρυσοχοιδης: Στον εισαγγελέα οι αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοιο
ενταξει, τελικα τον δινουν αρκετοι σημασία
- Otto Weininger
Re: Χρυσοχοιδης: Στον εισαγγελέα οι αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοιο
Προφανώς μιλάνε για τις ψεκασμενες θεωρίες ότι δεν υπάρχει ιός, όχι για το πώς ξεκίνησε όλο αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα σεξιστικά σχόλια δεν οδηγούν σε κάποια περίεργη αντίδραση οπότε να κάποιος λέει όντως βλακείες το μόνο που κάνει είναι να εκθέτει τον εαυτό του. Τα ρατσιστικά μπορεί να οδηγήσουν σε περίεργα πράγματα αν υπάρχει η αντίστοιχη προτροπή, αλλιώς δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Γενικά θα πρέπει κάτι να είναι πολύ ακραίο και να εκθέτει ευθέως σε κίνδυνο ανθρώπους για να δεχθώ λογοκρισία.
Γενικά θα πρέπει κάτι να είναι πολύ ακραίο και να εκθέτει ευθέως σε κίνδυνο ανθρώπους για να δεχθώ λογοκρισία.
Στον εισαγγελέα αναρτήσεις που καλούν σε μη εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού, διαβαζω.
Ας αρχίσουν από εδώ, τον ιερέα και την ΕΡΤ

Ας αρχίσουν από εδώ, τον ιερέα και την ΕΡΤ
Hang on sloopy 

- Green Dragon
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δεν είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα αυτό που είπε ο Χρυσοχοΐδης.
Εδώ καταδίκη ιδιοκτήτη ιστοσελίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με σχέση πρόκληση καρκίνου από εμβολιασμούς: https://www.newlaw.gr/gr/cms_articles/art_new?id=166
Εδώ καταδίκη ιδιοκτήτη ιστοσελίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με σχέση πρόκληση καρκίνου από εμβολιασμούς: https://www.newlaw.gr/gr/cms_articles/art_new?id=166
- Green Dragon
Το θέμα είναι και πόσο ασχολείται κανείς για να τους σταματήσει. Γενικώς οι αρχές δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου αλλά εδώ έχουμε πολύ σοβαρό θέμα για να αγνοηθεί. Νομίζω κάτι θα κάνουν για να το περιορίσουν.Jack Shephard έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:47Δεν είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα αυτό που είπε ο Χρυσοχοΐδης.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Θα δείξει. Δε πιστεύω ότι θα γίνουν εκτεταμένες διώξεις. Ίσως ασκήσουν διώξεις μόνο για ακραίες περιπτώσεις που καλούν σε ανυπακοή εφαρμογής των μέτρων. Τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα σε μεγάλη έκταση δεν το είχαμε ως σήμερα.Green Dragon έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:48θέμα για να αγνοηθεί. Νομίζω κάτι θα κάνουν για να το περιορίσουν.
Στην Ελλάδα είχαμε αφενός μια πλήρη χαλάρωση και αφετέρου ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που λένε "ναι, ξέρω αλλά θέλω να δουλέψω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή, καταστρέφομαι".
Βασικά ο εισαγγελέας απλά θα πει ότι δεν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα. Εκτός αν μπορεί να αποδειχτεί ότι όντως αρρώστησε ή πέθανε κάποιος εξαιτίας της ανάρτησης.
Αν θέλουν όντως να διώκονται τέτοιες αναρτήσεις πρέπει να το νομοθετήσουν σαν ιδιώνυμο αδίκημα. Αλλά αυτό θα ηταν πολύ επικίνδυνο.
Άρα πρόκειται για φθηνή κίνηση εντυπωσιασμού κατά τη γνώμη μου.
Αν θέλουν όντως να διώκονται τέτοιες αναρτήσεις πρέπει να το νομοθετήσουν σαν ιδιώνυμο αδίκημα. Αλλά αυτό θα ηταν πολύ επικίνδυνο.
