Αρκετούς για να καίτε έναν κάθε Λαμπρή;
Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Αλβανοί ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άντρα,στη Ραφήνα
Ναι πες μας άλλη μια για την κοπέλα που έφαγε ξύλο από τον σύντροφο της και είναι στην εντατική 6 μήνες ότι η αιτία που έφαγε ξύλο είναι επειδή τον διάλεξε για σχέση και έλα κάνε μας πάλι διάλεξη για το αν είσαι σεξιστής κτλhellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:16Την καταλαβαίνω γιατί την διδάχτηκα. Κατά τα άλλα δεν έχω εκφράσει ποτέ ούτε στάλα σεξισμού ή ρατσισμού, γιατί δεν είμαι σεξιστής ούτε ρατσιστής. Σε αντίθεση με εσένα και τον Μαυρομπογιά που είστε και τα δύο και δεν χάνετε ευκαιρία να το επιδεικνύετε, ενώ ταυτόχρονα κρύβεστε πίσω απ' το δάχτυλό σας υπερθεματίζοντας ότι είστε πολέμιοι του σεξισμού και του ρατσισμού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κάθε Βαλπουργία Νύχτα το κάνουμε αυτό.
- hellegennes
Όπως σου απάντησα και τότε, γιατί είναι σεξιστικό αυτό; Θεωρείς ότι είναι κακό να χορεύεις όπως θες χωρίς αγκυλώσεις; Σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά η ιδέα να χορεύεις ελεύθερος; Ακόμα κι αν θεωρείς ότι αυτό δείχνει πως ο παπάς είναι γκέι, σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά η ιδέα να είσαι γκέι;John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:25Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:13[/url]hellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:09
Ναι, με κατατρόπωσες βάζοντας δυο εικόνες που φαντασιώνεσαι για να νιώθεις καλύτερα.
Μπορεί να συμφωνεί μ' αυτήν την σεξιστική φαντασίωση και αυτή που πρότεινε δολοφονική απόπειρα ως απάντηση σε καμάκι, δηλαδή η Naida.
Μήπως ήταν καϊμάκι;
Υγ περί σεξισμού, μάλλον ο μπλακι θέλει να μιλήσει στην γλώσσα που καταλαβαίνεις. Του σεξισμού.
οταν το κανει ο ιδιος, δεν τρεχει μια
hellegennes @ Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Κάθε Βαλπουργία Νύχτα, είστε κουκουλωμένοι μέχρι το κεφάλι και περιμένετε να ξημερώσει.BigChiefWahoo έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:28Κάθε Βαλπουργία Νύχτα το κάνουμε αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Σουρεαλισμός.Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:28Ναι πες μας άλλη μια για την κοπέλα που έφαγε ξύλο από τον σύντροφο της και είναι στην εντατική 6 μήνες ότι η αιτία που έφαγε ξύλο είναι επειδή τον διάλεξε για σχέση και έλα κάνε μας πάλι διάλεξη για το αν είσαι σεξιστής κτλhellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:16Την καταλαβαίνω γιατί την διδάχτηκα. Κατά τα άλλα δεν έχω εκφράσει ποτέ ούτε στάλα σεξισμού ή ρατσισμού, γιατί δεν είμαι σεξιστής ούτε ρατσιστής. Σε αντίθεση με εσένα και τον Μαυρομπογιά που είστε και τα δύο και δεν χάνετε ευκαιρία να το επιδεικνύετε, ενώ ταυτόχρονα κρύβεστε πίσω απ' το δάχτυλό σας υπερθεματίζοντας ότι είστε πολέμιοι του σεξισμού και του ρατσισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
BigChiefWahoo έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:20Τα θέλει ο κώλος σου σήμερα,να τρως απανωτά άκυρα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:13
επισης πριν εκανες αντισημιτικο σχολιο για τον Φυσσαμ συγκρινοντας τον με τον happy merchant
Στο σπίτι γύρισα πριν λίγο,πιο πριν έπινα μπύρα (η 3η της σεζόν,μην το παραξηλώσουμε) και έτρωγα σουβλάκι,με τον κολλητό μου τον Αλμπέρτο,Σεφαραδίτης κιόλας,από τους ισπανόφωνους Εβραίους της Λάρισας.
Όταν εγώ έπαιζα μπάλα στη γειτονιά πιτσιρικάς,με τη μισή ομάδα να αποτελείται από Εβραιόπουλα,εσύ έψαχνες να βρεις τα αίτια του αντισημιτισμού σε βιβλία
Ξέρεις πόσους Εβραίους έχουμε εδώ εμείς ρε,που θα μου πεις εσύ για αντισημιτισμό,ούφο.Εγώ τους κάνω και πλάκα,"θα ονομάσω το σκύλο μου Αδόλφο" και μου λεν να πάω να γαμηθώ
Και το σχόλιο ήταν ότι μοιάζει με το αβατάρ,τίποτα περισσότερο.Το δικό σου πονηρό αλλά και χαζούτσικο μυαλό,πήγε σε αντισημιτισμούς και πίτσες μπλε.Μήπως είσαι εσύ ο αντισημίτης ;

