Λινκ από ελληνικο σάιτ ήτανε. αυτό έκανε μετάφραση όχι εγώ. Και φυσικά δεν εχουνε παραπομπή στην πηγή.Juno έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 20:14Δηλαδή αυτό που έκανες εσύ είναι ελεύθερη μετάφραση αμόρφωτε; Και μένεις είκοσι-τόσα χρόνια στην Αγγλία.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:32Μαθε πρωτα τι ειναι ελευθερη μεταφραση και μετα τα ξαναλεμε αμορφωτε.
Αντετοκούνμπο: οι γονείς μου είναι από Νιγηρια όχι την Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: Αντετοκούνμπο: οι γονείς μου είναι από Νιγηρια όχι την Ελλάδα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
τι σχέση έχει Πατησιωτη αυτό που λες δεν ξέρω. εγώ βρήκα την δημοσίευση όχι το σάιτ που δεν γνωριζω. ΚΑι φυσικά δεν υιοθέτησα το περιεχόμενο, απλά το παραθεσα..πατησιωτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 20:13Μέχρι τώρα δεν έψαξα το σάιτ από το οποίο έβαλε το κειμενο ο ΝΣ.Από περιέργεια όμως για να δω τον λόγο της επιμελούς μετάφρασηςγια την οποία δεν φταίει αφού απλώς από ένα ελληνικό σάιτ το έβαλε και αρά δεν τρέχει τίποτα έψαξα να βρω κάτι αλλο σχετικό και ω του θαύματος βρήκα.
https://inklook.com/2438/amp/
Αλήθεια θα έβαζες ποτέ αυτόν το λινκ από "απλώς ένα σάιτ βρήκα και το έβαλα" για τα επικαιρα γεγονότα της εποχής; H EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΦΛΟΥΝΤ.
Πως σου ξέφυγε και δεν έβαλες και αυτό το λινκ από το ίδιο σάιτ για να διαφωτισθούμε για ένα ζήτημα για το οποίο έχουν γραφεί 500 σελίδες;
Δηλαδή βρίσκουμε ένα σαιτ με σαφείς προτιμήσεις - εγώ δεν λέω ποιές - και μετά για τη λάθος μετάφραση της συνέντευξης Αντετονκούμπο φταίει το σάιτ.
Τώρα αν εσύ ψάχνεις τις ξένες πηγές των ελληνικών δημοσιεύσεων δεν γνωρίζω.
Στο ερώτημα που βάζεις εγώ απλά δεν θα έβαζα το άρθρο αν δεν συμφωνούσα, δεν θα έψαχνα να βρω αν οτνως τα εγκλήματα που δίνει το σάιτ ισχύουνε..Εσύ θα το έκανες;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:33Γιατι ο λογος που πολλοι δεν ενσωματωνονται ειναι η ρατσιστικη ελ συμπεριφορα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:32Όποτε αφού δεν ενσωματώνεται ούτε ο Δημας, που είναι και Έλληνας, τι μας τσαμπουνάς για την μελλοντική ενσωμάτωση εκατομμυρίων Πακιστανών;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:30
Για την Ελλαδα τα ειπε ο Δημας...Οσο δεν τον γνωριζανε οι ΕΛ, τον θεωρουσανε "Αλβανο", μετα που εγινε διασημος και εφερε μεταλλια, εγινε Ελληναρας..
Παιδιά ειρήνη υμίν. Ας σταματήσουμε να είμαστε ρατσιστές και ας πάρουμε παράδειγμα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που τους αγκάλιασαν και τους έδωσαν ακόμα περισσότερα επιδόματα μέχρι και υπηκοότητα. Να μάθουμε για να τους ενσωματώσουμε σωστά.

- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Πάντως ο Αντε δεν είπε ότι είναι Αφρικανός, είπε ότι είναι Νιγηριανός.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- omg kai 3 lol
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 16:44Ο ναρκισσισμός είναι χαρακτηριστικό των διασημοτήτων που έχουν λάβει το μήνυμα ότι τα χρήματα είναι η υπέρτατη ένδειξη αναγνώρισης. Χωρίς να έχουν κάνει τίποτα αξιομνημόνευτο ή χρήσιμο έξω από το να είναι μέρος ενός εθιστικού ναρκωτικού που επιβάλλεται στις μάζες από το σύστημα. Πιστεύουν ότι πρέπει να ενδιαφερθούμε για τις ανησυχίες τους. Πιστεύουν ότι η γνώμη τους μετράει.omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 16:19Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 16:12
Ακριβές. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα μέρος της συνέντευξης όμως:
“The Greek Freak” said during the recent NBA All-Star Weekend that he loves his nickname and it’s “a part of who I am right now.” But he also told The Undefeated that he is much more than just “The Greek Freak” by strongly stating he is also a proud African.
“There are a lot of people that I see and I tell them that I am African. I am not just ‘The Greek Freak,’ ” Antetokounmpo said.
“It doesn’t matter what people may believe because of my nickname. There were a lot of times when I was in Greece where people said, ‘You’re not Greek. You’re Nigerian because you’re black.’ But then there have been a lot of times where it’s been the opposite, where people say, ‘You’re not African. You’re Greek. You’re ‘The Greek Freak.’ ’ But I don’t really care about that. Deep down, I know who I am and where I am from. That’s all that matters to me.”
Και ας πούμε ότι δεν έχουμε τον χρόνο για να ασχοληθούμε με ό,τι προσδιορίζει καθεμία από τις διάφορες διασημότητες. Στο τέλος ακόμα κι αυτές είναι σε αδιέξοδο αναφορικά με το τι είναι κι από που προέρχονται. Ας αφεθούν στο ταξίδι τους της αυτο-ανακάλυψης και ιεραρχίας παραδόσεων.
Δεν θα αρνηθούμε τίποτα. Δεν θα δεχτούμε ολοκληρωτικά τίποτα. Θα συνεχίσουμε ως τα βαθιά γεράματα να είμαστε εκείνη η εστία αντιφάσεων που συντηρεί τη νεότητα.
αν οι γονεις του ειχαν μεταναστευσει στη Ισπανια θα λεγοταν "spanish freak" so what?
οπως ξαναειπα ο ανθρωπος προσκολλαται βασανιζοντας τη νοημοσυνη του και τη ψυχη του σε ανουσια πραγματα ή αν θες δε δινει ισοποσα το ιδιο βαρος σε αλλες εκφανσεις της ζωης γυρω του (σα το ναρκισσο που κοιταζεται ολη την ωρα στο καθρεφτη) καταληγοντας σε αυτοκαταστροφικες τασεις
Μιλάμε για ανθρώπους απαίδευτους χωρίς πραγματική βαρύτητα έξω από ένα γήπεδο ή ένα πλατό. Έτσι ξεκινάει ο εκφυλισμός της διανόησης. Έτσι δημιουργείται ένα ανακόλουθο και ασυνεπές μοντέλο ρηχής φιλοσοφίας.
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καποιος διασημος για να ειναι ναρκισσος, ηταν ενα παραδειγμα, συμβαινει στον οποιονδηποτε σε διαφορες εκφανσεις
εδω συμφωνουμε
και εδωΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 17:26Ενός συστήματος που προωθεί την ελαφρότητα. Την απουσία πνεύματος, κριτικής σκέψης, μεγάλων στιγμών. Ένα ατέρμονο τίποτα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: Οι πραγματικοί πολίτες του κόσμου είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την κληρονομιά που τους αρμόζει και να την αξιοποιήσουν.
πχ δες στο νημα σκιζονται στη ποδια του Γιαννη για να οικειοποιηθουν ή να αποταξουν την εθνικοτητα ή τη φυλη, ανουσια πραγματα που υποδουλωνουν τους ανθρωπους και τους πισωγυριζουν
στη καλυτερη θα πανε να αγορασουν το παπουτσι με το λογοτυπο του
αυτο που προσφερει ο Γιαννης ειναι ενα καλο παραδειγμα για εμπνευση και στροφη στον αθλητισμο οπως ενεπνευσε τη δικη μου γενια ο Γκαλης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius

Ο μαρκαδόρος και το σπρέι θα πρέπει να χορηγούνται όπως η άδεια οπλοφορίας. Εξέταση ψυχιάτρου κτλ.
- Obi Wan Iakobi
Δεν του συγχωρεσαν οτι αρνηθηκε την αφροελληνικη καταγωγη του.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Υδράργυρος
- Obi Wan Iakobi

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ημιτελής η δημοσίευση. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει σύνδεσμος για δωρεές προς τον δημιουργό της επεξεργασμένης φωτογραφίας.
Εγώ μια φορά θα έκανα donation χαλαρά. Την έχετε δει την ΒΥΖΟΧΑΡΑΔΡΑ της Μιμής; (εντάξει, όχι τώρα που έχει σιτέψει και τα στήθια της σκουπίζουν το πάτωμα)
Μιλάμε για weapons of mass destruction!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- Obi Wan Iakobi
Συμφωνω και επαυξανω!Gordian Knot έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 02:47Την έχετε δει την ΒΥΖΟΧΑΡΑΔΡΑ της Μιμής; (εντάξει, όχι τώρα που έχει σιτέψει και τα στήθια της σκουπίζουν το πάτωμα)
Μιλάμε για weapons of mass destruction!
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Να συμπληρώσουμε επίσης -αδικαιολόγητη παράλειψις- πως ο Ζάχος ήταν, είναι και θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιαν 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Πήγε άνθρωπος για φωτο και του είπε όχι φύγε": Μικρούτσικος γι' Αντετοκούνμπο
από Γάταρος » 17 Σεπ 2024, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
17 Σεπ 2024, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΓΟΝΕΊΣ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Ιαν 2024, 15:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 42 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιαν 2024, 09:51
-