Άρα πρόκειται για φθηνή κίνηση εντυπωσιασμού κατά τη γνώμη μου.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δηλαδή, για να καταλάβω, τον κορωνοϊό περίμεναν για να διαπιστώσουν τα αποτελέσματα της χρήσης μάσκας;Γαληνός έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 17:49Το μοντέλο του ΠΟΥ βασίστηκε αρχικά στην γρίπη.
Όλες οι έρευνες για γρίπη έδειχναν πως η μάσκα χρησιμοποιείται μόνο στους συμπτωματικους, για να μην κολλήσουν οι υπόλοιποι.
Για αυτό ο Τσιορδας κι ο κάθε γιατρος που έχει ασχοληθεί με μάσκες ή λοιμωξεις, ξέρει πως όταν φοράς χειρουργική μάσκα, δεν προστατεύεις τον εαυτό σου, αλλά τους γύρω σου. (Αυτό το αγνοούν αρκετοι γιατροί).
Εάν βασιζόταν το μοντέλο τους στην φυματίωση, τότε θα έπρεπε να φοράμε όλοι μάσκα φφπ2, όπως γίνεται στους ασθενείς με ενεργό φυματίωση, για να μην κολλήσουμε οι υπόλοιποι.
Προφανώς, με την προσθήκη γνώσεων κ κυρίως με τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα κ την διάδοση του κορονοιου, φτάσαμε στις υφασμάτινες μάσκες και η πολιτική του ΠΟΥ αναπροσαρμοστηκε.
Όπως κ να χει, όλοι συμφωνούν πως η σωστή χρήση μάσκας, σε κλειστούς χώρους κ όταν όλα τα προηγούμενα μέτρα έχουν τηρηθεί μειώνει την επικινδυνότητα για μετάδοση του κοβιντ.
Άλλα, η λάθος χρήση, την αυξάνει.
Τέλος, όλοι συμφωνούν, πως η μάσκα είναι το λιγότερο αποτελεσματικό μέτρο προστασίας που μπορείς να πάρεις.
Μείωση επικινδυνότητας με σειρά σπουδαιότητας
1.απομακρυνση ευπαθών
2.απομακρυνση συμπτωματικών
3. Περιβαλλοντικός καθαρισμός κ αερισμός
4. Αποστασεις, αποφυγή συγχρωτισμων
5. Πλύσιμο χεριών (μοντέλο γρίπης)
5 τελευταίο κ λιγότερο αποτελεσματικο, οι μάσκες..
Η μάσκα συμπεριφέρεται διαφορετικά με τον κορωνοϊό από ότι με άλλους ιούς γρίπης και λοιπούς;
Επίσης η οδηγία του Π.Ο.Υ. του Τσιόδρα και του Γεωργιάδη καθώς και άλλων γιατρών σαφέστατα δεν στέκει με το επιχείρημα ότι θα εξαντλούνταν οι ιατρικής χρήσης μάσκες καθώς:
α) θα μπορούσαν να προτείνουν υφασμάτινες μάσκες οι οποίες θα παράγονταν άμεσα από βιοτεχνίες ή και αυτοσχέδια με ύφασμα στο σπίτι.
β) Θα μπορούσαν να κατασχέσουν όλες τις ιατρικές μάσκες και να απαγορεύσουν την πώλησή τους στη λιανική ώστε να είναι διαθέσιμες για νοσοκομεία.
Εφόσον εν γνώσει τους και εσκεμμένα εξέθεσαν τον πληθυσμό σε κίνδυνο παραπληροφορώντας και παροτρύνοντας τον κόσμο να μη φοράει μάσκα αν δεν είναι ασθενείς ή δεν φροντίζουν ασθενείς, τότε θα έπρεπε να διωχθούν ποινικά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Η προφανης και πολλαπλη ευθυνη του ΠΟΥ για τη διαδοση της επιδημιας στη Δυση καθως και το οτι δεν εγκαλειται απο τις χωρες με παγκοσμιοποιητικες κυβερνησεις (Γερμανια, ΕΕ) η φιλοπαγκοσμιοποιητικες (Κινα) ειναι πολυ σοβαρο ζητημα.
