Είδανε φράχτες αλλά δεν βλέπουν τους γκρεμούς στην παραλία.

Είδανε φράχτες αλλά δεν βλέπουν τους γκρεμούς στην παραλία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ναι, νομίζω λεγόταν ΤΑΠ, με τη ΔΕΗ.enaon έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 17:58καλά καλά, θα ζυγίσουμε τις αυθαιρεσίες να βρούμε τις καλές και τις κακές, κατάλαβα, Επιμένω οτι νομίζω οτι τα έχεις καταλάβει λάθος, παίρνεις τακτοποίηση με την μορφή παράτασης, δεν έχει λήξει το θέμα.billy huge έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 17:54Καταρχήν, ο ΕΝΦΙΑ πάει με το Ε9 και τι δηλώνεις. Ακόμα και νομιμότατα να είναι κατασκευασμένη μια κατοικία, αν δεν την δηλώνεις, δεν πληρώνεις ΕΝΦΙΑ.
Από κει και πέρα, με τον Ν. 4495/17 (ο οποίος αντικατέστησε παλαιότερους, και παίρνει παρατάσεις εσαεί), σου λέει το κράτος: "κύριε παράνομε, δήλωσέ μου την παρανομία σου, να σου βάλω ένα προστιματάκι και η αυθαιρέτη κατασκευή τακτοποιείται"
(Και προφανώς, άλλη αυθαιρεσία είναι το να χτίσεις ένα σπίτι χωρίς άδεια σε κοινόχρηστο χώρο, και άλλη να φτιάξεις ένα δωμάτιο 3x3)
ο ενφια ξεκίνησε από την δεη, λεγόταν αλλιώς τότε.
Ε ναι ρε συ, το γνωστό νιανιανια. Οι κακοί μπουρζουάδες που κόβουν την πρόσβαση στο λαό.
αυτή είναι μια ψύχραιμη αποστασιοποιημένη ματιά στα γεγονότα που δεν ταιριάζει στο πάθος των στιγμώνbilly huge έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 17:49Προφανώς και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Η τραγωδία αυτή ήταν συνδυασμός πολλών παραγόντων.
Και τα τρελά μποφώρ, και ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής, και ότι η ρυμοτομία του Ματιού είναι δαιδαλώδης, και ότι υπήρχαν μάντρες, και ότι δεν έχει ακτή αλλά έχει γκρεμό, και, και και...
Όλοι φταίνε και κανείς δεν φτάιει..
Αν θες να δεις φωτογραφίες της περιοχής πριν την πυρκαγιά, ψάξε τη συγκεκριμένη ακτογραμμή στο tripinview
Ξερεις την περιοχη σε φαση θα ορκιζοσουν οτι απο το καμπινγκ μεχρι τη Νεα Μακρη παρκαρες οπου ηθελες και τσουκ περπατουσες ανετα μεχρι τη θαλασσα χωρις το 99% στο δεξι σου χερι να ειναι μαντρες;
δεν είναι έυκολο να σου απαντήσει κανείς πάντως, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Εγώ δηλαδή δεν ξέρω τι βλέπω εκεί που μου δείχνεις, δεν θέλω καν να σε ρωτήσω αν εινχε νεκρούς και που, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις, οτι δεν την έπαθε στις φώτο κανείς απο τους φράκτες να δείτε οπότε οκ, την άλλη φορά αν είναι βλέπουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 18:03Ε ναι ρε συ, το γνωστό νιανιανια. Οι κακοί μπουρζουάδες που κόβουν την πρόσβαση στο λαό.
Τους λες, δεν είναι έτσι, τα ξέρω τα μέρη. Το χαβά τους... νιανιανια.
Βγήκε και το χοντρό γομάρι και είπε τα δικά του.
Ε, μ' αυτόν ταυτίζονται, αυτόν έχουν. Άι σιχτίρ στην τελική.
Το λευκό κτίριο μήπως έχει βγει πολύ έξω;dna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 16:27τα φιλετα τα πρώτα στη θαλλασα κάτω από τον φιδογυριστό δρομο που ακολουθεί την παραλία δεν ήταν τίποτα, σκίνα ήτανChainis έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 16:20Καλά δεν βλέπεις ότι ήταν χωράφια οριοθετημένα μέχρι την θάλασσα, άρα ιδιόκτητα;dna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 15:44περιοχή 1945 - 2007
αυτά ανάμεσα στο δρόμο και τη θάλασσα μάλλον είναι και καταπατημένα και αυθαίρετα.
Αυτά πάνω από το δρόμο μάλλον είναι μόνο αυθαίρετα
Που την είδες την καταπάτηση;
Καταπατήθηκαν, στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν και κάποιοι έγιναν πλούσιοι με αρπαγή δημόσια περιουσίας
έτσι φταίει η κακιά η στιγμήdna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 18:04αυτή είναι μια ψύχραιμη αποστασιοποιημένη ματιά στα γεγονότα που δεν ταιριάζει στο πάθος των στιγμώνbilly huge έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 17:49Προφανώς και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Και τα τρελά μποφώρ, και ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής, και ότι η ρυμοτομία του Ματιού είναι δαιδαλώδης, και ότι υπήρχαν μάντρες, και ότι δεν έχει ακτή αλλά έχει γκρεμό, και, και και...
Στην θεωρία σου για τα τρία ελληνικά βουνά τι υποστηρίζεις ; Γιατί ήταν τόσο σημαντικά ;
λιμανάκιdon't speak έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 18:09Το λευκό κτίριο μήπως έχει βγει πολύ έξω;dna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 16:27τα φιλετα τα πρώτα στη θαλλασα κάτω από τον φιδογυριστό δρομο που ακολουθεί την παραλία δεν ήταν τίποτα, σκίνα ήταν
Καταπατήθηκαν, στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν και κάποιοι έγιναν πλούσιοι με αρπαγή δημόσια περιουσίας
Ξενοδοχείο είναι;
Ναι ακριβως! Γιατι κατηγορουνται τα αυθαιρετα αλλα θα πρεπει να πουμε πως και τα νομιμα κτισματα συμπεριφερονται ως αυθαιρετα στη περιοχη και δημιουργουν τα ιδια προβληματα. Οπως ειπα και προηγουμενα, μονο αν υπηρχε οργανωμενο πολεοδομικο σχεδιο για τη περιοχη επι του οποιου ειχαν σχεδιαστει οι οδοι διαφυγης, οι κρουνοι κλπ τοτε και μονο τοτε τα αυθαιρετα ισως αποτελουσαν οντως προβλημα. Ομωε ολοι γνωριζουμε πως τετοια σχεδια δεν ειχαμε ποτε απο τοτε που φτιαχναμε νομιμα τις πολεις μας και ουτε θα εχουμε και ποτε οπως φαινετε.dna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 18:04αυτή είναι μια ψύχραιμη αποστασιοποιημένη ματιά στα γεγονότα που δεν ταιριάζει στο πάθος των στιγμώνbilly huge έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 17:49Προφανώς και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.