Ειναι η κλητικη του ενικου του "μπαλαμός"
Μπαλαμος ειναι οποιος δεν ειναι γυφτος Ρομα

Ειναι η κλητικη του ενικου του "μπαλαμός"
Ρατσισμός δηλαδή
Εντελως...Sid Vicious έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:52Ρατσισμός δηλαδή
Έλα ρε συ, 15 χρόνων είναι, τι να έχει;Sid Vicious έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:46Αυτός πόσα παιδιά εχει;giorgos mpekos έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 13:21ο τρίτος νομίζω ότι δεν είχε κλείσει ακόμα τα 15 αλλά δεν είμαι σίγουρος γιαυτο
Ε, από ποιον άλλο να πω;independent44 έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:30Απ'΄την κυβέρνηση λες και τα ΜΜΕ, ναιΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:22Ε, όχι και αφόρητες.independent44 έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:16Από πλευράς παρουσίασης επιχειρημάτων υπάρχει Κούγιας θα τους ξεκωλιάσει,
ασκούνται όμως αφόρητες πιέσεις για καταδίκες.
Όταν έχεις πάρει αυτοβούλως μια σαφή θέση, οι οδηγίες για λίγο πιο αριστερά το πόδι, λίγο πιο χαλαρό το δεξί χέρι κλπ δεν είναι και αφόρητη πίεση. Οδηγίες από τον φωτογράφο του gntm είναι.
Προσδιορισμός του βάρβαρου στη γύφτικη ορολογία.
Blackdog έγραψε: ↑26 Οκτ 2021, 14:55Εντελως...
Απ οτι εχω διαβασει (δεν εχω παρει συνεντευξη σε γυφτο) θεωρουν τους μπαλαμους υποδεεστερους και καταλληλους μονο για λεια.
Δεν εχω ψαξει το συστημα με τις καστες για να σου πω σιγουρα
Σωστά. Από την στιγμή που δεν βρέθηκαν όπλα, κρίνοντας από το κατηγορητήριο, το γυρίσαμε στο ότι όπλο ήταν το αμάξι (δεν ισχύει βέβαια αυτό στο ποινικό, κατά βάση το αυτοκίνητο θεωρείται απρόσφορο μέσο για την διάπραξη εγκλημάτων - γι' αυτό και αθωώνονται στα αυτοκινητιστικά). Αν κρίνουμε όμως από το γεγονός ότι το αμάξι μάλλον σταμάτησε και έβαλαν όπισθεν (οπότε ούτε ταχύτητα δεν είχε) σε λίγο θα γράφετε ότι τους κοίταξαν με δολοφονικό βλέμμα.