Απλα επειδη πισω απο τον ΠΟΥ ειναι ο ΟΗΕ (δηλαδη η ιδια η φωλια της Παγκοσμιοποιησης), η Κινα αλλα και οι μεγαλες φαρμακευτικες, κανει τουμπεκι η Ευρωπη.
Δυστυχως δεν υπαρχουν και κομματα στην Ελλαδα που να αναδειξουν αυτη την αποψη γιατι ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι παγκοσμιοποιητικα μεχρι το μεδουλι.
.
Απλα επειδη πισω απο τον ΠΟΥ ειναι ο ΟΗΕ (δηλαδη η ιδια η φωλια της Παγκοσμιοποιησης), η Κινα αλλα και οι μεγαλες φαρμακευτικες, κανει τουμπεκι η Ευρωπη.
Δυστυχως δεν υπαρχουν και κομματα στην Ελλαδα που να αναδειξουν αυτη την αποψη γιατι ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι παγκοσμιοποιητικα μεχρι το μεδουλι.
.
Αυτό λεω, υπάρχει το πλαίσιοJack Shephard έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:47Δεν είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα αυτό που είπε ο Χρυσοχοΐδης.
- Green Dragon
Αυτά ναι, είναι εκτεταμένα αλλά συγχρόνως είναι και κατανοητά. Είναι πάρα πολλοί όμως και οι αλαφροΐσκιωτοι που προβαίνουν σε μικρής έκτασης προπαγάνδα στον κύκλο τους. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα όταν είδα πόσοι είναι, δεν το περίμενα! Βέβαια αυτό δεν είναι προς νομικό κυνήγι αλλά ευθύνη των υπολοίπων μας να απαντήσουμε με επιχειρήματα για να εξουδετερώσουμε αυτές τις μικρές βόμβες. Εγώ το κάνω συνέχεια πάντως όταν συναντώ τον συγκεκριμένο παραλογισμό, ακόμα και αν δεν έχω όρεξη εκείνη την ώρα. Το νιώθω σαν καθήκον μου και στο κάτω κάτω ωφελούμαι και ο ίδιος μειώνοντας τον κίνδυνο διάδοσης.Jack Shephard έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 00:04Στην Ελλάδα είχαμε αφενός μια πλήρη χαλάρωση και αφετέρου ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που λένε "ναι, ξέρω αλλά θέλω να δουλέψω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή, καταστρέφομαι".
Jack Shephard έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 00:04Στην Ελλάδα είχαμε αφενός μια πλήρη χαλάρωση και αφετέρου ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που λένε "ναι, ξέρω αλλά θέλω να δουλέψω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή, καταστρέφομαι".
Οταν ο ΠΟΥ κανει τετοιες ανακοινωσεις ειναι λογικοτατο καποιος επιχειρηματιας να αναρωτιεται ποσες φορες ενδεχεται να τον κλεισουν ή να του διωξουν την πελατεια λογω περιοριστικων μετρων τα επομενα χρονια.
ΠΟΥ: Μπορεί να μην υπάρξει ποτέ μία «μαγική λύση» για τον κορωνοϊό
https://www.lifo.gr/now/world/291908/po ... n-koronoio
Η κοινωνια και η αγορα πειθαρχησε στο πρωτο κυμα της επιδημιας, εστω διστακτικοτερα θα το κανει στο δευτερο κυμα, σε τριτο και τεταρτο κυμα κανεις δεν προκειται να πειθαρχησει αν ξερει οτι η εναλλακτικη ειναι να μην εχει λεφτα ουτε να πληρωσει το ρευμα του σπιτιου του. Τα περιοριστικα μετρα αν ειναι να μας οδηγησουν σε καταστασεις Mad Max τοτε πρεπει να βρεθει αλλη λυση.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πριγκίπισσα της Ουαλίας-θεωρίες συνωμοσίας
από Σενέκας » 11 Μαρ 2024, 10:52 » σε Life style - 106 Απαντήσεις
- 6021 Προβολές
-