Συμφωνώ ότι φέρουν ευθύνη και ότι ήταν τελείως αχρείαστο αυτό που συνέβη. Ωστόσο η κοπέλα είναι 22 χρονών και έχει παιδί να μεγαλώσει. Μου φαίνεται ότι η τιμωρία είναι δυσανάλογα βαριά και θα πληρώνει σε όλη την υπόλοιπη ζωή της. Δεν μπορώ να μη λυπηθώ. Πολλοί κάνουν ακραίες ανοησίες σε αυτές τις ηλικίες, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 22:07Πιάνεται η ψυχή σου, ναι. Χάσανε μόλις 3 από τα τέσσερα πόδια τους για μια πλάκα, για μια μαγκιά. Αλλά θα γίνω κακός. Αν είχαν γλυτώσει χωρίς αναπηρία τότε θα έπρεπε να τους κόψουν όλα τους τα πόδια με τσεκούρι για τιμωρία.
Ήταν αλητεία αυτό δεν ήταν ατύχημα.
Τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα
Εμενα καθολου. Το θεωρω ιδανικη εξελιξη. Φαντασου να ειχανε φαει κανεναν κακομοιρη και οι ιδιοι να μην ειχαν παθει τιποτα ή να ειχαν σκοτωθει ακαριαια. Τωρα θα γνωρισουν την ελληνικη οδηγικη κουλτουρα απο την πλευρα του ατομου με κινητικα προβληματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 22:07Πιάνεται η ψυχή σου, ναι.ST48410 έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 19:49https://www.protothema.gr/greece/articl ... dokoumedo/
Πιάνεται η ψυχή σου να το διαβάσεις. Κρίμα, τόσο νέα παιδιά.
τι να πεις.πραγματικά πιάνεται η ψυχή σου.η κοπελίτσα τη μια στιγμή φαίνεται σαν να περιγράφει μια ταινία που είδε και την άλλη να συνειδητοποιεί ότι ήταν η πραγματικότητα τηςST48410 έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 19:49https://www.protothema.gr/greece/articl ... dokoumedo/
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μπήκε 210 σε κείνη τη στροφή.
Με ένα Ιμπιθα. Με ένα Ιμπιθα μαλακες μου μπήκε με 210.
Και καλά ο καγκουρας.
Αυτη δεν μπορούσε να του πει να κόψει; Μάνα είσαι μωρή. Τελείως άγνοια κινδύνου;
Και καλά ο καγκουρας.
Αυτη δεν μπορούσε να του πει να κόψει; Μάνα είσαι μωρή. Τελείως άγνοια κινδύνου;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβως. Οταν ακουω κατι τετοια δεν λυπάμαι καθόλου. Μεχρι και ως σκατόψυχο με εχουν κατηγορήσει πολλοί, μονο και μονο επειδη εχω πει οτι δεν λυπάμαι για κατι τετοιους, οχι οτι χαίρομαι για το κακό που επαθαν.foscilis έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 23:20Εμενα καθολου. Το θεωρω ιδανικη εξελιξη. Φαντασου να ειχανε φαει κανεναν κακομοιρη και οι ιδιοι να μην ειχαν παθει τιποτα ή να ειχαν σκοτωθει ακαριαια. Τωρα θα γνωρισουν την ελληνικη οδηγικη κουλτουρα απο την πλευρα του ατομου με κινητικα προβληματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 22:07Πιάνεται η ψυχή σου, ναι.ST48410 έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 19:49https://www.protothema.gr/greece/articl ... dokoumedo/
Θα λυπόμουν μονο αν και όποιον έπαιρναν στο λαιμό τους άδικα.
Η αλλη λέει τραβούσε στόρι το κοντέρ με τη βελόνα που ειχε πατήσει στο 210. Τραγικοι ανθρωποι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 23:54Μπήκε 210 σε κείνη τη στροφή.
Και καλά ο καγκουρας.

Μάνα του οδηγού ήταν ή μάνα γενικώς? Εγώ διάβασα για καγκουρογκόμενα που έπαιρνε στόρι την κοντεροβελόνα στο 210.
Δεν ήταν μάνα του οδηγού. Ήταν η ίδια μάναvantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 10:12Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 23:54Μπήκε 210 σε κείνη τη στροφή.
Και καλά ο καγκουρας.
Μάνα του οδηγού ήταν ή μάνα γενικώς? Εγώ διάβασα για καγκουρογκόμενα που έπαιρνε στόρι την κοντεροβελόνα στο 210.
Διότι η κουλτούρα τους έχει εντελώς αντεστραμμένες τις έννοιες του καλού και του κακού. Είναι σαν γκόμενα που στέλνει ερωτικά γράμματα σε μανιακό δολοφόνο μέσα στη φυλακή, αλλά σε μέγεθος λαού.
σκληροί καριόληδες
ευαίσθητες ψυχούλες μου εσείς αμέσως να λυπηθείτε τα κακόμοιρα τα "παιδιά" που πήγαιναν με 210 για τα λάικς.
είπαμε εσύ και ο βαντόνο θα παίρνατε από ένα πόδι και θα την κοπανάγατε στο κεφάλι,δε μασάτε με συναισθηματικές μαλακίες
Το να λυπάσαι για μια εξέλιξη δεν σημαίνει ότι επαινείς τη συμπεριφορά που οδήγησε σε αυτήν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στο άλλο νήμα για το δημογραφικό έγραψα πως ένας άλλος λόγος για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα είναι και οι χιλιάδες νέοι που έχουνε σακατευτεί ή και σκοτωθεί σε τροχαία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 11:28Στους πόσους νεκρούς και ακρωτηριασμένους είμαστε στις γιορτές; Τί μέσο όρο ηλικίας έχουν τα θύματα;
Καμία παιδεία, κανένας έλεγχος. Δυστυχώς.
Νομίζουνε πως είναι άτρωτοι και έχουνε άγνοια κινδύνου, αλλά αυτή η άγνοια κινδύνου ειναι εξοργιστική όταν έχεις και παιδιά.Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 23:54Αυτη δεν μπορούσε να του πει να κόψει; Μάνα είσαι μωρή. Τελείως άγνοια κινδύνου;
-
Έχω μια αγάπη για τη στατιστική. Και όταν δεν την διαβάζεις ως greek statistics, λέει την αλήθεια παρά την υποκαταγραφή.Αλιόσα έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 11:09Στο άλλο νήμα για το δημογραφικό έγραψα πως ένας άλλος λόγος για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα είναι και οι χιλιάδες νέοι που έχουνε σακατευτεί ή και σκοτωθεί σε τροχαία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 11:28Στους πόσους νεκρούς και ακρωτηριασμένους είμαστε στις γιορτές; Τί μέσο όρο ηλικίας έχουν τα θύματα;
Καμία παιδεία, κανένας έλεγχος. Δυστυχώς.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μάνα ενός μικρού κοριτσιού.vantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 10:12Πτολεμαίος έγραψε: ↑28 Δεκ 2023, 23:54Μπήκε 210 σε κείνη τη στροφή.
Και καλά ο καγκουρας.
Ναι, στόρι έπαιρνε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1073 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Νοέμ 2024, 10:29