Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο που έμαθε για τα porta potty parties στο Ντουμπάι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δυο φοιτητές περπατούσαν στη πλατεία Ναβαρίνου μπροστά μου. Ο ένας ξεναγούσε τον άλλον.
"Αυτή είναι η πλατεία Ναβαρίνου", είπε αυτός που ξεναγούσε.
"Α, εδώ είναι που έχει και ναρκωτικά", είπε ο άλλος.
"Οχι ναρκωτικά", τον διόρθωσε αυτός που ξεναγούσε. "Εχει drags. Δεν είναι ναρκωτικά, είναι drags".
"Οχι ναρκωτικά", τον διόρθωσε αυτός που ξεναγούσε. "Εχει drags. Δεν είναι ναρκωτικά, είναι drags".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Drags είναι άντρες που ντύνονται (πλουμιστές) γυναίκεςAlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:59Δυο φοιτητές περπατούσαν στη πλατεία Ναβαρίνου μπροστά μου. Ο ένας ξεναγούσε τον άλλον.
Πώς γράφεται ξέχασα. Με u? Τεσπά,αυτό.Beria έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:17Drags είναι άντρες που ντύνονται (πλουμιστές) γυναίκεςAlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:59Δυο φοιτητές περπατούσαν στη πλατεία Ναβαρίνου μπροστά μου. Ο ένας ξεναγούσε τον άλλον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Drag από το σέρνω. Και καλά επειδή σέρνανε τα ρούχα στο πάτωμα ; Δεν ξέρω. Drug για ναρκωτικό.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:25Πώς γράφεται ξέχασα. Με u? Τεσπά,αυτό.Beria έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:17Drags είναι άντρες που ντύνονται (πλουμιστές) γυναίκεςAlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 13:59Δυο φοιτητές περπατούσαν στη πλατεία Ναβαρίνου μπροστά μου. Ο ένας ξεναγούσε τον άλλον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νομίζω "Dr.essed a.s g.irl". Το έχω ακούσει από drag να το λέει.
Τί είπε η ινφλουενσερ στον Άραβα?
-Χέσε μας ρε Σεΐχη.
Τί της απάντησεο Σεΐχης?
-Είσαι ένα καθίκι εσύ...
Τί είπε η ίνφλουενσερ στη φίλη της?
-Πάμε Ντουμπάι να χεστούμε στο τάληρο.
Πώς λέγεται ο Άραβας που πηγαίνει στα πόρτα πότυ?
-Χεσεΐχης.
-Χέσε μας ρε Σεΐχη.
Τί της απάντησεο Σεΐχης?
-Είσαι ένα καθίκι εσύ...
Τί είπε η ίνφλουενσερ στη φίλη της?
-Πάμε Ντουμπάι να χεστούμε στο τάληρο.
Πώς λέγεται ο Άραβας που πηγαίνει στα πόρτα πότυ?
-Χεσεΐχης.
Παίζουν και τα δυο ταυτόχρονα και η ακραία φτωχοποίηση και η ευκολία πλουτισμού, πιθανολογώ πως αν αυτά τα κορίτσια είχαν την οικονομική άνεση του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 90 λιγότερες θα επέλεγαν αυτό το επάγγελμα. Είναι αλλιώς να δουλεύεις πχ πέντε με εφτά χρονάκια και να αγοράζεις σπίτι και αμάξι και αλλιώς να παίρνεις 800 ευρώ με το ενοικιο να ναι 400 ευρώ και να μην έχεις στον ήλιο μοίρα. Ζούμε σε μια εποχή που τα ζευγάρια έχουν κατοικίδια αντί για παιδιά γιατί κοστίζουν πολύ να πούμε.AlienWay έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 11:33Η Νεφέλη Μεγκ ισχυρίζεται ότι η ρίζα του κακού είναι η ακραία φτωχοποίηση που οδηγεί σε αυτά τα φαινόμενα.
Είναι όμως άλλο η ακραία φτωχοποίηση και άλλο η ευκολία πλουτισμού.
Στην ακραία φτωχοποίηση μπορεί να αποδοθεί η προθυμία κάποιου να γίνει ισόβιος σκλάβος .
Η ευκολία πλουτισμού όμως, εμφανίζει περισσότερες ομοιότητες με τον τζόγο. Ο τζογαδόρος ελκύεται από τον τζόγο, όχι γιατί είναι φτωχοποιημένος, αλλά γιατί θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να πλουτίσει εύκολα.
Και όλοι ξέρουμε ότι όσοι παίζουν στα καζίνο, δεν είναι όλοι φτωχαδάκια. Η ευκολία πλουτισμού είναι που ελκύει και όχι η φτωχοποίηση.
Διαφορετικά, υπάρχει και ο δύσκολος δρόμος: Σπουδές, δουλειά, βιοπάλη και άλλα τέτοια τετριμμένα.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι στο Ντουμπάι πρέπει να μπεί τοPOTTYρητής.
Έχει ξεχειλίσει το POTTYρι.

Έχει ξεχειλίσει το POTTYρι.

οταν τον ξαναπετυχεις αυτον τον drag στην φαντασια σου, να τον ενημερωσεις οτι υπαρχουν και drag kings, οι οποιες ειναι (μαντεψε) κοκονες που ντυνοντε αντρικαvantono έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:50Νομίζω "Dr.essed a.s g.irl". Το έχω ακούσει από drag να το λέει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:28Drag από το σέρνω. Και καλά επειδή σέρνανε τα ρούχα στο πάτωμα ; Δεν ξέρω. Drug για ναρκωτικό.
- Cecily Anne
Doctorate in ass gearvantono έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:50Νομίζω "Dr.essed a.s g.irl". Το έχω ακούσει από drag να το λέει.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 14:28Drag από το σέρνω. Και καλά επειδή σέρνανε τα ρούχα στο πάτωμα ; Δεν ξέρω. Drug για ναρκωτικό.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποφαση που συγκλονισε το πανελληνιο
από Space_Passenger » 29 Αύγ 2024, 15:05 » σε Ταξίδια - 0 Απαντήσεις
- 430 Προβολές