Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Άντρας από τη Νιγηρία δολοφονήθηκε στην Ομόνοια από την ελληνική αστυνομία
Δεν πρέπει απλά να τον δολοφόνησαν. Μάλλον τον βασάνιζαν επί ώρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα τον μαστίγωναν η θα του έβαζαν καυτά αυγά στις μασχάλες ..Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:41Δεν πρέπει απλά να τον δολοφόνησαν. Μάλλον τον βασάνιζαν επί ώρες.
Ετοιμοι να υιοθετησετε οποιαδήποτε είδηση εξυπηρετεί τα στερεότυπα της ιδεολογικής προπαγάνδας σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 21 Φεβ 2019, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Βασανιστήρια;Pirate7G έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 15:01
Ψιλά Γράμματα. Οι ντετέκτιβ και οι δικαστές του phprum, έχουν αποφανθεί. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία αξία.
Ένα λεξικό δεν ανοίγουν να δουν τι σημαίνει η λέξη;
Και αυτός ο δικηγόρος που έχουν θα πάει να υποστηρίξει ότι ο εκλιπών βασανίστηκε και ως απόδειξη θα φέρει τα βίντεο που έχουμε δει όλοι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λες ψέματα.
Σ' αυτή την περίπτωση, ο τίτλος θα ήταν (π.χ.) "Βοθρομπλόγκ υποστηρίζει ότι η ελληνική στυνομία δολοφόνησε άντρα από τη Νιγηρία".
Σκέψου, π.χ., κάποιο μπλογκ να έγραφε "Μαλάκας υποστηρίζει ότι η ελληνική αστυνομία δολοφονεί νιγηριανούς".
Πώς θα το αναδημοσίευες;
Πάνος Σκουρλέτης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να του έκοψαν τους όρχεις και να τον έβαλαν να τους καταπιεί, όπως την ταινία Ο Μισισιπης καίγεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Highlander
Δεν είναι απαραίτητο να περιέχει και σχολιασμό του τίτλου ο τίτλος του τοπικ.Saliveros έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:44Λες ψέματα.
Σ' αυτή την περίπτωση, ο τίτλος θα ήταν (π.χ.) "Βοθρομπλόγκ υποστηρίζει ότι η ελληνική στυνομία δολοφόνησε άντρα από τη Νιγηρία".
Σκέψου, π.χ., κάποιο μπλογκ να έγραφε "Μαλάκας υποστηρίζει ότι η ελληνική αστυνομία δολοφονεί νιγηριανούς".
Πώς θα το αναδημοσίευες;
Α, θα τον έβαζες αυτούσιο.Highlander έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:52Δεν είναι απαραίτητο να περιέχει και σχολιασμό του τίτλου ο τίτλος του τοπικ.
Λογικό.
Πάνος Σκουρλέτης
Ποιά ταινία βρε, το έκαναν οι κομμουνιστές στους δεξιούς το 44.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:44Μπορεί να του έκοψαν τους όρχεις και να τον έβαλαν να τους καταπιεί, όπως την ταινία Ο Μισισιπης καίγεται.
Συνήθως πρώτα τους είχαν ξεριζώσει τα νύχια.
Ηταν λιγες μερες μετα τη δολοφονια και φοβουμουν μηπως με περασουν για κλεφτη. Περιμενα πολυ ακινητος και οσο γινοταν μακρια απο ο,τι θα μπορουσα να κλεψω. Μια αλλη φορα πηγα να δω κατι παντοφλες σε ενα μαγαζι λιγο πριν κλεισει και ηρθε απο πισω μου η ιδιοκτητρια με ενα ματσο κλειδια και τα αναβοκατεβαζε στη χουφτα της απειλητικα σαν να ηταν ετοιμη να μου τα φερει στο κεφαλι. Θα μπορουσα να πω πολλα παραδειγματα. Ειναι τετοια η νοοτροπια του Ελληνα εμπορου που δε θελει πολυ να γινει η παρεξηγηση.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 18:43και;Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 16:47Κι εγω εχω μπει σε μαγαζι που δεν ηταν μεσα ο ιδιοκτητης, συγκεκριμενα σε φουρνο.