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:25Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:13[/url]hellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:09
Ναι, με κατατρόπωσες βάζοντας δυο εικόνες που φαντασιώνεσαι για να νιώθεις καλύτερα.
Μπορεί να συμφωνεί μ' αυτήν την σεξιστική φαντασίωση και αυτή που πρότεινε δολοφονική απόπειρα ως απάντηση σε καμάκι, δηλαδή η Naida.
Μήπως ήταν καϊμάκι;
Υγ περί σεξισμού, μάλλον ο μπλακι θέλει να μιλήσει στην γλώσσα που καταλαβαίνεις. Του σεξισμού.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όντως τώρα;hellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:29Όπως σου απάντησα και τότε, γιατί είναι σεξιστικό αυτό; Θεωρείς ότι είναι κακό να χορεύεις όπως θες χωρίς αγκυλώσεις; Σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά η ιδέα να χορεύεις ελεύθερος; Ακόμα κι αν θεωρείς ότι αυτό δείχνει πως ο παπάς είναι γκέι, σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά η ιδέα να είσαι γκέι;John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:25

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
α για να με κολακεψεις το βαλες. Ενταξει τοτεhellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:29Όπως σου απάντησα και τότε, γιατί είναι σεξιστικό αυτό; Θεωρείς ότι είναι κακό να χορεύεις όπως θες χωρίς αγκυλώσεις; Σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά η ιδέα να χορεύεις ελεύθερος; Ακόμα κι αν θεωρείς ότι αυτό δείχνει πως ο παπάς είναι γκέι, σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά η ιδέα να είσαι γκέι;John Brown Gun Club έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:25
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- hellegennes
Όχι, το έβαλα καθαρά για να δω πώς θα αντιδράσεις, γιατί ένας άνθρωπος χωρίς σεξισμό στο μυαλό του, χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς κόμπλεξ, δεν θα το έπαιρνε ως προσβολή, θα το έπαιρνε ως αστείο.
Κι εμένα με έλεγαν "χελουγκρίτα" για χρόνια και ούτε μια φορά δεν αντέδρασα όπως εσύ. Δεν με προσβάλλει η ιδέα να με θεωρεί κάποιος γκέι είτε για αστείο είτε στα σοβαρά. Εσένα ξεκάθαρα σε προσβάλλει, δεδομένου και του attitude "έχω όσες θέλω δίπλα μου και μπορώ να σου κλέψω την γκόμενα". Είναι φανερή η ανάγκη σου να προβληθείς ως... "alpha male".
Κι εμένα με έλεγαν "χελουγκρίτα" για χρόνια και ούτε μια φορά δεν αντέδρασα όπως εσύ. Δεν με προσβάλλει η ιδέα να με θεωρεί κάποιος γκέι είτε για αστείο είτε στα σοβαρά. Εσένα ξεκάθαρα σε προσβάλλει, δεδομένου και του attitude "έχω όσες θέλω δίπλα μου και μπορώ να σου κλέψω την γκόμενα". Είναι φανερή η ανάγκη σου να προβληθείς ως... "alpha male".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ή για alpha shemale πιο σωστάhellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:44Όχι, το έβαλα καθαρά για να δω πώς θα αντιδράσεις, γιατί ένας άνθρωπος χωρίς σεξισμό στο μυαλό του, χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς κόμπλεξ, δεν θα το έπαιρνε ως προσβολή, θα το έπαιρνε ως αστείο.
- BigChiefWahoo
Sir....hellegennes έγραψε: ↑29 Ιουν 2022, 00:44Όχι, το έβαλα καθαρά για να δω πώς θα αντιδράσεις, γιατί ένας άνθρωπος χωρίς σεξισμό στο μυαλό του, χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς κόμπλεξ, δεν θα το έπαιρνε ως προσβολή, θα το έπαιρνε ως αστείο.

- BigChiefWahoo
Έχει πλέον γίνει φανερό πως ο μόνος σεξιστής,ρατσιστής και εναντίον της εργατικής Τάξης,είναι ο Gun Club !
- BigChiefWahoo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
13 Μάιος 2023, 10:02
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη: Τάιζε αδέσποτα και γι αυτο τον έδειραν μέχρι θανάτου
από georgebi » 13 Μάιος 2023, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 3670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
16 Μάιος 2023, 00:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ισραηλ, η "δημοκρατια" που βασανιζει μεχρι θανατου γιατρους
από Στρακαστρουκας » 18 Νοέμ 2024, 10:28 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-