ποιός σε αναγκάζει ;
«Δες ποιον έφαγες σήμερα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: «Δες ποιον έφαγες σήμερα»
παιδιά, εγώ που δεν επηρεάζομαι από αυτές τις δράσεις και λειτουργούν αντίθετα, δηλαδή μου ανοίγουν την όρεξη, είμαι καθίκι; 

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
βάλε λινκpaul25 έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:08H πολιτική διαφήμισης που βρήκα για το Μετρό, την αφήνω εδώ:
Οι εταιρίες ή τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν χρήση του
προσφερόμενου χώρου είναι αυτά που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και να συνάδουν με
την εικόνα του ΟΑΣΑ, εξαιρουμένων των προϊόντων καπνού, οινοπνευματωδών ποτών,
ΜΜΕ, καθώς και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (blogspots, portals κ.α), μηνυμάτων
πολιτικού ή άλλου περιεχομένου και γενικότερα μηνυμάτων που δύνανται να προκαλέσουν
ή σχετίζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με πολιτικές ή θρησκευτικές αντιλήψεις των πολιτών,
είναι αντίθετες με τις ισχύουσες κάθε φορά απαγορευτικές διατάξεις ή στρέφονται κατά των
συμφερόντων των αστικών συγκοινωνιών
και
Σε κάθε περίπτωση ο ΟΑΣΑ διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα της τελικής έγκρισης των προς
εκτύπωση μηνυμάτων.
Δε βλέπω κανα υπουργείο να εμπλέκεται.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
δεν πειράζει ας μείνει μόνο του κι ας πατώσει.
Εξάλλου το δικό μου τους έλεγε τραμπουκοακτιβιστές
ενώ σε τούτο ο Παύλος το παλεύει ότι όλα καλά.
- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα είναι νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να μιλάνε, να βάλουν μαθηματικά στη συζήτηση, τίποτα.
Πώς να κάνεις διάλογο για το τι συμφέρει το οικοσύστημα μακροπροθεσμα;
Καλύτερα να το βρεις με την ησυχία σου στο εργαστήριο σου, να το παρουσιάσεις στο αφεντικό σου το Σόρος με ένα ωραίο PowerPoint, και μετά αυτός να βάλει τους βιγκαν να κάνουν τη δουλειά.
Καλύτερα να το βρεις με την ησυχία σου στο εργαστήριο σου, να το παρουσιάσεις στο αφεντικό σου το Σόρος με ένα ωραίο PowerPoint, και μετά αυτός να βάλει τους βιγκαν να κάνουν τη δουλειά.

Είναι κοινά στοιχεία και βασικές πληροφορίες, έπρεπε να μπουν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
http://www.oasa.gr/pdf/el/Diaf_OASA.pdfAthos έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:37βάλε λινκpaul25 έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:08H πολιτική διαφήμισης που βρήκα για το Μετρό, την αφήνω εδώ:
Οι εταιρίες ή τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν χρήση του
προσφερόμενου χώρου είναι αυτά που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και να συνάδουν με
την εικόνα του ΟΑΣΑ, εξαιρουμένων των προϊόντων καπνού, οινοπνευματωδών ποτών,
ΜΜΕ, καθώς και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (blogspots, portals κ.α), μηνυμάτων
πολιτικού ή άλλου περιεχομένου και γενικότερα μηνυμάτων που δύνανται να προκαλέσουν
ή σχετίζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με πολιτικές ή θρησκευτικές αντιλήψεις των πολιτών,
είναι αντίθετες με τις ισχύουσες κάθε φορά απαγορευτικές διατάξεις ή στρέφονται κατά των
συμφερόντων των αστικών συγκοινωνιών
και
Σε κάθε περίπτωση ο ΟΑΣΑ διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα της τελικής έγκρισης των προς
εκτύπωση μηνυμάτων.
Δε βλέπω κανα υπουργείο να εμπλέκεται.
-
Πίστεψε με. Το τι συμφέρει μακροπρόθεσμα το περιβάλλον δεν συμφέρει εσένα κοντοπρόθεσμα...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:42Το πρόβλημα είναι νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να μιλάνε, να βάλουν μαθηματικά στη συζήτηση, τίποτα.
- Dwarven Blacksmith
Ωχου να χαρείς μη μού βγάλεις το λόγο του Agent Smith. Εγώ όταν λέω οικοσύστημα περιλαμβανω και τον Ανθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:44Πίστεψε με. Το τι συμφέρει μακροπρόθεσμα το περιβάλλον δεν συμφέρει εσένα κοντοπρόθεσμα...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:42Το πρόβλημα είναι νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να μιλάνε, να βάλουν μαθηματικά στη συζήτηση, τίποτα.

-
Τον Άνθρωπο ως είδος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιρρεάσει τους ανθρώπους γενικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:50Ωχου να χαρείς μη μού βγάλεις το λόγο του Agent Smith. Εγώ όταν λέω οικοσύστημα περιλαμβανω και τον Ανθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:44Πίστεψε με. Το τι συμφέρει μακροπρόθεσμα το περιβάλλον δεν συμφέρει εσένα κοντοπρόθεσμα...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:42Το πρόβλημα είναι νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να μιλάνε, να βάλουν μαθηματικά στη συζήτηση, τίποτα.
Τι θες να πεις;
Τσου. Φάε τώρα. Θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Σχετικά σύντομα μαλιστα. Φάε χωρίς τύψεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:35παιδιά, εγώ που δεν επηρεάζομαι από αυτές τις δράσεις και λειτουργούν αντίθετα, δηλαδή μου ανοίγουν την όρεξη, είμαι καθίκι;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Φυσιολογικός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2018, 11:35παιδιά, εγώ που δεν επηρεάζομαι από αυτές τις δράσεις και λειτουργούν αντίθετα, δηλαδή μου ανοίγουν την όρεξη, είμαι καθίκι;
ότι έπρεπε να τα απορρίψει. Προσβάλλουν το 99,5% των πελατών του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φουρθιώτης σε Κοκλώνη: Έφαγες 22 εκατομμύρια, μη βάλεις τους μπράβους σου να με δείρουν
από Αρίστος » 19 Φεβ 2024, 18:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
19 Φεβ 2024, 18:28
-
-
- 104 Απαντήσεις
- 2135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
11 Δεκ 2024, 20:33