δε σε δολοφονησαν;
τι εκανες διαφορετικο απο τον ζακ;
- hellegennes
Το φυσιολογικό βέβαια είναι να πάρει κανείς την αστυνομία αν του συμβεί κάτι τόσο απίθανο.OANNHSEA έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 19:53β) Μπαίνω σε κατάστημα λίγο πριν κλείσει. Δεν βλέπω κανέναν και φωνάζω εάν κάποιος είναι εκεί - τίποτα. Ξαφνικά ακούω την πόρτα πίσω μου να κλειδώνει!!! Ρε!! Κλειδώνετε πελάτη μέσα!!! Με κοιτούσε σαν εξωγήινο ο καταστηματάρχης... Πως μπήκες εσύ μέσα; Από την πόρτα του λέω!!! Είχε πεταχτεί απέναντι χωρίς να κλειδώσει και χωρίς να κλείσει τα φώτα!!! Βγήκα εγώ και αυτός μπήκε να κλείσει τα φώτα πριν κλειδώσει!!!
Σε αυτές τις περιπτώσεις τι έπρεπε να κάνω; Να το παίξω Ζακ the dungeon escaper;;; Ή μήπως να κλέψω το κατάστημα;;;
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Προφανώς η οργάνωση αυτή είναι μια εγκληματική οργάνωση που υποκινεί την βία και θα πρέπει κάποιος να τους κόψει τ' αρχίδια πάραυτα. Το ίδιο και σε όσους αναδημοσιεύουν «ειδήσεις» από βόθρους χωρίς να έχουν καθόλου στοιχεία. Καλή ώρα.Highlander έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:35Προφανώς η Oργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής που έκανε την καταγγελία κάτι περισσότερο θα ξέρει από τους ειδήμονες του φορουμ.
Δεν είμαι υπέρ βέβαια, της φυλάκισής τους. Είμαι υπέρ ενός τεράστιου πρόστιμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
ο ελ νοικυραιος που λεγαμεΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 21:27Ηταν λιγες μερες μετα τη δολοφονια και φοβουμουν μηπως με περασουν για κλεφτη. Περιμενα πολυ ακινητος και οσο γινοταν μακρια απο ο,τι θα μπορουσα να κλεψω. Μια αλλη φορα πηγα να δω κατι παντοφλες σε ενα μαγαζι λιγο πριν κλεισει και ηρθε απο πισω μου η ιδιοκτητρια με ενα ματσο κλειδια και τα αναβοκατεβαζε στη χουφτα της απειλητικα σαν να ηταν ετοιμη να μου τα φερει στο κεφαλι. Θα μπορουσα να πω πολλα παραδειγματα. Ειναι τετοια η νοοτροπια του Ελληνα εμπορου που δε θελει πολυ να γινει η παρεξηγηση.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 18:43και;Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 16:47Κι εγω εχω μπει σε μαγαζι που δεν ηταν μεσα ο ιδιοκτητης, συγκεκριμενα σε φουρνο.
δε σε δολοφονησαν;
τι εκανες διαφορετικο απο τον ζακ;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παρέμβαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του Συλλόγου Αφρικανών Γυναικών στο Α.Τ. Ομονοίας (βίντεο)
εν τω μεταξυ δεν αναφερουν καν γιατι βρεθηκε στο τμημα ο Εμπουκά, απλά το τμήμα ειναι υποπτο λέει
ζαίοι, τι να πει κανεις
εν τω μεταξυ δεν αναφερουν καν γιατι βρεθηκε στο τμημα ο Εμπουκά, απλά το τμήμα ειναι υποπτο λέει
ζαίοι, τι να πει κανεις

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Last Veteran
Λευκός αν είναι ή Κίτρινος, αν είναι Μαύρος είτε
Ακόμα ένας πρεζεμπορας, που πια ενθαδε κείται
Τον αγαπούν οι σύντροφοι, ειν' αραχτός και ξάπλα
Να δώσει πως λογαριασμό, στου μνηματος την άπλα;
Στον νόμο χρειαζότανε, να κάνει λίγο κράττει
Εγώ καλοί μου δεν πουλώ, την πρέζα σ' άλλα κράτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιαν 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Διερχομενος πλακώνει επίδοξο βιαστή και τον παραδίδει στην Αστυνομια
από George_V » 28 Αύγ 2024, 15:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
01 Σεπ 2024, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-